@!«Εστίν ουν η ουσία των πραγμάτων αρμονία και αριθμός σφαιρών στρεφομένων»!@

*Διά-Κόσμος Ἑλλάς «Το ποιο επικίνδυνο από όλα τα ηθικά διλήμματα είναι όταν, είμαστε υποχρεωμένοι να κρύβουμε την αλήθεια για να βοηθήσουμε την αλήθεια να νικήσει»

Η ιστορία δεν είναι χρήσιμη επειδή διαβάζει κανείς εκεί το παρελθόν, αλλά επειδή διαβάζει το μέλλον

!@~~~@~~~@!

Η φοβερή αυτή "στέρνα" απ’ την οποία κανείς δεν ξέρει τι είδους νερό θα πιούμε εμείς τα "ζωντανά", ε

Η φοβερή αυτή "στέρνα" απ’ την οποία κανείς δεν ξέρει τι είδους νερό θα πιούμε εμείς τα "ζωντανά", ε
Ο Γιαχβέ, ο Χαλδαιικός θεός της μαγγανείας, γεμάτος έπαρση για την κρυφή αποτελεσματικότητά του, υπόσχεται μαζικό ξεδιψαστικό (διατροφικό) πειθαναγκασμό και απειλώντας (δια στόματος προφητών), ομολογεί ξεκάθαρα την συγκεκριμένη μεθόδευσή του: «(Ο΄):το πνεύμα αυτού (του Γιαχβέ) ως ύδωρ εν φάραγγι (Β.Β.): η πνοή του σαν χείμαρρος που φτάνει ως τον λαιμό των ανθρώπων. Θα κοσκινίσει τα έθνη με της καταστροφής το κόσκινο, θα βάλει χαλινάρι στα σαγόνια των λαών και θα τους οδηγήσει όπου δεν θέλουν» Ησαΐας Λ΄2***Η φοβερή αυτή "στέρνα" απ’ την οποία κανείς δεν ξέρει τι είδους νερό θα πιούμε εμείς τα "ζωντανά", είναι ο βιβλικός Αρμαγεδδών! ***Ο Αβραάμ, ήταν ο πρώτος που κήρυξε κρυφό διαμελιστικό πόλεμο κατά των εθνών και συνέλαβε την ιδέα των συντηρούμενων κερδοφόρων δεινών!

31.7.20

Ναυπηγεία Besiktas: περισσότερες από 230 επισκευές πλοίων ελληνικών συμφερόντων (15 Δις. Ευρώ κ.π. )

Ναυπηγεία Besiktas: Δυναμικό παρών του ναυπηγικού Ομίλου στην Ελλάδα

Τα εγκαίνια των νέων γραφείων τους στον Άλιμο γιόρτασαν τα ναυπηγεία Beşiktaş Shipyard την Πέμπτη, 21 Νοεμβρίου 2019, παρουσία του κ. Γιαβούζ Καλκαβάν, CEO της Besiktas Shipyard, στελεχών των ναυπηγείων Beşiktaş και πλήθος εκπροσώπων της ελληνικής ναυτιλιακής βιομηχανίας.

Σημειώνεται πως τα ναυπηγεία Beşiktaş Shipyard στη Γιάλοβα εξειδικεύονται στο σχεδιασμό, στην κατασκευή, στη συντήρηση και στον τεχνολογικό εξοπλισμό εμπορικών πλοίων. Τα ναυπηγεία Beşiktaş εξειδικεύονται, παράλληλα, και στις επισκευές και μετασκευές σκαφών. Tο συγκεκριμένο ναυπηγικό συγκρότημα αποτελεί το πιο ενεργό στην Μεσόγειο και το 8ο πιο ενεργό στον κόσμο.

Αξίζει να αναφερθεί πως το γραφείο των ναυπηγείων Beşiktaş Shipyard στον Άλιμο αποτελεί το πρώτο γραφείο- παράρτημα του Ομίλου. Χαρακτηριστικά, ο κ. Γιαβούζ Καλκαβάν, ανέφερε: “Αδιαμφισβήτητα, η ελληνική αγορά παίζει έναν ιδιαίτερα σημαντικό ρόλο στην επιτυχία μας, καθώς από το 2010 έχουμε ολοκληρώσει περισσότερες από 230 επισκευές πλοίων ελληνικών συμφερόντων, και είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που ανοίγουμε το πρώτο μας παράρτημα στην Ελλάδα, το κέντρο του ναυτιλιακού κόσμου”.

Σημειώνεται πως ήδη από τον Απρίλιο του 2019, με το νέο ναυπηγείο του Ομίλου, Art Shipyard, η δυναμικότητα του ναυπηγικού συγκροτήματος έχει εκτοξευθεί στις 250 θέσεις δεξαμενισμού πλοίων το χρόνο, το 20% των οποίων αναμένεται πως θα εξυπηρετεί πλοία ελληνικών συμφερόντων.


 https://www.naftikachronika.gr

http://dia-kosmos.blogspot.gr/ ctrl + ή - για αύξηση μείωση γραμματοσειράς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

@!ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ!@