@!«Εστίν ουν η ουσία των πραγμάτων αρμονία και αριθμός σφαιρών στρεφομένων»!@

*Διά-Κόσμος Ἑλλάς «Το ποιο επικίνδυνο από όλα τα ηθικά διλήμματα είναι όταν, είμαστε υποχρεωμένοι να κρύβουμε την αλήθεια για να βοηθήσουμε την αλήθεια να νικήσει»

Η ιστορία δεν είναι χρήσιμη επειδή διαβάζει κανείς εκεί το παρελθόν, αλλά επειδή διαβάζει το μέλλον

!@~~~@~~~@!

Η φοβερή αυτή "στέρνα" απ’ την οποία κανείς δεν ξέρει τι είδους νερό θα πιούμε εμείς τα "ζωντανά", ε

Η φοβερή αυτή "στέρνα" απ’ την οποία κανείς δεν ξέρει τι είδους νερό θα πιούμε εμείς τα "ζωντανά", ε
Ο Γιαχβέ, ο Χαλδαιικός θεός της μαγγανείας, γεμάτος έπαρση για την κρυφή αποτελεσματικότητά του, υπόσχεται μαζικό ξεδιψαστικό (διατροφικό) πειθαναγκασμό και απειλώντας (δια στόματος προφητών), ομολογεί ξεκάθαρα την συγκεκριμένη μεθόδευσή του: «(Ο΄):το πνεύμα αυτού (του Γιαχβέ) ως ύδωρ εν φάραγγι (Β.Β.): η πνοή του σαν χείμαρρος που φτάνει ως τον λαιμό των ανθρώπων. Θα κοσκινίσει τα έθνη με της καταστροφής το κόσκινο, θα βάλει χαλινάρι στα σαγόνια των λαών και θα τους οδηγήσει όπου δεν θέλουν» Ησαΐας Λ΄2***Η φοβερή αυτή "στέρνα" απ’ την οποία κανείς δεν ξέρει τι είδους νερό θα πιούμε εμείς τα "ζωντανά", είναι ο βιβλικός Αρμαγεδδών! ***Ο Αβραάμ, ήταν ο πρώτος που κήρυξε κρυφό διαμελιστικό πόλεμο κατά των εθνών και συνέλαβε την ιδέα των συντηρούμενων κερδοφόρων δεινών!

8.8.20

Ποινική διαδικασία στην Ουκρανία διότι απαγόρευσαν την Γενοκτονία των Αρμενίων

Ξεκίνησε ποινική διαδικασία στην Ουκρανία σχετικά με την επιστολή του αξιωματούχου που προέτρεπε να μην αναφερθεί η Γενοκτονία των Αρμενίων

Το Κρατικό Γραφείο Ερευνών κίνησε ποινική διαδικασία σύμφωνα με το άρθρο 367 του Ποινικού Κώδικα της Ουκρανίας σχετικά με προσφυγή σχετικά με το εκπληκτικού περιεχόμενου μηνύματος προς τους δημόσιους υπαλλήλους σχετικά με την απαγόρευση ακόμη και αναφορές της φράσης της Γενοκτονίας των Αρμενίων ενόψει της ημέρας μνήμης της Γενοκτονίας. Αυτό ανακοίνωσε η βουλευτής της Ουκρανικής «Ντούμας» Ντάρια Βολοντίνα στη σελίδα της στο κοινωνικό δίκτυο, αναφέρει Analitikaua.net.

Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, ο υφυπουργός Εξωτερικών της Ουκρανίας Βασίλι Μπόνταρ απηύθυνε επιστολή σε Ουκρανούς αξιωματούχους, όπου τους ζήτησε να απέχουν από τη χρήση του όρου Γενοκτονία των Αρμενίων.

Αυτή την επιστολή η Βολοντίνα δημοσίευσε στη σελίδα της στο Facebook. Η επιστολή ανέφερε ότι η Ουκρανία δεν αναγνωρίζει τη Γενοκτονία των Αρμενίων, και ο διπλωμάτης ζήτησε από τους Ουκρανούς αξιωματούχους να απέχουν από τη συμμετοχή σε αναμνηστικές εκδηλώσεις με την ευκαιρία της 105ης επετείου της Γενοκτονίας των Αρμενίων και να απέχουν από τη χρήση του όρου Γενοκτονία. 

πηγή: news.am

Δεν υπάρχουν σχόλια:

@!ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ!@