“Το ανάλογο αξίωμα της κοινωνικής μηχανικής είναι: Αν κάτι δεν έχει αναφερθεί, δεν συνέβη ποτέ”
"Σε Έναν Κόσμο Προπαγάνδας, Η Αλήθεια Είναι Πάντα Μια Συνωμοσία"
"Το Ποιο Επικίνδυνο Από Όλα Τα Ηθικά Διλήμματα Είναι Όταν, Είμαστε Υποχρεωμένοι Να Κρύβουμε Την Αλήθεια Για Να Βοηθήσουμε Την Αλήθεια Να Νικήσει"

Ποιος καλύπτει τον διπλωμάτη; Ο Κατά τ' άλλα λαλίστατος Geoffrey Pyatt!....

Στην ιστοσελίδα του ο γνωστός δημοσιογράφος Σταύρος Λυγερός έχει δημοσιεύσει, σε δύο συνέχειες μάλιστα, αποκαλυπτικό ρεπορτάζ για συγκεκριμένο διπλωμάτη, τον οποίο αφού φωτογράφισε, έδωσε και τα αρχικά του (Α.Α.).

Ο συγκεκριμένος λοιπόν, ενώ ενεχόταν σε υπόθεση κατοχής ηρωίνης στη Δανία, όπου υπηρετούσε, λόγω διπλωματικής ασυλίας ήρθε στην Ελλάδα για να δικασθεί, αλλά τελικά με την υπόθεσή του ασχολήθηκε το Πειθαρχικό του ΥΠΕΞ, το οποίο και «καθάρισε» τον συγκεκριμένο διπλωμάτη.

Όπως μάλιστα αναφέρει η ιστοσελίδα, ο συγκεκριμένος διπλωμάτης υπηρετεί ως διπλωματικός σύμβουλος σε σημαντικό υπουργείο του οποίου άλλαξε ο υπουργός στον ανασχηματισμό (φωτογραφίζει το υπουργείο Εσωτερικών).

Στο συνήθως λαλίστατο ΥΠΕΞ έχει πέσει βουβαμάρα. Ούτε σχόλιο ούτε απάντηση. Και θα λέγαμε ότι αδίκως ο Σταύρος Λυγερός περιμένει να τεθεί ερώτημα στον εκπρόσωπο του ΥΠΕΞ κ. Αλέξανδρο Γεννηματά, καθώς είναι προφανές ότι η Διεύθυνση Ενημέρωσης του ΥΠΕΞ υπάρχει πλέον ως σφραγίδα και μόνον απλώς για να διακινεί τις ανακοινώσεις και τα δελτία Τύπου των πολιτικών γραφείων της πολιτικής ηγεσίας του ΥΠΕΞ…


Το εντυπωσιακό όμως είναι ότι οι αποκαλύψεις για τον συγκεκριμένο διπλωμάτη δεν έχουν απασχολήσει μέχρι στιγμής ούτε τη Δικαιοσύνη, αλλά ούτε και κάποιον βουλευτή, ώστε να ζητήσει επισήμως απαντήσεις από το ΥΠΕΞ. Εκτός εάν το υπηρεσιακό βαθύ «καθεστώς» του ΥΠΕΞ έχει «πλοκάμια» σε όλο το πολιτικό φάσμα.

http://dia-kosmos.blogspot.gr/

Comments