@!«Εστίν ουν η ουσία των πραγμάτων αρμονία και αριθμός σφαιρών στρεφομένων»!@

*Διά-Κόσμος Ἑλλάς «Το ποιο επικίνδυνο από όλα τα ηθικά διλήμματα είναι όταν, είμαστε υποχρεωμένοι να κρύβουμε την αλήθεια για να βοηθήσουμε την αλήθεια να νικήσει»

Η ιστορία δεν είναι χρήσιμη επειδή διαβάζει κανείς εκεί το παρελθόν, αλλά επειδή διαβάζει το μέλλον

!@~~~@~~~@!

Η φοβερή αυτή "στέρνα" απ’ την οποία κανείς δεν ξέρει τι είδους νερό θα πιούμε εμείς τα "ζωντανά", ε

Η φοβερή αυτή "στέρνα" απ’ την οποία κανείς δεν ξέρει τι είδους νερό θα πιούμε εμείς τα "ζωντανά", ε
Ο Γιαχβέ, ο Χαλδαιικός θεός της μαγγανείας, γεμάτος έπαρση για την κρυφή αποτελεσματικότητά του, υπόσχεται μαζικό ξεδιψαστικό (διατροφικό) πειθαναγκασμό και απειλώντας (δια στόματος προφητών), ομολογεί ξεκάθαρα την συγκεκριμένη μεθόδευσή του: «(Ο΄):το πνεύμα αυτού (του Γιαχβέ) ως ύδωρ εν φάραγγι (Β.Β.): η πνοή του σαν χείμαρρος που φτάνει ως τον λαιμό των ανθρώπων. Θα κοσκινίσει τα έθνη με της καταστροφής το κόσκινο, θα βάλει χαλινάρι στα σαγόνια των λαών και θα τους οδηγήσει όπου δεν θέλουν» Ησαΐας Λ΄2***Η φοβερή αυτή "στέρνα" απ’ την οποία κανείς δεν ξέρει τι είδους νερό θα πιούμε εμείς τα "ζωντανά", είναι ο βιβλικός Αρμαγεδδών! ***Ο Αβραάμ, ήταν ο πρώτος που κήρυξε κρυφό διαμελιστικό πόλεμο κατά των εθνών και συνέλαβε την ιδέα των συντηρούμενων κερδοφόρων δεινών!

28.7.20

«Το συμφέρον της εκκλησίας έρχεται πρώτο, και έναντι της οικογένειας, ακόμη και αυτής της πατρίδας»

 Ο Ιουδαϊσμός δεν έχει λατρεία λειψάνων

Πώς θα μπορούσε να αναπτυχθεί σ’ ένα λαό, στον οποίο η «Αγία Γραφή» (Δ’ Μωυσής 19,11 κ.εξ.) επιτάσσει: «Όποιος αγγίξει νεκρό, θα είναι ακάθαρτος για εφτά ημέρες». Όποιος μάλιστα δεν καθαριστεί την τρίτη και την έβδομη ημέρα, «όποιος μολύνει και την κατοικία του Κυρίου», «πρέπει να αποκόπτεται από το λαό του Ισραήλ». Ωστόσο η καθολική θεολογία βρίσκει στην Παλαιά Διαθήκη, εκτός πολλών άλλων χριστιανικών στοιχείων, και τη λατρεία των λειψάνων, π.χ. στα σημεία: «Τα κόκκαλα του Ιωσήφ, τα οποία έφεραν τα παιδιά του Ισραήλ από την Αίγυπτο, τα έθαψαν στην πόλη Συχέμ…». Ή «Τα οστά τους (των δικαίων) ας αναδώσουν νέα ζωή από τον τόπο τους» (Σοφ. Σειρ. 46, 12).

@«Οι μουσουλμάνοι κατά το θρήσκευμα είναι αδερφοί μας» καθώς και «Χριστιανοί και μουσουλμάνοι δεν έχουμε να μοιράσουμε τίποτα. Όλοι υμνούμε και δοξάζουμε τον ίδιο Θεό, το ΓΙΑΧΒΕ» (Καθημερινή, 11-10-98)

@Ιερά λείψανα με χορηγούς επικοινωνίας: Πίστη βαθιά ή στυγνή εκμετάλλευση; Μια θρησκευτική εκμετάλλευση που εκδηλώνεται μέσω της λειψανολατρίας

Χριστιανική Λειψανολατρεία Β’

@Όταν έχει έρθει το σκήνωμα της Αγίας Βαρβάρας που είχε μείνει για προσκύνημα για 15 ημέρες, οι εισπράξεις από τον οβολό των πιστών που το προσκύνησαν ήταν πάνω από 400.000 ευρώ

“Δόξα σοι ο Θεός-Γιαχβε, η Αγιά Σοφιά έγινε τζαμί”… Τάδε έφη "Έλληνας" ιερέας! (vid.)

Σε μία πρωτοφανή δήλωση προχώρησε Έλληνας ιερέας, ο οποίος χαιρέτισε την απόφαση της Τουρκίας να μετατρέψει την Αγία Σοφία από μουσείο σε μουσουλμανικό τζαμί. Ο λόγος για τον Ευάγγελο Παπανικολάου, ιερέα της εκκλησίας της Αναλήψεως στην περιοχή της Ραφήνας, ο οποίος μιλώντας μπροστά στο ποίμνιό του, δήλωσε, μεταξύ άλλων τα εξής: «Δόξα σοι ο Θεός που την έκανε τζαμί. Δεν μου λέτε, ξέρετε πόσες γυμνές και γυμνοί έμπαιναν στην Αγία Σοφία; Άπειροι. Με το “κωλοβράκι” να μπαίνει μέσα στο σημείο. Ψέματα λέω; Γιατί την είχαν μουσείο. Έμπαιναν όλοι οι άχρηστοι μέσα, βρομεροί και τρισάλθιοι, όλοι οι τουρίστες απ’ όλα τα μέρη του κόσμου. Χωρίς να σέβονται τίποτα».

Και συνέχισε: «Τίποτα δεν σέβονταν. Τώρα θα βγάλεις τα παπούτσια σου να μπεις μέσα. Θα μπεις μέσα γυμνός; Όχι. Θα σου φορούν το ρουχαλάκι το τουρκικό και θα μπεις μέσα μια χαρά ντυμένος, χανουμάκι. Θα φορέσεις και τη μπούργκα να μπεις μέσα. Δεν σου άρεσε με ρούχα να μπεις μέσα, αλλά γυμνωνόσουνα». Μάλιστα, δεν παρέλειψε να εξάρει τη συνεισφορά της Τουρκίας στη διατήρηση των μοναστηριών στην περιοχή της Κρήτης.

«Όπου ήταν οι Τούρκοι. ήταν πολύ καλύτερα. Ντροπή μας αλλά αυτή είναι αλήθεια. Στην Κρήτη δεν έκλεισε κανένα μοναστήρι ο Τούρκος, ενώ στην Ελλάδα με διάταγμα του Όθωνα έκλεισαν άπειρα μοναστηράκια και εκκλησιές. Πετούσαν τα λείψανα των Αγίων και έπαιρναν τα ασήμια και τα έκαναν μισθό για το κράτος». Υπενθυμίζεται ότι η ένταση στις σχέσεις Αθήνας-Άγκυρας κλιμακώθηκε στις 24 Ιουλίου του 2020, όταν πραγματοποιήθηκε η πρώτη μουσουλμανική προσευχή στο εσωτερικό της Αγίας Σοφίας, μετά την απόφαση για μετατροπή σε τζαμί. Στο εσωτερικό του ιστορικού μνημείου τοποθετήθηκαν χαλιά, ενώ οι αγιογραφίες και τα χριστιανικά ψηφιδωτά καλύφθηκαν με κουρτίνες, προκαλώντας την οργή του Ορθόδοξου κόσμου και δη, της Ελλάδας.

ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

http://dia-kosmos.blogspot.gr/ ctrl + ή - για αύξηση μείωση γραμματοσειράς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

@!ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ!@