@!«Εστίν ουν η ουσία των πραγμάτων αρμονία και αριθμός σφαιρών στρεφομένων»!@

*Διά-Κόσμος Ἑλλάς «Το ποιο επικίνδυνο από όλα τα ηθικά διλήμματα είναι όταν, είμαστε υποχρεωμένοι να κρύβουμε την αλήθεια για να βοηθήσουμε την αλήθεια να νικήσει»

Η ιστορία δεν είναι χρήσιμη επειδή διαβάζει κανείς εκεί το παρελθόν, αλλά επειδή διαβάζει το μέλλον

!@~~~@~~~@!

Η φοβερή αυτή "στέρνα" απ’ την οποία κανείς δεν ξέρει τι είδους νερό θα πιούμε εμείς τα "ζωντανά", ε

Η φοβερή αυτή "στέρνα" απ’ την οποία κανείς δεν ξέρει τι είδους νερό θα πιούμε εμείς τα "ζωντανά", ε
Ο Γιαχβέ, ο Χαλδαιικός θεός της μαγγανείας, γεμάτος έπαρση για την κρυφή αποτελεσματικότητά του, υπόσχεται μαζικό ξεδιψαστικό (διατροφικό) πειθαναγκασμό και απειλώντας (δια στόματος προφητών), ομολογεί ξεκάθαρα την συγκεκριμένη μεθόδευσή του: «(Ο΄):το πνεύμα αυτού (του Γιαχβέ) ως ύδωρ εν φάραγγι (Β.Β.): η πνοή του σαν χείμαρρος που φτάνει ως τον λαιμό των ανθρώπων. Θα κοσκινίσει τα έθνη με της καταστροφής το κόσκινο, θα βάλει χαλινάρι στα σαγόνια των λαών και θα τους οδηγήσει όπου δεν θέλουν» Ησαΐας Λ΄2***Η φοβερή αυτή "στέρνα" απ’ την οποία κανείς δεν ξέρει τι είδους νερό θα πιούμε εμείς τα "ζωντανά", είναι ο βιβλικός Αρμαγεδδών! ***Ο Αβραάμ, ήταν ο πρώτος που κήρυξε κρυφό διαμελιστικό πόλεμο κατά των εθνών και συνέλαβε την ιδέα των συντηρούμενων κερδοφόρων δεινών!

27.7.20

Λιβύη: Ο Αιγυπτιακός Στρατός θα καταστρέψει εντελώς την αεροπορική βάση αλ Ουατίγια;
Ιούλιος 26, 2020. 23:10

Άγνωστα μαχητικά βομβάρδισαν τη βάση της πολεμικής αεροπορίας αλ Ουατίγια δύο φορές, η τελευταία από τις οποίες ήταν σήμερα το πρωί.


Πληροφορίες αναφέρουν ότι είχαν στοχευθεί συστήματα αεροπορικής άμυνας στο πλαίσιο ενός σχεδίου καταστολής της αεροπορικής άμυνας.

Ο πρώτος βομβαρδισμός ήταν επιτυχής, αλλά η Τουρκία επισκεύασε γρήγορα τη βάση και έφερε νέα συστήματα, συγχρόνως κατασκεύασε υπόστεγα προκειμένου να φέρει στη βάση μαχητικά αεροσκάφη F-16.

Η δυνατότητα της Αιγύπτου

Ο αιγυπτιακός στρατός μπορεί να σχεδιάσει και να καταντήσει εντελώς άχρηστη αυτή τη βάση μια και έξω, αντί να βομβαρδίζει τα συστήματα αεροπορικής άμυνας, τα ραντάρ και τα ηλεκτρονικά συστήματα μπλοκαρίσματος.

Αυτό μπορεί να επιτευχθεί με τη χρήση του γαλλικού πυραύλου "MBDA Apache" που εκτοξεύεται από τον αέρα.

Ο πύραυλος Apache σχεδιάστηκε ειδικά για να καταστρέψει διαδρόμους απογείωσης. Ο πύραυλος έχει εμβέλεια 140 χλμ. Και ζυγίζει 1,2 τόνους και καθοδηγείται από την αδράνεια INS και δορυφόρο GPS. Ο πύραυλος περιέχει επίσης 10 βόμβες διασποράς, καθεμία που ζυγίζει 50 κιλά.

Η καταστροφή του διαδρόμου θα καταστήσει τη βάση άχρηστη, και αυτό είναι που οι Τούρκοι φοβούνται και αναζητούν τρόπους για τη διαφύλαξή της, γιατί η Τουρκία με τα drone που μετέφερε στη Λιβύη κατάφερε να αλλάξει την ισορροπία δυνάμεων στην περιοχή και συνέβαλε σημαντικά στον έλεγχο των δυνάμεων της Εθνικής Συμφωνίας σε περιοχές που κυριαρχούσαν οι δυνάμεις του Χαλίφα Χαφτάρ.

Ο πύραυλος Apache είναι εξοπλισμένος με σχεδιασμό για την αποφυγή συστημάτων αεροπορικής άμυνας και θεωρείται ο πνευματικός πατέρας του κινητού πυραύλου Scalp-EG.

Η Αίγυπτος χρησιμοποιεί τον πύραυλο Apache ως μέρος του οπλισμού Mirage-2000 και μπορεί να εκτοξευθεί και από τα σύγχρονα μαχητικά Rafale.

Το MBDA Apache, ή Apache AP, είναι ένας πύραυλος κρουζ που δημιουργήθηκε από τη Γαλλία και κατασκευάστηκε από την ευρωπαϊκή εταιρεία όπλων MBDA. Το σύστημα Apache είναι το θεμέλιο της έννοιας SCALP EG, ιδιαίτερα στην αεροδυναμική και στη μυστικότητα του.

Το σύστημα SCALP EG έχει επίσης ένα διαφορετικό σύστημα πρόωσης και μια διαφορετική κεφαλή.

Ενώ το SCALP χρησιμοποιεί μια μοναδική κεφαλή υψηλής διείσδυσης, ο Apache διασκορπίζει 10 υποβολές συμπλέγματος όταν χτυπά το στόχο.

Defense Arabic

--
The Hellenic Information Team

© Βαλκανικό Περισκόπιο -Γιῶργος Ἐχέδωρος

http://dia-kosmos.blogspot.gr/ ctrl + ή - για αύξηση μείωση γραμματοσειράς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

@!ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ!@