“Το ανάλογο αξίωμα της κοινωνικής μηχανικής είναι: Αν κάτι δεν έχει αναφερθεί, δεν συνέβη ποτέ”
"Σε Έναν Κόσμο Προπαγάνδας, Η Αλήθεια Είναι Πάντα Μια Συνωμοσία"
"Το Ποιο Επικίνδυνο Από Όλα Τα Ηθικά Διλήμματα Είναι Όταν, Είμαστε Υποχρεωμένοι Να Κρύβουμε Την Αλήθεια Για Να Βοηθήσουμε Την Αλήθεια Να Νικήσει"

Από την Αρκτική Θάλασσα μέχρι τον Τιτανικό; -Τζώρτζ Σόρος και ναρκωτικα!.....

Οι ιδιοκτήτες της Far West Ltd (από τα αριστερά): Ruslan Saidov, Vladimir Filin, Anton Surikov

Vladimir Vladimirovich Litovchenko ( γεν . 1960) 


Γενικός διευθυντής της Διεύθυνσης Βασικών Πληροφοριών, Υπουργείο Άμυνας της Ουκρανίας,

Αντιπρόεδρος της Far West LLC

Ιδιοκτήτης πολλών εργοστασίων αιθανόλης στη Βραζιλία, συνεργάτης του George Soros

Vladimir Ilyich Filin (Ουκρανικά και βρετανικά διαβατήρια)

Ο Φιλίν και οι συνεργάτες του Far West LLC, Ruslan Saidov και Anton Surikov (γνωστός και ως Αμερικανός πολίτης Gregory Orloff) είναι πρώην ανώτεροι αξιωματικοί της Σοβιετικής και Ρωσικής Υπηρεσίας Πληροφοριών, οι οποίοι εδώ και πολλά χρόνια ασχολούνταν τόσο με το παράνομο όσο και με το νόμιμο εμπόριο όπλων. (Αναφέρω τον Σαϊντόφ και τον Σουρίκο γιατί συνόδευαν τον Φίλιν κατά τη διάρκεια της συνάντησης με τον Μπάιντεν στην Ουάσινγκτον). 


Η χρήση του κακοδιατηρημένου πορθμείου "Εσθονίας" για το λαθρεμπόριο όπλων και ναρκωτικών ήταν ένα επεισόδιο των διεθνών δραστηριοτήτων τους που σχετίζονταν με την περίπτωση της Αρκτικής See. Στη δεκαετία του 2000 έγιναν δραστήριοι στην αντιρωσική πολιτική - ο Φίλιν από τη βάση του στην Ουκρανία, τον Σαϊντόφ - στον Καύκασο και την Κεντρική Ασία και τον Σουρίκοφ - παντού. 

Με την ιδιότητα αυτή, μεταφέρθηκαν στην πτυχή αυτού που ονομάζουμε καμπάλη πληροφοριών - η ποικιλία εξτρεμιστικών ρωσοφοβικών στοιχείων στα νοηματικά, στρατιωτικά και πολιτικά ιδρύματα των Ηνωμένων Πολιτειών, της Βρετανίας, της Σαουδικής Αραβίας, της Τουρκίας, του Πακιστάν και ορισμένων άλλων χωρών . Πριν από αυτή τη διοίκηση των ΗΠΑ, ο "Αγαπητός ηγέτης" ήταν ο αντιπρόεδρος Τσένι και το γραφείο του

Οι συνεργάτες τους στις ΗΠΑ ήταν και εξακολουθούν να είναι ο Fritz Ermarth και ο Robert Gates. Ο Φίλιν και οι συνεργάτες του ελπίζουν ότι ο McCain και ο Palin θα κερδίσουν την προεδρία και την άνοιξη του 2008 ανέπτυξαν σχέσεις (μέσω του Ermarth) με τον Robert Kagan και τον Randy Scheunemann, ανώτερο σύμβουλο του McCain για τις διεθνείς υποθέσεις. Τότε ο στρατηγός Φίλιν έλεγχε τη ροή της στρατιωτικο-πολιτικής νοημοσύνης από την ουκρανική νοημοσύνη στους Γεωργιανούς που δεν είχαν σοβαρές δυνατότητες νοημοσύνης. Αυτό του έδωσε την ευκαιρία να χειραγωγήσει τη διαδικασία λήψης αποφάσεων στην Τιφλίδα.

Ο διοργανωτής της "συνωμοσίας στη Νίκαια" Anton Surikov, γνωστός και ως Gregory Orloff (κέντρο), με τους φίλους της Ουάσινγκτον Zeyno Baran από το Ινστιτούτο Hudson και τον Hill Fiona της CIA. Το νέο τους έργο στη Ρωσία πηγαίνει κάτω από το κωδικό όνομα "Νεοτροτσικισμός".

"Μυστικές αφγανικές ομάδες θανάτου, που ενεργούν με εντολή ξένων κατασκόπων και σκοτώνουν αμάχους μέσα στο Αφγανιστάν με ατιμωρησία" είναι υπό τη διοίκηση του διπλού πράκτορα Ruslan Saidov - ο επικεφαλής της μυστικής υπηρεσίας πληροφοριών της Τσετσενίας, ο οποίος πρόσφατα συναντήθηκε με τον Robert Kagan, σύμβουλο στον Γερουσιαστή John McCain.

"Κάπου κοντά στη Μόσχα": ο Αντώνης Σουρίκοφ (κέντρο) με τους Shatbai Shavit (αριστερά) και Dov Kontorer στο πρόσφατο συνέδριο των υπηρεσιών πληροφοριών του Ισραήλ και της Ρωσίας που διοργάνωσε ο Σεργκέι Κουργτινάν και το Πειραματικό Κέντρο Δημιουργικής Ανάπτυξης

ΠΗΓΗ

http://dia-kosmos.blogspot.gr/

Comments