@!«Εστίν ουν η ουσία των πραγμάτων αρμονία και αριθμός σφαιρών στρεφομένων»!@

*Διά-Κόσμος Ἑλλάς «Το ποιο επικίνδυνο από όλα τα ηθικά διλήμματα είναι όταν, είμαστε υποχρεωμένοι να κρύβουμε την αλήθεια για να βοηθήσουμε την αλήθεια να νικήσει»

Η ιστορία δεν είναι χρήσιμη επειδή διαβάζει κανείς εκεί το παρελθόν, αλλά επειδή διαβάζει το μέλλον

!@~~~@~~~@!

Η φοβερή αυτή "στέρνα" απ’ την οποία κανείς δεν ξέρει τι είδους νερό θα πιούμε εμείς τα "ζωντανά", ε

Η φοβερή αυτή "στέρνα" απ’ την οποία κανείς δεν ξέρει τι είδους νερό θα πιούμε εμείς τα "ζωντανά", ε
Ο Γιαχβέ, ο Χαλδαιικός θεός της μαγγανείας, γεμάτος έπαρση για την κρυφή αποτελεσματικότητά του, υπόσχεται μαζικό ξεδιψαστικό (διατροφικό) πειθαναγκασμό και απειλώντας (δια στόματος προφητών), ομολογεί ξεκάθαρα την συγκεκριμένη μεθόδευσή του: «(Ο΄):το πνεύμα αυτού (του Γιαχβέ) ως ύδωρ εν φάραγγι (Β.Β.): η πνοή του σαν χείμαρρος που φτάνει ως τον λαιμό των ανθρώπων. Θα κοσκινίσει τα έθνη με της καταστροφής το κόσκινο, θα βάλει χαλινάρι στα σαγόνια των λαών και θα τους οδηγήσει όπου δεν θέλουν» Ησαΐας Λ΄2***Η φοβερή αυτή "στέρνα" απ’ την οποία κανείς δεν ξέρει τι είδους νερό θα πιούμε εμείς τα "ζωντανά", είναι ο βιβλικός Αρμαγεδδών! ***Ο Αβραάμ, ήταν ο πρώτος που κήρυξε κρυφό διαμελιστικό πόλεμο κατά των εθνών και συνέλαβε την ιδέα των συντηρούμενων κερδοφόρων δεινών!

12.2.20

Η Ελληνική Γλώσσα *** Αρχιμήδειος Ακαδημία στις ΗΠΑ


Δημόσιο σχολείο στο Μαϊάμι
διδάσκει την τέχνη του σκέπτεσθαι,
μέσω του Ελληνικού Πολιτισμού
και της Ελληνικής Γλώσσας!

Και πρωτεύει: 30ό στα 22.000 σχολεία των ΗΠΑ!

Του Γιώργου Λεκάκη

Ένα δημόσιο σχολείο στο Μαϊάμι των ΗΠΑ, η ΑΡΧΙΜΗΔΕΙΟΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑ, διδάσκει την τέχνη του σκέπτεσθαι μέσω του Ελληνικού Πολιτισμού και της Ελληνικής Γλώσσης!

Αυτό που οι Αρχαίοι Έλληνες έδωσαν αληθινά στον κόσμο ήταν η τέχνη της σκέψεως. Μια ομάδα σύγχρονων Ελλήνων δημιούργησε στο Μαϊάμι ένα δημόσιο σχολείο με αυτήν την σκέψη (Μαθηματικά-Ελληνική Γλώσσα-Φιλοσοφία), και κατατάσσεται ως ένα από τα καλύτερα σχολεία στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής.

Η «Washington Post» κατέταξε το σχολείο ως 30ό, μεταξύ 22.000 σχολείων σε εθνικό επίπεδο στις ΗΠΑ! Το 97% των αποφοίτων κερδίζει εισιτήρια σε πανεπιστήμια των ΗΠΑ…

Κι όλα αυτά, μόνο με 2,5 ώρες ελληνικά την ημέρα…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ το άρθρο Archimedean Academy:

The Best School in Miami Teaches the Art of Thinking in Greek, ΕΔΩ:


http://dia-kosmos.blogspot.gr/

ΚΑΙ ΕΔΩ..... ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΩΝ ΕΒΡΑΙΚΩΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

@!ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ!@