“Το ανάλογο αξίωμα της κοινωνικής μηχανικής είναι: Αν κάτι δεν έχει αναφερθεί, δεν συνέβη ποτέ”
"Σε Έναν Κόσμο Προπαγάνδας, Η Αλήθεια Είναι Πάντα Μια Συνωμοσία"
"Το Ποιο Επικίνδυνο Από Όλα Τα Ηθικά Διλήμματα Είναι Όταν, Είμαστε Υποχρεωμένοι Να Κρύβουμε Την Αλήθεια Για Να Βοηθήσουμε Την Αλήθεια Να Νικήσει"

ΗΠΑ: Η επιχείρηση ''αρπαγής'' ενός επιτυχημένου ελληνικού Σχολείου από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος!.....


Ορθή η απόφαση της κοινότητας Αγ. Δημητρίου Αστόριας, σε ότι αφορά το σχολείο

Ορθή η απόφαση της κοινότητας Αγ. Δημητρίου Αστόριας, σε ότι αφορά το σχολείο ΔΕΝ υποχώρησε στα κουτοπόνηρα σχέδια του ''εντιμότατου'' συν-πρόεδρου του ''Ιδρύματος Στ. Νιάρχου'' (ΙΣΝ), του παραπληροφορούντα εκδότη ''Εθνικού Κήρυκα'' και λοιπών επιτήδειων επιχειρηματιών Νέας Υόρκης.

Τα σχολεία μας, η Αρχιεπισκοπή και οι εκκλησίες ειδικά, με διαπλεκόμενα συμβούλια και παπάδες, πρέπει να σταματήσουν να ''διευκολύνουν'' γιά ''αρπαχτές'', γιά ''ξέπλυμα χρήματος'' και γιά φορο-απατεωνιές.

Τι πραγματικά επεδίωκαν οι επιτήδειοι, με την δήθεν αθώα ''προσφορά'' 25 εκατ. δολ. του κ. Ανδρέα Δρακόπουλου (ΙΣΝ) γιά να μετατραπεί το επιτυχημένο Σχολείο σε Charter School, με μέλη στο συμβούλιό του, παιδιά και λοιπούς συγγενείς τους.

Αν τους ενδιέφερε πραγματικά η ελληνική Παιδεία, γιατί δεν επεδίωξαν την δημιουργία 2-3 Charter Schools με τα 25 εκατ. δολ., δηλ. 2-3 νέων ελληνόφωνων δημοτικών-γυμνασίων, αλλά θέλησαν με ψευτιές να ''αρπάξουν'' το επιτυχημένο εκπαιδευτικό 'Ιδρυμα του αγ. Δημητρίου Αστόριας, Νέας Υόρκης;

Προς τιμήν τους, μέλη του Συμβούλιου της ενορίας αγίου Δημητρίου και ειδικά ο ιερατικός προϊστάμενος αρχιμ. Νεκτάριος, κατάλαβαν έγκαιρα τα πονηρά σχέδια των ενδιαφερόμενων αρπακτικών και ματαίωσαν τα σχέδιά τους.

Γιατί ο συν-πρόεδρος του ΙΣΝ ανέχεται να τον χρησιμοποιούν επιτήδειοι και αρπακτικά; Και γιατί εξαγγέλει ''δωρεές'', θέτοντας όρους και απαιτήσεις;

(Λεπτομέρειες, αύριο)

Καλάμι

http://dia-kosmos.blogspot.gr/

Comments