“Το ανάλογο αξίωμα της κοινωνικής μηχανικής είναι: Αν κάτι δεν έχει αναφερθεί, δεν συνέβη ποτέ”
"Σε Έναν Κόσμο Προπαγάνδας, Η Αλήθεια Είναι Πάντα Μια Συνωμοσία"
"Το Ποιο Επικίνδυνο Από Όλα Τα Ηθικά Διλήμματα Είναι Όταν, Είμαστε Υποχρεωμένοι Να Κρύβουμε Την Αλήθεια Για Να Βοηθήσουμε Την Αλήθεια Να Νικήσει"

Μαρία Ρεπούση: 30 ακίνητα και 2 εκατομμύρια δολλάρια μετοχές στην Toyota!...

Είναι ιδιαιτέρως διδακτικό να μαθαίνει ο Ελληνικός Λαός ποιοι είναι οι μόνιμοι κατήγοροι και υβριστές της Χρυσής Αυγής. Περίοπτη θέση μεταξύ αυτών κατέχει η βουλευτίνα της ΔΗΜΑΡ Μαρία Ρεπούση, η οποία σύμφωνα με το πόθεν έσχες της, εμφανίζεται να διαθέτει μια διόλου ευκαταφρόνητη περιουσιακή κατάσταση με πλήθος ακινήτων, καταθέσεων και μετοχών.

Η αριστερή Ρεπούση λοιπόν, δήλωσε στο πόθεν έσχες κάτοχος -μετά του συζύγου της- περί των 30 ακινήτων, δέκα από τα οποία είναι καταστήματα στο κέντρο του Πειραιά. Παρά ταύτα, το ετήσιο εισόδημά της περιορίστηκε σε 97.000 ευρώ το 2010 και 71.000 το 2011.

Πέραν των οικιών σε Πειραιά, Κυκλάδες και Μονεμβασιά, διαθέτει διαμερίσματα σε Κολωνάκι και Θεσσαλονίκη ενώ οι τραπεζικοί της λογαριασμοί περιλαμβάνουν 120.000 ευρώ, 42.000 δολάρια, μετοχές αξίας άνω των 500.000 ευρώ σε διάφορες εταιρείες και μετοχές στην Toyota αξίας 2.679.872 γιεν!

Φυσιολογικά ως εκ τούτου, η μοναδική έγνοια της κυρίας Ρεπούση είναι η απειλητική άνοδος της Χρυσής Αυγής. Διότι πράγματι, κινδυνεύουν τα προκλητικά της προνόμια και ελλοχεύει ο κίνδυνος αποκάλυψης της πολιτικής απάτης που πρεσβεύει η ίδια και ο ιδεολογικός της χώρος. Κατά τ' άλλα, η Αριστερά εκφράζει τα λαϊκά στρώματα που δοκιμάζονται και πλήττονται από την μνημονιακή πολιτική. Αν δεν πιστεύετε, ρωτήστε και την Ρεπούση!

Χρυσή Αυγή

http://sxolianews.blogspot.com/2013/12/30.html


-ανακοίνωση του Υπουργείου Οικονομικών εντάσσει την κ. Ρεπούση σε λίστα προσώπων, που δεν έχουν δικαιολογήσει τα εμβάσματα που έστελναν στο εξωτερικό.

http://dia-kosmos.blogspot.gr/

Comments