@!«Εστίν ουν η ουσία των πραγμάτων αρμονία και αριθμός σφαιρών στρεφομένων»!@

*Διά-Κόσμος Ἑλλάς «Το ποιο επικίνδυνο από όλα τα ηθικά διλήμματα είναι όταν, είμαστε υποχρεωμένοι να κρύβουμε την αλήθεια για να βοηθήσουμε την αλήθεια να νικήσει»

Η ιστορία δεν είναι χρήσιμη επειδή διαβάζει κανείς εκεί το παρελθόν, αλλά επειδή διαβάζει το μέλλον

!@~~~@~~~@!

Η φοβερή αυτή "στέρνα" απ’ την οποία κανείς δεν ξέρει τι είδους νερό θα πιούμε εμείς τα "ζωντανά", ε

Η φοβερή αυτή "στέρνα" απ’ την οποία κανείς δεν ξέρει τι είδους νερό θα πιούμε εμείς τα "ζωντανά", ε
Ο Γιαχβέ, ο Χαλδαιικός θεός της μαγγανείας, γεμάτος έπαρση για την κρυφή αποτελεσματικότητά του, υπόσχεται μαζικό ξεδιψαστικό (διατροφικό) πειθαναγκασμό και απειλώντας (δια στόματος προφητών), ομολογεί ξεκάθαρα την συγκεκριμένη μεθόδευσή του: «(Ο΄):το πνεύμα αυτού (του Γιαχβέ) ως ύδωρ εν φάραγγι (Β.Β.): η πνοή του σαν χείμαρρος που φτάνει ως τον λαιμό των ανθρώπων. Θα κοσκινίσει τα έθνη με της καταστροφής το κόσκινο, θα βάλει χαλινάρι στα σαγόνια των λαών και θα τους οδηγήσει όπου δεν θέλουν» Ησαΐας Λ΄2***Η φοβερή αυτή "στέρνα" απ’ την οποία κανείς δεν ξέρει τι είδους νερό θα πιούμε εμείς τα "ζωντανά", είναι ο βιβλικός Αρμαγεδδών! ***Ο Αβραάμ, ήταν ο πρώτος που κήρυξε κρυφό διαμελιστικό πόλεμο κατά των εθνών και συνέλαβε την ιδέα των συντηρούμενων κερδοφόρων δεινών!

1.8.20

Ανάπτυξη Αιγυπτιακών στρατευμάτων στη Συρία

Στις 30 Ιουλίου, ο υποστηριζόμενος από την Τουρκία Συριακός Εθνικός Στρατός (SNA) αποκάλυψε λεπτομέρειες σχετικά με την φερόμενη ανάπτυξη αιγυπτιακών στρατευμάτων στη Συρία.

Ο Ταγματάρχης Γιουσέφ αλ-Χαμούντ, εκπρόσωπος της οργάνωσης, δήλωσε ότι 148 μέλη της αιγυπτιακής υπηρεσίας έφτασαν στη Συρία μέσω της Αεροπορικής Βάσης Χάμα μέσω τριών πτήσεων.

“Δύο παρτίδες έφτασαν την περασμένη Κυριακή [26 Ιουλίου] από την πόλη Ισμαΐλια στην Αεροπορική Βάση Χάμα, οι περισσότεροι από τους ανώτερους υπαλλήλους των διάφορων τάξεων, μεταφέρθηκαν στην ύπαιθρο του Χαλέπι και σταθμίστηκαν στις περιοχές  Khan al-Asal, ανέφερε ο  al-Hamoud, προσθέτοντας «τη Δευτέρα [27 Ιουλίου] το πρωί, μια παρτίδα έφθασε από το αεροδρόμιο του Καΐρου στην αεροπορική βάση Hama, αριθμούσαν 50 μέλη υπηρεσιών και μεταφέρθηκαν στην πόλη Saraqib την ίδια ημέρα.»

Ο εκπρόσωπος τύπου του SNA ανέφερε ότι τα αιγυπτιακά στρατεύματα βρίσκονταν σε αποστολή “εκπαίδευσης και μάχης”. Ισχυρίστηκε επίσης ότι συντονίζονταν με τις ιρανικές δυνάμεις.

Νωρίτερα, το Τουρκικό Πρακτορείο Αναντολού μετέδωσε ότι η Αίγυπτος είχε αναπτύξει 150 στρατεύματα στη βορειοδυτική συριακή περιοχή της Ευρύτερης Ιντλίμπ προκειμένου να στηρίξει τον Αραβικό Στρατό της Συρίας. 

Το Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων της Συρίας, που εδρεύει στο Λονδίνο, απέρριψε όλους αυτούς τους ισχυρισμούς, αναφέροντας ότι δεν αναπτύχθηκαν αιγυπτιακά στρατεύματα σε κανένα μέρος της Συρίας.

Το Πρακτορείο Αναντολού και το SNA δεν έχουν υποστηρίξει ακόμα τους ισχυρισμούς τους με οποιαδήποτε αδιάσειστα στοιχεία. Δεν αναφέρθηκαν πτήσεις από την Αίγυπτο προς τη Συρία στις 26 ή 27 Ιουλίου, γεγονός που δείχνει ότι οι ισχυρισμοί αυτοί είναι πιθανόν ψευδείς.

Μετάφραση Χωριανόπουλος Άγγελος

πηγή: www.southfront.com

 https://infognomonpolitics.gr/2020/07/pithani-anaptyxi-egyptiakon-stratevmaton-entos-syriakou-edafous/

http://dia-kosmos.blogspot.gr/ ctrl + ή - για αύξηση μείωση γραμματοσειράς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

@!ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ!@