“Το ανάλογο αξίωμα της κοινωνικής μηχανικής είναι: Αν κάτι δεν έχει αναφερθεί, δεν συνέβη ποτέ”
"Σε Έναν Κόσμο Προπαγάνδας, Η Αλήθεια Είναι Πάντα Μια Συνωμοσία"
"Το Ποιο Επικίνδυνο Από Όλα Τα Ηθικά Διλήμματα Είναι Όταν, Είμαστε Υποχρεωμένοι Να Κρύβουμε Την Αλήθεια Για Να Βοηθήσουμε Την Αλήθεια Να Νικήσει"

Η κριτική της μετανάστευσης γίνεται ποινικό αδίκημα στις Κάτω Χώρες από τις 10 Δεκεμβρίου


Όπως αναφέρθηκε πρόσφατα, ο Ράττε είναι πολύ αφοσιωμένος στην υπογραφή του Συμφώνου Μετανάστευσης του Μαρακές στις 10 Δεκεμβρίου, όπως συντάχθηκε από την παγκοσμιοποιημένη οργάνωση των Ηνωμένων Εθνών. Αυτό καθιστά μετανάστευση ένα ανθρώπινο δικαίωμα από τότε για όλους όσους ενδιαφέρονται για αυτό. Μετά τις 10 Δεκεμβρίου, δεν θα έχετε πλέον λόγο για μετανάστευση στις Κάτω Χώρες, επομένως κάθε μετανάστευση είναι ευπρόσδεκτη.

Όποιος θέλει, παρά να καλέσετε έναν ανθρώπινο δικαίωμα είναι Ολλανδός υπήκοος, ένα καταφύγιο (χωρίς σπίτι, με δικά σας έξοδα) και τα οφέλη (δωρεάν χρήματα σε βάρος σας) να απαιτούν συμπεριλαμβανομένων όλων των κρατικών προνομίων κοινωνικής πρόνοιας μητρική Ολλανδοί έχουν κατασκευαστεί με δυσκολία και να αποθηκευτούν στην Ολλανδία.

Η διάκριση μεταξύ προσφύγων και οικονομικών περιουσιών θα εξαφανιστεί από τις 10 Δεκεμβρίου. Η κριτική για αυτό, η κριτική για τη μετανάστευση ή την κριτική των μεταναστών, γίνεται ποινικό αδίκημα από τις 10 Δεκεμβρίου. Η ολλανδική κυβέρνηση υποχρεώνεται να παραδώσει πρόστιμα για κριτική κατά της μετανάστευσης. Η κριτική σε αυτή την παραπλανητική πολιτική γίνεται ποινικό αδίκημα.

Οι Κάτω Χώρες δεν είναι πλέον για τους Ολλανδούς. Απαλλαγούμε από εμάς.

Το Σύμφωνο για τη Μετανάστευση των ΗΕ είναι πραγματικά διαταραγμένο

Ολλανδία μπορεί, ως εκ τούτου δεν μεταναστών απορριμμάτων μετά την 10 Δεκεμβρίου και η κριτική της μετανάστευσης μπορεί να επιβληθεί πρόστιμο δρόμο - ή μάλλον το σύμφωνο μετανάστευσης υποχρεωτική επιβολή προστίμων για την κριτική της μετανάστευσης και των μεταναστών. Η κριτική της μετανάστευσης είναι κυριολεκτικά ποινικό αδίκημα. Αυτό ισχύει και για τα μέσα ενημέρωσης, τα οποία δεν επιτρέπεται πλέον να εκτυπώνουν καμία κριτική για τους μετανάστες ή τη μετανάστευση. Και οι οικονομικοί μετανάστες θα έχουν επίσης πρόσβαση στο ολλανδικό σύστημα υγείας ως ανθρώπινο δικαίωμα. Οι Κάτω Χώρες μπορούν και δεν θα αρνηθούν μεταγενέστερα μετανάστες.

Κάθε αλλοδαπός με ολλανδική επιθυμία λαμβάνει αμέσως τα ίδια δικαιώματα με τα ολλανδικά που γεννήθηκαν στις Κάτω Χώρες. 

Επιπλέον, οι μετανάστες λαμβάνουν πρόσθετες δεσμεύσεις, παροχές, δικαιώματα, επιδοτήσεις, προστασία κ.λπ. που δεν ισχύουν για τους Ολλανδούς.

Και η ολλανδική κυβέρνηση (VVD, CDA, D66, CU) δίνει επίσης το δικαίωμα να συμμετέχει στη μετανάστευση. Μετά τις 10 Δεκεμβρίου, τα Ηνωμένα Έθνη θα καθορίσουν τώρα τη μετανάστευση και την πρόσβαση των Κάτω Χωρών στις Κάτω Χώρες. Οι Κάτω Χώρες διαχωρίζουν τα σύνορά της. Και οι Κάτω Χώρες, χωρίς έλεγχο των συνόρων της, φυσικά δεν είναι πλέον οι Κάτω Χώρες. Η κυριαρχία στέκεται ή πέφτει στη διατήρηση ορίων. Έτσι, μεταφέρεται περισσότερη κυριαρχία, σε εκλεγμένους πολιτικούς του ΟΗΕ, και φυσικά δεν είχαμε πολλά να αφήσουμε μακριά. Τώρα λοιπόν το τελευταίο μας υπόλοιπο για το δικό μας όριο.

Είναι αυτονόητο ότι οι ολλανδικές κρατικές υπηρεσίες, δεν είναι όλοι οι Αφρικανοί δωρεάν παροχές, δωρεάν παιδεία, δωρεάν μηνύματα, δωρεάν περίθαλψη και μπορεί να παρέχει δωρεάν στέγαση. Εξάλλου, δεν μπορούμε να ισχυριστούμε ότι πολλά χρήματα από τους εργαζόμενους ολλανδούς ανθρώπους. Αυτό σημαίνει απλώς το τέλος του ολλανδικού κράτους μας. Και αυτό είναι προφανώς η πρόθεση. Λοιπόν στο δρόμο προς την παγκοσμιοποίηση μεταξύ των εκλεγμένων πολιτικών της ΕΕ και των Ηνωμένων Εθνών που δεν είναι υπόλογοι, χωρίς καμία πιθανή εισροή.

Βάλτε την υπογραφή σας στην αναφορά εναντίον αυτού του τέρατος όσο το δυνατόν περισσότερο, αν και αυτό το Rutte φαίνεται πολύ επίμονο. Σχεδιάζει ένα άλλο ένθετο φύλλο (αιτιολόγηση ψήφου), όπως η παραβίαση του δημοψηφίσματος για την Ουκρανία.10 Δεκεμβρίου είναι σύντομα, δημιουργήστε σάλο.

http://dia-kosmos.blogspot.gr/

Comments