“Το ανάλογο αξίωμα της κοινωνικής μηχανικής είναι: Αν κάτι δεν έχει αναφερθεί, δεν συνέβη ποτέ”
"Σε Έναν Κόσμο Προπαγάνδας, Η Αλήθεια Είναι Πάντα Μια Συνωμοσία"
"Το Ποιο Επικίνδυνο Από Όλα Τα Ηθικά Διλήμματα Είναι Όταν, Είμαστε Υποχρεωμένοι Να Κρύβουμε Την Αλήθεια Για Να Βοηθήσουμε Την Αλήθεια Να Νικήσει"

Πάμε ξανά!.....ΕΥΠ: Το κέντρο επιχειρήσεων της Παλλήνης

Ο γνωστός πλέον πρώην πράκτορας της ΕΥΠ (Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών) από τη Ρόδο, ο κύριος Εμμανουήλ Α. Χατζησάββας, έκανε στις 19 Απριλίου του 2019 μία νέα αποκάλυψη μίας βίλας πολυτελείας στη περιοχή της Παλλήνης Αττικής όπου αναφέρει ότι χρησιμοποιείται ως κέντρο επιχειρήσεων της ΕΥΠ. Η αποκάλυψη περιελάμβανε πολλά ενδιαφέροντα στοιχεία που θα τα αφήσουμε όμως στη κρίση σας. Να τονίσουμε ότι δεν είμαστε σε θέση να επιβεβαιώσουμε την εγκυρότητα των πληροφοριών, απλά αναμεταδίδουμε την είδηση διότι φαίνεται επαρκώς αληθοφανής.
Πηγή: PhotoGnomon.blogspot.com

Για όσους δεν επιθυμούν να διαβάσουν ολόκληρη την ανάλυση του κυρίου Ε. Α. Χατζησάββα, το κέντρο βρίσκεται στo οικιστικό συγκρότημα «Λόφος Έντισον» στον αριθμό 9, στις συντεταγμένες 38°00’24.3″N 23°52’39.8″E και μπορείτε να το βρείτε ακολουθώντας και αυτό το σύνδεσμο προς την υπηρεσία Google Maps. Όπως βλέπουμε από τα στοιχεία, σύμφωνα με το Χρυσό Οδηγό σε αυτή την οδό υπάρχει καταχωρημένος ο αριθμός τηλεφώνου 2106616770 με όνομα Παρασκευή Δ. Ευσταθίου. Κατά την είδηση, η κυρία Ευσταθίου είναι διευθύντρια της ΕΥΠ παντρεμένη με τον γενικό διευθυντή της Τράπεζας Πειραιώς, κύριο Ιωάννη Ρόκκα. Ακριβώς από κάτω ακολουθεί αυτούσια η δημοσίευση του κυρίου Ε. Α. Χατζησάββα με τίτλο «Δουλειά εκ των έσω” το σχέδιο υπονόμευσης της ΕΥΠ και η κάθε λογής ΠΥΘΙΑ» που περιλαμβάνει πολύ περισσότερα στοιχεία και ντοκουμέντα από αυτά που μόλις αναφέραμε σε αυτή τη παράγραφο. Τα συμπεράσματα δικά σας.

Πηγή: Google.com


«Δουλειά εκ των έσω» το σχέδιο υπονόμευσης της ΕΥΠ και η κάθε λογής ΠΥΘΙΑ
Εμμανουήλ (Μανώλης) Αθανασίου Χατζησάββας, πρ. Πράκτορας Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών (Ε.Υ.Π.)


ΜΕΡΟΣ Α’

Την διαλεύκανση της υπόθεσης έχει αναλάβει η διοίκηση της Τράπεζας Πειραιώς του Μιχάλη Σάλλα, ο OLAF στην Αθήνα και ο Διοικητής της ΕΥΠ Γιάννης Ρουμπάτης γνωστός στην πιάτσα και ως «Uncle John».

Οι κατασκοπευτικές έρευνες θα διεξαχθούν από το επιλεγμένο «συνεργείο» του «Uncle John» και θα έχει ως βάση «κέντρο επιχειρήσεων» σε πολυτελέστατη Βίλα με Jacuzzi και άλλα κομφόρ γνωστού συγκροτήματος στην Παλλήνη, ιδιοκτησίας ανθρώπων του Σάλλα που εργάζονται για την ΕΥΠ η πολυτελέστατη Βίλα είναι αγορασμένη με χρήμα της Τράπεζας Πειραιώς.

Τις κατασκοπευτικές έρευνες θα ηγηθεί γνωστή διευθύντρια της ΕΥΠ η οποία τα βράδια μοιράζεται το κρεβάτι της με τον Γενικό Διευθυντή του Σάλλα τον Ιωάννη Ρόκκα του Αθανασίου υπό τη στέγη της ίδιας Βίλας κατασκόπων της Τράπεζας Πειραιώς παρότι άπαντες πληρωμένοι από την ΕΥΠ με χρήματα Ελλήνων ηλιθίων φορολογουμένων που παριστάνουν τους έξυπνους.

Οι επιφορτισμένοι κατάσκοποι με την διαλεύκανση της υπόθεσης Σχέδιο υπονόμευσης της ΕΥΠ και η κάθε λογής ΠΥΘΙΕΣ και πράσινα άλογα, κατά τις απόρρητες πληροφορίες εργάζονται όλη νύχτα και τα μεσημέρια λιάζονται κολυμπώντας σε θερμαινόμενη πισίνα.

Απεικόνιση από Google Earth Pro της βάσης «κέντρο επιχειρήσεων» της ΕΥΠ σε πολυτελέστατη Βίλα στην Παλλήνη.



Την ομάδα κατασκόπων της ΕΥΠ φρουρεί ιδιωτική εταιρία security που κάνει μεγάλη προσπάθεια να τους προστατεύσει παρότι όλοι αυτοί ηλίθιοι και “χύμα στο κύμα” και αντί να κυνηγούνε Τούρκους παρακολουθούνε Έλληνες, μάλιστα με την συνδρομή Εισαγγελέων παράνομα, κάνουν και τους ανήξερους μαζί.



Απεικόνιση από Google Earth Pro της φυλασσόμενης εισόδου της βάσης «κέντρο επιχειρήσεων» της ΕΥΠ σε πολυτελέστατη Βίλα στην Παλλήνη που πληρώνουν οι «έξυπνοι» Έλληνες φορολογούμενοι για να διαμένει ως ιδιοκτήτης η Διευθύντρια της ΕΥΠ με τον Ιωάννη Ρόκκα, άνθρωπο του Μιχάλη Σάλλα της



Ο Μιχάλης Σάλλας της Τράπεζας Πειραιώς και ο Διοικητής της ΕΥΠ Γιάννης Ρουμπάτης μετά την «συγχωνέψει» των δραστηριοτήτων τους είς σάρκα μίαν… «αναδιάρθρωσαν» στα μέτρα τους τις κρατικές μυστικές υπηρεσίες της χώρας μας, τοποθετώντας τα «δικά» τους παιδιά σε νευραλγικές θέσεις για την χώρα «πόστα» με αμφότερο σκοπό τον έλεγχο των πάντων, και την απόκρυψη των μαύρων συναλλαγών τους, αφήνοντας τους Τούρκους πράκτορες να πίνουν ούζα στο Τουρκολίμανο παρέα με τον Γιάννη Ρουμπάτη που ως γνωστό τον πλήρωναν με τουρκικές λίρες πριν την υποτίμηση τους, ενώ σε διπλανό τραπέζι ο Πάνος Καμμένος καταβροχθίζει τις Συναγρίδες με τα Αμερικανάκια που βλέπουν τον κόσμο πίσω από τα σίδερα σήμερα.

Για τον σκοπό αυτό η «αρχηγός» Ευσταθίου Διευθύντρια της ΕΥΠ που έχει για σύζυγο τον Ιωάννη Ρόκκα ανθρώπου του Μιχάλη Σάλλα της Τράπεζας Πειραιώς, κατόπιν εντολή του διοικητή της ΕΥΠ Γιάννη Ρουμπάτη, αναβάθμισαν τον Μάνο Αλεβιζάκη αφού πρώτα τον «έμπασαν» από την πίσω πόρτα στην ΕΥΠ. Σήμερα o Μάνος Αλεβιζάκης υπάλληλος ΔΕ «βολεψάκιας» μαθαίνω ότι είναι και πρώτη μούρη…όχι στο καβούρι αλλά στον OLAF – ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗΣ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ ο οποίος «βολεψάκιας» παίζει «μπάλα με τη Διεύθυνση Ασφαλείας ως πουλέν του «Uncle John».



Έτσι εξηγούνται όλα σήμερα… για το πως γίνεται και πλήθος καταγγελιών στον OLAF την ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗΣ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ για ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ στην χώρα μας καταλήγουν στον κάλαθο των αχρήστων, (ακριβώς όπως γίνεται και στις Εισαγγελίες με τους βρώμικους προϊσταμένους Εισαγγελείς), με αποτέλεσμα οι καταγγέλλοντες να λαμβάνουν απαντήσεις αυτού τους είδους όπως η πρόσφατη παραπάνω απάντηση, αφού προηγουμένως πέρασαν την Καταγγελία από την σχετική λογοκρισία των ανθρώπων του διεφθαρμένου συστήματος της ΕΥΠ όπως είναι ο κάθε χειριστής/σύνδεσμος Μάνος Αλεβιζάκης υπάλληλος ΔΕ τοποθετημένος με αρμοδιότητες OLAF.

ΣΗΜ.: Ο Μάνος Αλεβιζάκης είναι ο υιός του τ. επικεφαλής Ασφάλειας του Τραπεζίτη Μιχάλη Σάλλα.

Πρόκειται για την ίδια συμμορία στην ΕΥΠ, και στα περίχωρα, που νομίζουν ότι έχουν να κάνουν με ηλίθιους ξεχνώντας ότι απευθύνονται σε Έλληνες.



Μου κάνει μεγάλη εντύπωση ότι εσείς όλοι που δίνεται τις εντολές είσαστε και στην ΕΥΠ ενώ κάνετε μόνο για το Τσίρκο…



γατάκια η συνέχεια ακόμα καλύτερη, ………………… συνεχίζεται !!!
https://defensegr.wordpress.com/2019/05/29/eyp-to-kentro-epixeirhsewn-ths-pallhnhs/

https://photognomon.blogspot.com/2019/04/blog-post_19.html

http://dia-kosmos.blogspot.gr/

Comments