“Το ανάλογο αξίωμα της κοινωνικής μηχανικής είναι: Αν κάτι δεν έχει αναφερθεί, δεν συνέβη ποτέ”
"Σε Έναν Κόσμο Προπαγάνδας, Η Αλήθεια Είναι Πάντα Μια Συνωμοσία"
"Το Ποιο Επικίνδυνο Από Όλα Τα Ηθικά Διλήμματα Είναι Όταν, Είμαστε Υποχρεωμένοι Να Κρύβουμε Την Αλήθεια Για Να Βοηθήσουμε Την Αλήθεια Να Νικήσει"

Ο Κομμουνιστής Παναγιώτης Ρήγας!....Απειλεί, όταν λένε αλήθειες!...... Τι δεν καταλαβαίνεις;

Τοποθετήθηκε Έπαρχος Άνδρου (1986-1988) και Νομάρχης Χίου (1988-1989 και 1993-1994).... ως ΚΟμμουνιστής; Βεβαίως-Βεβαίως!.......

Σε κατάσταση πανικού βρίσκονται τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, σχετικά με την αντιπολιτευτική γραμμή για την κατάσταση στα ελληνοτουρκικά σύνορα στον Έβρο.

Από την μία ο αρχηγός της Aξιωματικής Aντιπολίτευσης και πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, επικροτεί την κυβερνητική επιλογή να θωρακίσει τα σύνορα και από την άλλη φωνές της Κουμουνδούρου αναπαράγουν την προπαγάνδα της Τουρκίας και του Ερντογάν για βιαιοπραγίες της ελληνικής πλευράς στον Έβρο, ακόμα και νεκρούς πρόσφυγες από πυρά την ελληνικών δυνάμεων.

To στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτης Ρήγας σε κατάσταση πολιτικού πανικού απείλησε ακόμη και με μήνυση του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Χριστόφορο Μπουτσικάκη, όταν ο δεύτερος έκανε λόγο για αναπαραγωγή των τουρκικών fake news από πλευράς του ΣΥΡΙΖΑ.

Ειδικότερα, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας αναφέρθηκε στις δηλώσεις των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργου Βαρεμένου και Ραλλίας Χρηστίδου, οι οποίοι αναμεταδίδουν την τουρκική προπαγάνδα κάνοντας λόγο για Εβρίτες που προστατεύουν τις βίλες του και για νεκρούς πρόσφυγες στον Έβρο, αντίστοιχα, αναμεταδίδοντας πλαστές ειδήσεις εναντίον της ελληνικής Κυβέρνησης.

Ο Παναγιώτης Ρήγας απείλησε τον Χριστόφορο Μπουτσικάκη με μηνύσεις. «Αύριο θα είναι με μήνυση ο κ. Μπουτσικάκης, όπως ο κ. Μπογδάνος», είπε το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ.


https://www.lykavitos.gr/se-paniko-o-syriza-synexizoun-na-anapa/





http://dia-kosmos.blogspot.gr/

Comments