“Το ανάλογο αξίωμα της κοινωνικής μηχανικής είναι: Αν κάτι δεν έχει αναφερθεί, δεν συνέβη ποτέ”
"Σε Έναν Κόσμο Προπαγάνδας, Η Αλήθεια Είναι Πάντα Μια Συνωμοσία"
"Το Ποιο Επικίνδυνο Από Όλα Τα Ηθικά Διλήμματα Είναι Όταν, Είμαστε Υποχρεωμένοι Να Κρύβουμε Την Αλήθεια Για Να Βοηθήσουμε Την Αλήθεια Να Νικήσει"

Η ''στενή σχέση'' του Μητσοτάκη, με τον διαπλεκόμενο αρχιεπίσκοπο Ελπιδοφόρο

Ο πρωθυπουργός υποσχέθηκε -ομιλία στο Τάρπον Σπρινγκς- οικονομική ενίσχυση της Θεολογικής Σχολής Βοστώνης, από το ελληνικό κράτος, 2 εκατ. ευρό κάθε χρόνο, αναδρομικά από 2019. 

Δεν γνωρίζει, ούτε θα του είπαν ότι η Σχολή βγάζει παπάδες με ΜΗΔΕΝΙΚΗ γνώση της ελληνικής. 

Η Ελλάδα τι θα χρηματοδοτήσει, τι θα στηρίξει;;; 

Τον αφελληνισμό της Ομογένειας;;; 

Αν ήθελε πραγματικά να βοηθήσει, θα πρόσφερε δωρεάν φοίτηση μελλοντικών παπάδων σε θεολογικές Σχολές Πανεπιστήμιων στην Ελλάδα, γιά να μάθουν και λίγα ελληνικά, με την ελπίδα να γίνεται και καμιά Λειτουργία σε εκκλησία μας στις ΗΠΑ, στα ελληνικά, επειδή τώρα σε ποσοστό 95% γίνεται στα αγγλικά. 

Η ''στενή σχέση'' του πρωθυπουργού με τον διαπλεκόμενο αρχιεπίσκοπο Ελπιδοφόρο, δημιουργεί αρνητική εικόνα στον Ελληνισμό ΗΠΑ.

https://www.kalami.us/2020/sxolia/kalamo-rapismata.html


Σκανδαλώδης εύνοια
  
Διαστάσεις σκανδάλου έχει η απόφαση της κυβέρνησης και προσωπικά του πρωθυπουργού να χρηματοδοτηθεί με κονδύλια ύψους 2 εκατομμυρίων Ευρώ το ιδιωτικό κολέγιο του Τιμίου Σταυρού Βοστώνης, όταν δύο δημόσια πανεπιστήμια , το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου και το Ιόνιο Πανεπιστήμιο χρηματοδοτούνται με  το ίδιο ποσό .

Αυτό  αποκαλύπτει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην υπουργός Παιδείας Νίκος Φίλης με μια δήλωσή του που πρέπει να προβληματίσει, αλλά και να κινητοποιήσει όλους τους παράγοντες του εκπαιδευτικού μας συστήματος για μπει ένα φρένο στην αντεπίθεση της Εκκλησίας γενικότερα, αλλά και στην τακτικής της κυβέρνησης ειδικότερα που υποβαθμίζει όλο και πιο περισσότερο τη δημόσια παιδεία.


http://dia-kosmos.blogspot.gr/

Comments