@!«Εστίν ουν η ουσία των πραγμάτων αρμονία και αριθμός σφαιρών στρεφομένων»!@

*Διά-Κόσμος Ἑλλάς «Το ποιο επικίνδυνο από όλα τα ηθικά διλήμματα είναι όταν, είμαστε υποχρεωμένοι να κρύβουμε την αλήθεια για να βοηθήσουμε την αλήθεια να νικήσει»

Η ιστορία δεν είναι χρήσιμη επειδή διαβάζει κανείς εκεί το παρελθόν, αλλά επειδή διαβάζει το μέλλον

!@~~~@~~~@!

27.7.20

Οι ΗΠΑ απειλούν τον Χαφτάρ με κυρώσεις για την άρνησή του στις εξαγωγές πετρελαίου- Να προσέχει το αεροπλανοφόρο διότι συμβαίνουν ατυχήματα

ΚΟΥΡΗΤΗΣ: ΠΛΗΡΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΤΑΥΤΙΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ, ΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΖΗΤΟΥΜΕΝΑ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ.
Οι αμερικανικές αρχές προειδοποίησαν τον διοικητή του Εθνικού Στρατού της Λιβύης, Χαλίφα Χαφτάρ, ότι ενδέχεται να επιβάλουν κυρώσεις εναντίον του, ανέφεραν ΜΜΕ, όπως σημειώνει ρωσική εφημερίδα. Το δημοσίευμα επικαλείται την Wall Street Journal, σύμφωνα με την οποία αξιωματούχοι των ΗΠΑ ανέφεραν ότι το Στέιτ Ντιπάρτμεντ απείλησε τον Χαφτάρ με κυρώσεις «λόγω της άρνησής του να συνεχίσει τις εξαγωγές πετρελαίου». Το αμερικανικό δημοσίευμα σημειώνει ότι ο Χαφτάρ, χρησιμοποιώντας ξένους μισθοφόρους, ελέγχει το μεγαλύτερο πετρελαϊκό πεδίο στη Λιβύη, το αλ Σαράρα [Al-Sharara] και ένα βασικό λιμάνι για την εξαγωγή του πετρελαίου.

Η Ουάσιγκτον πιστεύει ότι η απειλή μπορεί να είναι αποτελεσματική, καθώς ο διοικητής του Εθνικού Στρατού της Λιβύης, φέρεται να έχει περιουσία στις Ηνωμένες Πολιτείες - ένα αγρόκτημα στη Βιρτζίνια αξίας 185.000 δολαρίων και ακίνητα αξίας 364.000 δολαρίων. Η Wall Street Journal γράφει ότι ο Χαφτάρ έχει αμερικανική ιθαγένεια και είχε διασυνδέσεις με τη CIA.

Το Στέιτ Ντιπάρτμεντ κάλεσε όλα τα μέρη της σύγκρουσης στη Λιβύη να εγκαταλείψουν τις προσπάθειες «στρατιωτικοποίησης του ενεργειακού τομέα, τη διαίρεση των οικονομικών θεσμών της χώρας και της υπαγωγής κρίσιμων υποδομών σε ξένα συμφέροντα». Η αμερικανική πρεσβεία στη Λιβύη ανακοίνωσε ότι η Ουάσινγκτον καταδικάζει την «ξένη παρέμβαση» στη βιομηχανία πετρελαίου της Λιβύης.

The Hellenic Information Team

https://isxys.blogspot.com/2020/07/blog-post_583.html

http://dia-kosmos.blogspot.gr/ ctrl + ή - για αύξηση μείωση γραμματοσειράς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

@!ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ 100 ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ!@