“Το ανάλογο αξίωμα της κοινωνικής μηχανικής είναι: Αν κάτι δεν έχει αναφερθεί, δεν συνέβη ποτέ”
"Σε Έναν Κόσμο Προπαγάνδας, Η Αλήθεια Είναι Πάντα Μια Συνωμοσία"
"Το Ποιο Επικίνδυνο Από Όλα Τα Ηθικά Διλήμματα Είναι Όταν, Είμαστε Υποχρεωμένοι Να Κρύβουμε Την Αλήθεια Για Να Βοηθήσουμε Την Αλήθεια Να Νικήσει"

Τουρκική εφημερίδα αναφέρεται με αγάπη στις δηλώσεις της Κομμουνίστριας, Λιάνα Κανέλλη

Κανέλλη μισθός: «Δεν βάζουμε πλάτη σε αυτούς που ήταν απέναντί μας» |  Alphafreepress.gr

Μαρτυρίες για τις τραγικές στιγμές στην πρωτεύουσα της Ιωνίας, Σμύρνης 

Το ΣΕΚΕ (Κ.Κ.Ε) και η σοβιετική στάση στο ζήτημα της Μικράς Ασίας είναι γνωστό διότι βοηθούσαν τους Τούρκους να Σφάξουν όλους τους Έλληνες και Αρμένιους ....

Το βάρος της προπαγάνδας της κατά των Ελλήνων και Αρμενίων, σηκώνει το επίσημο έντυπο του ΣΕΚΚΕ, ο «Ριζοσπάστης» της εποχής!....

1--71

Η Daily Sabah στην ηλεκτρονική της έκδοση αναφέρεται στις δηλώσεις που έκανε αναφέροντας ότι «κανείς δεν έρχεται στην Ελλάδα γιατί μας αγαπούν. Δεν πεθαίνουν για τα ελληνικά συμφέροντα » ενώ σημείωσε ότι συνεργασία της Αθήνας με το Παρίσι είναι «θανατηφόρο λάθος»

Στο ίδιο δημοσίευμα η Τουρκική εφημερίδα σημειώνει ότι η βουλευτής του Κομουνιστικού Κόμματος επέκρινε την Αθήνα για την πλήρη εμπιστοσύνη της στη Γαλλία, λέγοντας ότι το Παρίσι υποστηρίζει την Ελλάδα μόνο για τα δικά του συμφέροντα στην Ανατολική Μεσόγειο, ενώ χαρακτήρισε την Τουρκία περιφερειακή υπερδύναμη.

https://www.viadiplomacy.gr

Comments