“Το ανάλογο αξίωμα της κοινωνικής μηχανικής είναι: Αν κάτι δεν έχει αναφερθεί, δεν συνέβη ποτέ”
"Σε Έναν Κόσμο Προπαγάνδας, Η Αλήθεια Είναι Πάντα Μια Συνωμοσία"
"Το Ποιο Επικίνδυνο Από Όλα Τα Ηθικά Διλήμματα Είναι Όταν, Είμαστε Υποχρεωμένοι Να Κρύβουμε Την Αλήθεια Για Να Βοηθήσουμε Την Αλήθεια Να Νικήσει"

Πόσοι διπλοί πράκτορες υπάρχουν στο ΥΠ. Εξωτερικών; Ως είθισται, έπεσαν και οι διορισμοί στο γραφείο της Σίας Αναγνωστοπούλου

Πρόκληση δεν είναι, να παίρνει και τους υπαλλήλους του όποιος διορίζεται υπουργός;....


Ως είθισται, έπεσαν και οι… αναγκαίοι διορισμοί στο γραφείο της νέας ΑΝΥΠΕΞ κ. Σίας Αναγνωστοπούλου. Έτσι, είδαμε σε θέση ειδικού συμβούλου να διορίζεται η κ. Ελένη Παπαϊωάννου-Κορόβηλα, πτυχιούχος της Γαλλικής Φιλολογίας του ΕΚΠΑ.

Επίσης, ο Ιωάννης Κωνσταντόπουλος (πτυχιούχος Νομικής) και η κ. Διονυσία Θεοδωροπούλου (πτυχιούχος του Τμήματος Βαλκανικών Σπουδών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης) διορίσθηκαν ως μετακλητοί στο πολιτικό γραφείο της κ. Αναγνωστοπούλου, ενώ με απόσπαση στο πολιτικό γραφείο της τοποθετήθηκε η Πηνελόπη Παπουτσάκη (εκπαιδευτικός) και η Ζαχαρούλα-Ευαγγελία Νταλέ (και αυτή επίσης εκπαιδευτικός, κλάδου ΠΕ 87.08 Φυσιοθεραπείας), που αναλαμβάνει διευθύντρια του πολιτικού γραφείου της ΑΝΥΠΕΞ.

Θα το πούμε για πολλοστή φορά και δεν αφορά μόνο την κ. Αναγνωστοπούλου. Δεν μπορεί να συνεχίζουν να πληρώνονται από το υπουργείο Εξωτερικών τα πολιτικά γραφεία υπουργών. 


Ήδη, ως βουλευτές, έχουν διορισμένους ή αποσπασμένους συνεργάτες οι κοινοβουλευτικοί υπουργοί, συνεπώς δεν υπάρχει λόγος για πολυμελή πολιτικά γραφεία, που φορτώνουν τον ήδη πετσοκομμένο προϋπολογισμό του ΥΠΕΞ. 

Όμως, με την εξαίρεση των δύο συμβούλων που θεωρητικά έχουν σχέση με το αντικείμενο, όπως οι δύο πτυχιούχοι της Νομικής και του Τμήματος Βαλκανικών Σπουδών, πραγματικά θα θέλαμε πολύ να πληροφορηθούμε τι ακριβώς μπορεί να προσφέρει στην άσκηση της εξωτερικής πολιτικής ειδική σύμβουλος με σπουδές Γαλλικής Φιλολογίας και διευθύντρια πολιτικού γραφείου ΑΝΥΠΕΞ με ειδικότητα εκπαιδευτικού κλάδου Φυσιοθεραπείας…

Πηγή: https://www.paron.gr

http://dia-kosmos.blogspot.gr/

Comments