“Το ανάλογο αξίωμα της κοινωνικής μηχανικής είναι: Αν κάτι δεν έχει αναφερθεί, δεν συνέβη ποτέ”
"Σε Έναν Κόσμο Προπαγάνδας, Η Αλήθεια Είναι Πάντα Μια Συνωμοσία"
"Το Ποιο Επικίνδυνο Από Όλα Τα Ηθικά Διλήμματα Είναι Όταν, Είμαστε Υποχρεωμένοι Να Κρύβουμε Την Αλήθεια Για Να Βοηθήσουμε Την Αλήθεια Να Νικήσει"

Ευρωεκλογές 26/05/2019: Καράμπελας Παναγιώτης

Ο Παναγιώτης Καράμπελας γεννήθηκε το 1976 στο Χιούστον, Τέξας των ΗΠΑ. Είναι πολιτικός & στρατιωτικός αναλυτής. Είναι πτυχιούχος στις Σπουδές Επικοινωνίας και στη Διοίκηση Επιχειρήσεων από το University of East Anglia και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στις Στρατηγικές Σπουδές από το Center for Security Studies, University of Hull, όπου... εξειδικεύτηκε στην πρόληψη και διαχείριση κρίσεων.

Είναι γραμματέας Εξωτερικής Πολιτικής και μέλος του Εθνικού Συμβουλίου της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ του Φαήλου Κρανιδιώτη και επιστημονικός του συνεργάτης.

Είναι συνεργάτης του Ελληνικού Κέντρου Ευρωπαϊκών και Διεθνών Αναλύσεων (ΕΛ.Κ.Ε.Δ.Α), και μέλος του International Political Science Association (I.P.S.A) και του American Political Science Association (A.P.S.A). Έχει συμμετοχή σε διεθνή συνέδρια, ημερίδες και πολιτικές αποστολές στο εξωτερικό (Πόλεμος του Λιβάνου 2006, Κύπρος 2009 κλπ).

Έκανε την πρακτική του στο Υπ.Εξ. (Υπηρεσία Διεθνούς Αναπτυξιακής Συνεργασίας - Hellenic Aid) και ήταν επί τριετία επιστημονικός συνεργάτης στο ΛΑ.Ο.Σ. με αρμοδιότητες μεταξύ άλλων συμβούλου σε θέματα άμυνας, εξωτερικής πολιτικής και ασφάλειας στη Βουλή των Ελλήνων. Επίσης, διετέλεσε πρόεδρος της Νεολαίας Ορθόδοξου Συναγερμού (ΝΕ.Ο.Σ.).

Έχει εργαστεί στον ιδιωτικό τομέα σε εταιρίες του ευρύτερου χώρου της άμυνας και της ασφάλειας και έχει διδάξει Μ.Μ.Ε. και θέματα αμυντικής δημοσιογραφίας σε σπουδαστές δημοσιογραφίας. Αρθρογραφεί για ζητήματα εξωτερικής πολιτικής, άμυνας και των ευρύτερων Εθνικών Θεμάτων, ενώ υπήρξε επί σειρά ετών μόνιμος συνεργάτης της ραδιοφωνικής εκπομπής «Βόρειος Ήπειρος.GR» στον ΑΡΤ-fm 90,6.

Έχοντας υπηρετήσει ως υπαξιωματικός εθελοντικά στις Ειδικές Δυνάμεις, ασχολείται ενεργά με το εφεδροπολεμικό κίνημα

https://www.neadexia.gr/

http://dia-kosmos.blogspot.gr/

Comments