“Το ανάλογο αξίωμα της κοινωνικής μηχανικής είναι: Αν κάτι δεν έχει αναφερθεί, δεν συνέβη ποτέ”
"Σε Έναν Κόσμο Προπαγάνδας, Η Αλήθεια Είναι Πάντα Μια Συνωμοσία"
"Το Ποιο Επικίνδυνο Από Όλα Τα Ηθικά Διλήμματα Είναι Όταν, Είμαστε Υποχρεωμένοι Να Κρύβουμε Την Αλήθεια Για Να Βοηθήσουμε Την Αλήθεια Να Νικήσει"

Έκπληξη στο Επικρατείας της ΝΔ με συμβούλους και έναν αναρχο – κομμουνιστή των Εξαρχείων

Το ψηφοδέλτιο Επικρατείας της ΝΔ δημιουργήθηκε ώστε να εκλεγούν οι σύμβουλοι του Μητσοτάκη ενώ σε μη εκλόγιμες θέσεις τοποθετήθηκαν άνθρωποι που δεν έχουν καμία σχέση με τον χώρο της ΝΔ.

Προκαλεί μεγάλη απορία η σύνθεση του ψηφοδελτίου Επικρατείας της ΝΔ καθώς φαίνεται ότι επικράτησε η λογική εκλογικής ορισμένων φίλων αλλά αποκορύφωμα ήταν η επιλογή σε μη εκλόγιμη θέση του Ανάργυρου Μαριόλη.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επέλεξε π.χ. τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη στην τιμητική 12η και μη εκλόγιμη θέση επίσης δεν είναι κατανοητό.

Η στρατηγική προφανώς είναι απλή τοποθετούνται πρόσωπα αναγνωρίσιμα ώστε να φέρουν ψήφους.

Ο Παναγιώτης Πικραμμένος ήταν πρώην πρωθυπουργός αλλά την περίοδο που ανέλαβε την διακυβέρνηση της χώρας έστω και για μικρό χρονικό διάστημα δεν ξεχώρισε για τις επιδόσεις του.

Ο Θεόδωρος Σκυλακάκης καταγόμενος από το χωρίο Κοίτα Λακωνίας της αποσκερής Μάνης συμμετέχει στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας.

Μπορεί ο Σκυλακάκης να μας θυμίσει τους λόγους για τους οποίους αποχώρησε από την ΝΔ;

Στην 9η θέση του ψηφοδελτίου Επικρατείας βρίσκουμε ένα επίσης μανιάτη από το χωριό Δρυ (από το σπίτι του Σκυλακάκη στην Μάνη μπορείς να δει κανείς το Δρυ) τον ιατρό Ανάργυρο Μαριόλη.

Στην ΝΔ δεν μπήκαν καν στον κόπο να δουν τι συμβολίζει ο Ανάργυρος Μαριόλης, αριστερός, αναρχοκομμουνιστής των Εξαρχείων, όπως ο ίδιος δήλωνε στο παρελθόν, η οικογένεια του πολέμιοι επί δεκαετίες της ΝΔ αλλά ο Μητσοτάκης είναι υπερβατικός.

Το ψηφοδέλτιο Επικρατείας της ΝΔ δημιουργήθηκε ώστε να εκλεγούν οι σύμβουλοι του Μητσοτάκη ενώ σε μη εκλόγιμες θέσεις τοποθετήθηκαν ορισμένοι άνθρωποι που δεν έχουν καμία σχέση με τον χώρο της ΝΔ.

Ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματα του.

Ά. Γεωργιάδης: Μαχόμαστε για να πείσουμε και τον τελευταίο συμπολίτη μας***"Να δεις που κάποτε θα μας πούνε και μαλάκες"

Υποψήφια βουλευτής Ν.Δ. ξανά η Μαριέττα Γιαννάκου (Συνωστισμός στην Γενοκτονία της Μικράς Ασίας)-Ανθελληνισμός σε όλο το μεγαλείο

Θανάσης Μαυρίδης: Ο Κυριάκος Μητσοτάκης οφείλει να είναι και θα είναι πρωθυπουργός όλων των Ελλήνων. Διαγγελέας: Δεν θα είναι!...

www.bankingnews.gr

http://dia-kosmos.blogspot.gr/

Comments