@!«Εστίν ουν η ουσία των πραγμάτων αρμονία και αριθμός σφαιρών στρεφομένων»!@

*Διά-Κόσμος Ἑλλάς «Το ποιο επικίνδυνο από όλα τα ηθικά διλήμματα είναι όταν, είμαστε υποχρεωμένοι να κρύβουμε την αλήθεια για να βοηθήσουμε την αλήθεια να νικήσει»

Η ιστορία δεν είναι χρήσιμη επειδή διαβάζει κανείς εκεί το παρελθόν, αλλά επειδή διαβάζει το μέλλον

!@~~~@~~~@!

Η φοβερή αυτή "στέρνα" απ’ την οποία κανείς δεν ξέρει τι είδους νερό θα πιούμε εμείς τα "ζωντανά", ε

Η φοβερή αυτή "στέρνα" απ’ την οποία κανείς δεν ξέρει τι είδους νερό θα πιούμε εμείς τα "ζωντανά", ε
Ο Γιαχβέ, ο Χαλδαιικός θεός της μαγγανείας, γεμάτος έπαρση για την κρυφή αποτελεσματικότητά του, υπόσχεται μαζικό ξεδιψαστικό (διατροφικό) πειθαναγκασμό και απειλώντας (δια στόματος προφητών), ομολογεί ξεκάθαρα την συγκεκριμένη μεθόδευσή του: «(Ο΄):το πνεύμα αυτού (του Γιαχβέ) ως ύδωρ εν φάραγγι (Β.Β.): η πνοή του σαν χείμαρρος που φτάνει ως τον λαιμό των ανθρώπων. Θα κοσκινίσει τα έθνη με της καταστροφής το κόσκινο, θα βάλει χαλινάρι στα σαγόνια των λαών και θα τους οδηγήσει όπου δεν θέλουν» Ησαΐας Λ΄2***Η φοβερή αυτή "στέρνα" απ’ την οποία κανείς δεν ξέρει τι είδους νερό θα πιούμε εμείς τα "ζωντανά", είναι ο βιβλικός Αρμαγεδδών! ***Ο Αβραάμ, ήταν ο πρώτος που κήρυξε κρυφό διαμελιστικό πόλεμο κατά των εθνών και συνέλαβε την ιδέα των συντηρούμενων κερδοφόρων δεινών!

27.7.20

Το 2005, όταν ο Jeffrey Feltman -τότε πρέσβης των ΗΠΑ στη Βηρυτό- επόπτευε τη δολοφονία του Ραφίκ Χαριρί, υποστηρίχτηκε από τη Γερμανία, τόσο για την ίδια τη δολοφονία (το Βερολίνο προμήθευσε το όπλο)

......και όσο και για την Επιτροπή του ΟΗΕ που επιφορτίστηκε να κατηγορήσει τους πρόεδρους αλ-Άσαντ και Λαχούντ (ο εισαγγελέας Detlev Mehlis, ο αστυνόμος Gerhard Lehmann και η ομάδα τους). Αναλαμβάνοντας  τα καθήκοντα του ως αριθμός 2 του ΟΗΕ, στις 2 Ιουλίου 2012, ο Jeffrey D. Feltman δίνει όρκο ενώπιον του Γενικού Γραμματέα Μπαν κι Μουν. Από τούδε και στο εξής, ο Οργανισμός που ιδρύθηκε για να προωθήσει την ειρήνη, τέθηκε υπό τον έλεγχο των «φιλελεύθερων γερακιών»


http://dia-kosmos.blogspot.gr/ ctrl + ή - για αύξηση μείωση γραμματοσειράς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

@!ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ!@