“Το ανάλογο αξίωμα της κοινωνικής μηχανικής είναι: Αν κάτι δεν έχει αναφερθεί, δεν συνέβη ποτέ”
"Σε Έναν Κόσμο Προπαγάνδας, Η Αλήθεια Είναι Πάντα Μια Συνωμοσία"
"Το Ποιο Επικίνδυνο Από Όλα Τα Ηθικά Διλήμματα Είναι Όταν, Είμαστε Υποχρεωμένοι Να Κρύβουμε Την Αλήθεια Για Να Βοηθήσουμε Την Αλήθεια Να Νικήσει"

Πρέπει να έχουν την τύχη των Τσαουσέσκου οι 151!... Αλλά μαζί με όλη την οικογένειά τους οι πολιτικοί που θα ψηφίσουν τις Πρέσπες!...

Διαφεύγει όμως κάτι σημαντικό από τους ψηφοφόρους: Η τεκμηριωμένη μελέτη της συμφωνίας των Πρεσπών και της Συμβάσεως της Βιέννης (ΦΕΚ Α141/1974).

Το άρθρο 20 παράγραφος 9 της αντεθνικής συμφωνίας των Πρεσπών αναφέρει ότι:

Οι διατάξεις της παρούσας Συμφωνίας θα παραμείνουν σε ισχύ για αόριστο χρονικό διάστημα και είναι αμετάκλητες. Δεν επιτρέπεται καμμία τροποποίηση της παρούσας Συμφωνίας που περιέχεται στο Άρθρο 1(3) και στο Άρθρο 1(4).

Από την άλλη πλευρά, «η Σύμβαση της Βιέννης περί του Δικαίου των Συνθηκών» στο Άρθρο 56 έρχεται να μας πληροφορήσει ότι:

Άρθρο 56 – Καταγγελία ή αποχώρησης εκ συνθήκης μη περιλαμβανούσης διατάξεις αναφερομένας εις την λήξιν, καταγγελίαν ή αποχώρησιν

Συνθήκη, μη περιέχουσα διάταξιν αφορώσαν εις την λήξιν και μη προβλέπουσα την καταγγελίαν ή αποχώρησιν εκ ταύτης δεν δύναται να καταγγελθεί ή να λυθεί δια αποχωρήσεως.

Με άλλα λόγια, η Νέα Δημοκρατία διατηρεί χαμηλούς τόνους για την προδοτική Συμφωνία των Πρεσπών λόγω και του εξωτερικού παράγοντα. Η προδοτική Συμφωνία των Πρεσπών

και η Σύμβαση της Βιέννης δεν αφήνουν κανένα παραθυράκι περί αναστολής εφαρμογής της Συμφωνίας των Πρεσπών όποιο κόμμα της Αντιπολίτευσης και αν κερδίσει τις εθνικές εκλογές.

Οπότε παύουν και οι όποιοι λεονταρισμοί. Δεν πρέπει να απορούμε που το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης δεν πραγματοποίησε με ευθύνη του ούτε μια απλή διαδήλωση για την προδοτική Συμφωνία των Πρεσπών.

Η Ελλάδα διέρχεται μεγάλη κρίση. Το καταμαρτυρεί ένα πλήθος πολιτικών γεγονότων. Τη στιγμή που τα μηνύματα για την επιβίωση της Πατρίδας μας είναι άκρως δυσμενή όλοι μας κάνουμε τα πάντα να οδηγήσουμε την Ελλάδα σε μεγάλες περιπέτειες και τον ελληνικό λαό σε αφανισμό. Στη χώρα μας συμβαίνουν ακατανόητα και άτοπα γεγονότα. Μικρό αλλά διδακτικό παράδειγμα: Ενώ κλυδωνίζονται τα θεμέλια της χώρας, το όλο ενδιαφέρον επικεντρώνεται στις εκλογές και στη δημιουργία πολιτικών κομμάτων τα οποία προκαλούν απογοήτευση.

Πηγή

http://dia-kosmos.blogspot.gr/

Comments