“Το ανάλογο αξίωμα της κοινωνικής μηχανικής είναι: Αν κάτι δεν έχει αναφερθεί, δεν συνέβη ποτέ”
"Σε Έναν Κόσμο Προπαγάνδας, Η Αλήθεια Είναι Πάντα Μια Συνωμοσία"
"Το Ποιο Επικίνδυνο Από Όλα Τα Ηθικά Διλήμματα Είναι Όταν, Είμαστε Υποχρεωμένοι Να Κρύβουμε Την Αλήθεια Για Να Βοηθήσουμε Την Αλήθεια Να Νικήσει"

Ανεκδιήγητος Μπάιντεν: Εύχομαι τα σχολεία να διδάσκουν περισσότερα για την Ισλαμική Πίστη

Του Henry Rodgers


Ο υποψήφιος Πρόεδρος Τζο Μπάιντεν, δήλωσε τη Δευτέρα ότι εύχεται τα σχολεία στις ΗΠΑ να διδάσκουν περισσότερα για την Ισλαμική πίστη.

Ο Μπάιντεν, μιλούσε στο συνέδριο «Εκατομμύρια Μουσουλμανικές ψήφοι» του Αμερικανικού Μουσουλμανικού Οργανισμού, Emgage Action, όταν είπε: «Μακάρι να μας είχαν διδάξει τα σχολεία μας περισσότερα για την Ισλαμική πίστη».

«Κοιτάξτε, ένα από τα πράγματα που πιστεύω ότι είναι σημαντικό είναι ότι θα ήθελα να διδαχθούμε περισσότερα στα σχολεία μας για την Ισλαμική πίστη

Μακάρι να μιλούσαμε για όλες τις μεγάλες θρησκείες και αυτό που οι άνθρωποι δεν συνειδητοποιούν – μία από τις ενασχολήσεις μου είναι η θεολογία – είναι ότι όλοι προερχόμαστε από την ίδια ρίζα, όσον αφορά στις θεμελιώδεις βασικές πεποιθήσεις μας και θέλω απλώς να σας ευχαριστήσω που μου δώσατε την ευκαιρία, που συμμετείχα, που δεσμευτήκαμε να αναλάβουμε δράση αυτό το Νοέμβριο», είπε ο Μπάιντεν στην αρχή της ομιλίας του.

«Κάνετε αυτό που δεν έχει γίνει ποτέ πριν. Έχετε εγγραφεί και παρουσιάζετε περισσότερους από 1 εκατομμύριο Μουσουλμάνους ψηφοφόρους αυτό το Νοέμβριο. Έχει σημασία. Η φωνή σας, είναι η ψήφος σας και η ψήφος σας, είναι η φωνή σας», συνέχισε ο Μπάιντεν.

Η δήλωση Μπάιντεν προέκυψε, μετά την προσπάθεια του Προέδρου Ντόναλντ Τραμπ, να επιστρέψουν οι μαθητές στα σχολεία κατά τη διάρκεια της πανδημίας του κορωνοϊού, τα οποία έκλεισαν, όταν ο ιός άρχισε να εξαπλώνεται στις ΗΠΑ. 

Πολλά σχολεία έχουν συζητήσει για ιντερνετικά προγράμματα, αντί για διαπροσωπική διδασκαλία.

Πηγή: dailycaller.com, theflagreport.com



http://dia-kosmos.blogspot.gr/ ctrl + ή - για αύξηση μείωση γραμματοσειράς

Comments