“Το ανάλογο αξίωμα της κοινωνικής μηχανικής είναι: Αν κάτι δεν έχει αναφερθεί, δεν συνέβη ποτέ”
"Σε Έναν Κόσμο Προπαγάνδας, Η Αλήθεια Είναι Πάντα Μια Συνωμοσία"
"Το Ποιο Επικίνδυνο Από Όλα Τα Ηθικά Διλήμματα Είναι Όταν, Είμαστε Υποχρεωμένοι Να Κρύβουμε Την Αλήθεια Για Να Βοηθήσουμε Την Αλήθεια Να Νικήσει"

Οι πολιτικοί στην Ελλάδα!..Μία παρέα και οι 300 της Βουλής με την "Ελίτ". Αν δεν ήταν το AHI και ειδικά η εταιρία Greek Dream, ο Aλ. Τσίπρας θα... ''έβλεπε'' Αμερική ;;;

Μαζί, η λομπίστικη Οργάνωση ΑΗΙ, με πρόεδρο τον κ. Νίκο Λαρυγγάκη και η στα χαρτιά υπάρχουσα μόνο (κερδοσκοπική) εταιρία Greek Dream, με ''principal'' τον κ. Γιώργο Μέρμελα (γνωστός και ως ''Μητσάρας''), εργάστηκαν -όπως δηλώνουν επίσημα ή ανεπίσημα- γιά τις επαφές του Αλέξη Tσίπρα (Ιαν. 2013) στην Ουάσιγκτον και παράθεσαν το δείπνο προς τιμήν του στο Capital Hilton -μετά την ομιλία του στο Brookings- με την παρουσία (και) Αμερικανών πολιτικών, πρέσβεων κ.ά. 

Ο διαχρονικός -όλων των αμαρτωλών καταστάσεων- παράγοντας Γ. Μέρμελας, είχε στο παρελθόν στενές σχέσεις και με τον Ευάγγελο Βενιζέλο, όταν αυτός ήταν υπουργός Πολιτισμού

O πρ. πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, είχε (δεκαετία '90), χρηματοδοτήσει αδρά τον κ. Μέρμελα, μέσω του υπουργείου Πολιτισμού, γιά την ''προβολή της Ελλάδας στο Ντίσνεϋ Γουόρλντ στο Ορλάντο Φλόριδας''. 

Αργότερα και η κ. Γιάννα Αγγελοπούλου-Δασκαλάκη (Athens 2004), είχε κάνει το ίδιο (και τελικά το ελληνικό Δημόσιο στράφηκε δικαστικά κατά του Γ. Μέρμελα).

O κ. Mέρμελας, συμμετείχε και στην επίσημη 117μελή αποστολή της -τότε- υπ. Εξωτερικών Ντόρας Μπακογιάννη στα Ηνωμένα 'Εθνη, Σεπτ. 2006, ως ''ειδικός σύμβουλος υπουργείου Πολιτισμού''.
Διαβάστε αναλυτικά το δελτίο Τύπου της Οργάνωσης ΑHI (American Ηellenic Ιnstitute)



Ντόρα Μπακογιάννη και 117 κρατικοδίατοι ''καραγκιόζηδες'', Νέα Υόρκη 2006 

Σε 13 ημερών ''διακοπές'' χλιδάτες με έξοδα Ελλήνων φορολογούμενων, επί πρωθυπουργίας ''κουρασμένου''.

Η αποστολή του πρόεδρου των ΗΠΑ Τζ. Μπους στην γεν. Συνέλευση του ΟΗΕ,  είχε μόνο 53 μέλη.
(Δώστε προσοχή, ειδικά στα ονόματα ''συμβούλων'', πολιτικών)




http://www.kalami.net/monima/paraleipomena.html


http://dia-kosmos.blogspot.gr/

Comments