“Το ανάλογο αξίωμα της κοινωνικής μηχανικής είναι: Αν κάτι δεν έχει αναφερθεί, δεν συνέβη ποτέ”
"Σε Έναν Κόσμο Προπαγάνδας, Η Αλήθεια Είναι Πάντα Μια Συνωμοσία"
"Το Ποιο Επικίνδυνο Από Όλα Τα Ηθικά Διλήμματα Είναι Όταν, Είμαστε Υποχρεωμένοι Να Κρύβουμε Την Αλήθεια Για Να Βοηθήσουμε Την Αλήθεια Να Νικήσει"

Οι διπλοί και τριπλοί πράκτορες της MIT στην Ελλάδα!....




Στο σημείο αυτό είναι αναγκαίο να αναφέρουμε τα όσα γράφει ο Μάνος Ηλιάδης στο τεκμηριωμένο βιβλίο του για τις τουρκικές μυστικές υπηρεσίες (εκδόσεις Ινφογνώμων). Γράφει, λοιπόν, ότι με νόμο του 1987, το τουρκικό κράτος υποχρεώνει τους δημοσίους υπαλλήλους, που με κάθε ιδιότητα υπηρετούν στο εξωτερικό, καθώς και τους πολίτες του που εργάζονται στο εξωτερικό και αμείβονται με οποιονδήποτε τρόπο από το τουρκικό δημόσιο, να συνεργάζονται με την MIT (μυστικές υπηρεσίες) και τη Διεύθυνση Πληροφοριών του Γενικού Επιτελείου.
Ποιοί είναι οι διπλοί ή τριπλοί πράκτορες; 

Δεν γνωρίζουμε εάν η σύμβουλος της τουρκικής πρεσβείας τηρεί το νόμο της πατρίδας της και την έτσι κι αλλιώς επαγγελματική υποχρέωσή της να πληροφορεί το υπουργείο της για ό,τι μαθαίνει στην Αθήνα. Δεν γνωρίζουμε εάν αντιστέκεται στις αναπόφευκτες πιέσεις που θα δέχεται από την υπηρεσία της να εκμεταλλευτεί το γεγονός ότι συζεί με έναν άνθρωπο που λόγω θέσης γνωρίζει τα άκρως απόρρητα του ελληνικού κράτους. Αυτό που γνωρίζουμε είναι ότι δεν υπάρχει άλλο κράτος στον κόσμο που θα επέτρεπε να υφίσταται αυτή η δυνατότητα. Θα είχαν ξεσηκωθεί και οι πέτρες εάν π.χ. ο σύμβουλος εθνικής ασφαλείας του Λευκού Οίκου συζούσε με τη Νο 3 της ρωσικής πρεσβείας στην Ουάσιγκτον ή το αντίστροφο.



O εραστής της τουρκάλας Φεϊζά Μπαρουτσού, Βαγγέλης Καλπαδάκης, νέος άτυπος ΥΠΕΞ ;

Ο διπλωματικός σύμβουλος του Τσίπρα σε απόρρητα έγγραφα των ΗΠΑ Ο Βαγγέλης Καλπαδάκης στα WikiLeaks

ΟΙ ΓΑΛΑΝΟΜΑΤΕΣ ΤΟΥΡΚΑΛΕΣ ΣΕΡΝΟΥΝ KAI ΚΑΡΑΒΙΑ…

Ο διπλωματικός σύμβουλος του Μητσοτάκη λογοκρίνει προληπτικά δημοσιογράφους Επιπλέον, όπως πληροφορούμαστε, στον κ. Αλεξανδρή είχε προταθεί πριν από μήνες από τον υπουργό Εξωτερικών Νίκο Κοτζιά να μετακινηθεί στη Θράκη ώστε να διαχειριστεί ζητήματα της εκεί μουσουλμανικής μειονότητας, ωστόσο ο ίδιος αρνήθηκε επικαλούμενος τη σχέση του με την τουρκάλα σύζυγό του.

Σταύρος Λυγερός: Οι Τουρκάλες σύζυγοι και σύντροφοι συμβούλων των Τσίπρα – Μητσοτάκη

Η αβάσταχτη ελαφρότητα του Μαξίμου: Είναι προσωπικό το θέμα ή αφορά την εθνική ασφάλεια; Ας σημειωθεί ότι ο Βαγγέλης Καλπαδάκης προσπάθησε μέσω φίλων του να πιέσει το προεδρείο της Ένωσης Διπλωματικών Υπαλλήλων να εκδώσει ανακοίνωση καταδίκης του δημοσιεύματος, με τον ισχυρισμό ότι είναι «σεξιστικό» και εκθέτει σε κίνδυνο τρομοκρατικής επίθεσης την Τουρκάλα διπλωμάτη! Στο ρεπορτάζ μας, ωστόσο, αποφύγαμε να αναφέρουμε ονόματα και δεν υπάρχει τίποτα σεξιστικό. Γι’ αυτό, εξάλλου, και το προεδρείο της Ένωσης Διπλωματών αρνήθηκε να υποκύψει στις πιέσεις.

http://dia-kosmos.blogspot.gr/

Comments