“Το ανάλογο αξίωμα της κοινωνικής μηχανικής είναι: Αν κάτι δεν έχει αναφερθεί, δεν συνέβη ποτέ”
"Σε Έναν Κόσμο Προπαγάνδας, Η Αλήθεια Είναι Πάντα Μια Συνωμοσία"
"Το Ποιο Επικίνδυνο Από Όλα Τα Ηθικά Διλήμματα Είναι Όταν, Είμαστε Υποχρεωμένοι Να Κρύβουμε Την Αλήθεια Για Να Βοηθήσουμε Την Αλήθεια Να Νικήσει"

Με 40 Ζίρκον μπορούμε να χτυπήσουμε στρατιωτικά κέντρα ελέγχου των ΗΠΑ

Ρώσος απόστρατος: Με 40 Ζίρκον μπορούμε να χτυπήσουμε στρατιωτικά κέντρα ελέγχου των ΗΠΑ
Τα πλοία του ρωσικού Ναυτικού μπορεί να πυροδοτήσουν 40 υπερηχητικούς πυραύλους Ζίρκον πλήτοντας επιτυχώς τα στρατιωτικά κέντρα ελέγχου των ενόπλων δυνάμεων των Ηνωμένων Πολιτειών, δήλωσε ο Βσέβολοντ Κμίροφ.

Σαράντα υπερηχητικοί πυραύλοι Ζίρκον είναι αρκετοί για να πλήξουν κομβικά αμερικανικά σημεία ελέγχου των ενόπλων δυνάμεων, σύμφωνα με απόστρατο ναύαρχο του ρωσικού στρατού.

Την Τετάρτη, ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν δήλωσε ότι ο εξελιγμένος υπερηχητικός πυραύλος Ζίρκον θα έχει ταχύτητα 9 Mach (11.000 χλμ/ώρα) και εύρος πτήσεων άνω των 1.000 χιλιομέτρων.

Ο πρόεδρος πρόσθεσε ότι ο πυραύλος έχει σχεδιαστεί για θαλάσσιους μεταφορείς, υποβρύχια και πλοία, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που έχουν ήδη κατασκευαστεί αλλά και όσων βρίσκονται υπό κατασκευή.

Ο απόστρατος ναύαρχος Βσέβολοντ Κμίροφ υπενθύμισε ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες είχαν αναπτύξει συστήματα Mk41 για την εκτόξευση πυραύλων Τόμαχοκ στη Ρουμανία, επισημαίνοντας ότι παρόμοια συστήματα αναπτύχθηκαν στην Πολωνία.

Την ίδια στιγμή, σημείωσε ότι αυτά τα συστήματα θα ελέγχονται από κέντρα που βρίσκονται στη Βόρεια Αμερική.

«Οι Ηνωμένες Πολιτείες πίστευαν ότι λόγω της μεγάλης απόστασης από τη Ρωσία, σε περίπτωση αντίδρασης από τις ρωσικές ένοπλες δυνάμεις, τα κέντρα αυτά θα παρέμεναν απρόσιτα για τα όπλα μεγάλης εμβέλειας», όπως πρότεινε ο αναπληρωτής ναύαρχος.

«Ο αριθμός των σκαφών και υποβρυχίων, εξοπλισμένων με πυραύλους Ζίρκον, που αναπτύσσονται δυτικά του Ατλαντικού Ωκεανού και του ανατολικού τμήματος του Ειρηνικού Ωκεανού, μπορεί να είναι δύο έως τρία πλοία σε κάθε κατεύθυνση, εξοπλισμένα με περίπου 40 πυραύλους. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι τα προαναφερθέντα κέντρα θα χτυπηθούν επιτυχώς», επιμένει ο Κμίροφ.

Πηγή

http://dia-kosmos.blogspot.gr/

Comments