“Το ανάλογο αξίωμα της κοινωνικής μηχανικής είναι: Αν κάτι δεν έχει αναφερθεί, δεν συνέβη ποτέ”
"Σε Έναν Κόσμο Προπαγάνδας, Η Αλήθεια Είναι Πάντα Μια Συνωμοσία"
"Το Ποιο Επικίνδυνο Από Όλα Τα Ηθικά Διλήμματα Είναι Όταν, Είμαστε Υποχρεωμένοι Να Κρύβουμε Την Αλήθεια Για Να Βοηθήσουμε Την Αλήθεια Να Νικήσει"

Έρχεται… πίκρα στις 3 Νοεμβρίου! Καλπάζει ο Τραμπ! Σε εμπόλεμη κατάσταση με Γερμανία, Κίνα και Ιράν



Δημήτρης Τζώρας – Πολιτικός Αναλυτής-https://theflagreport.com



Το τρένο, Ντόναλντ Τραμπ, δείχνει ασταμάτητο 2 μέρες πριν τις εκλογές και τα τελευταία στοιχεία δείχνουν ότι κερδίζει χαλαρά τη Φλόριντα, την Αϊόβα, τη Βόρεια Καρολίνα, την Αριζόνα, το Τέξας, την Πενσυλβάνια, το Οχάιο και μάλλον, κερδίζει και την Μινεσότα. Ο ενθουσιασμός του κόσμου είναι ασύλληπτος, το ηθικό αγγίζει τα ύψη, η συσπείρωση των Ρεπουμπλικανών γύρω από τον Πρόεδρο, είναι μεγαλειώδης και τα οικονομικά στοιχεία που δείχνουν αύξηση κατά 33% του ΑΕΠ, είναι το κερασάκι πάνω στην νικητήρια τούρτα, που θα κόψει στις 3 Νοεμβρίου.

Το σημείο, στο οποίο πρέπει να εστιάσουμε, είναι η αναφορά του Ντόναλντ Τραμπ στην Κίνα, το Ιράν και τη Γερμανία, που, όπως δήλωσε, δε θέλουν την επανεκλογή του. Βλέπουμε, ότι και η Γερμανία, όπως σας είχαμε γράψει, μπαίνει επίσημα στην λίστα των εχθρών των ΗΠΑ. Όχι αποκλειστικά η Άνγκελα Μέρκελ, αλλά το Γερμανικό έθνος. Πρόκειται για μία ποιοτική, γεωπολιτικά και ιδεολογικά, αλλαγή στην εξωτερική πολιτική της Υπερδύναμης.

Αυτή την στιγμή, έχουμε ένα επαναστατικό κοινωνικό κίνημα που σαρώνει την Ευρώπη, από ακομμάτιστους ανθρώπους, εναντίον των πολιτικών καθεστώτων, που τους κλείνουν στα σπίτια τους, εξαιτίας του κορωνοϊού. Παρόμοιο κίνημα, σάρωνε την Ευρώπη με τα Μνημόνια, σε Ισπανία, Ιταλία, Ελλάδα και Πορτογαλία. Αυτή τη φορά, όμως, δεν υπάρχει ο Χουσεΐν Ομπάμα να το υπονομεύσει, διά της Ελληνικής υποταγής (βλέπε Τσίπρα) στην Καγκελαρία και στην Ευρωζώνη.

Αίμα και βία, θα συγκλονίσουν την Ευρωπαϊκή ήπειρο, εάν το θελήσει το Αμερικανικό κατεστημένο. Ανατροπές πολιτικών καθεστώτων και επιστροφή στις εθνικές αξίες και στην εθνική παιδεία. Δεν είναι τυχαίο το timing, που ο Τραμπ είπε, ότι τα Αμερικανικά σχολεία, θα επιστρέψουν στην Εθνική παιδεία και θα προετοιμάζουν πολίτες που θα αγαπούν τη χώρα τους. Είμαστε ενώπιον ενός βαθύτατου Ευρωατλαντικού ξηλώματος της σοσιαλδημοκρατίας και της Αριστεράς, που κυριαρχούν ιδεολογικά στη Δύση, τα τελευταία 70 χρόνια.

Σύμφωνα με το αφήγημα του συστήματος, έχουμε εκατομμύρια νεκρούς από τον κορωνοϊό, παγκοσμίως. Όμως, το σύστημα, δεν λέει ότι αυτό το «ολοκαύτωμα» το προξένησαν Κομμουνιστές και μάλιστα, Κινέζοι! 

Οι νεκροί, έχουν ξεπεράσει τους νεκρούς του Ναζιστικού ολοκαυτώματος, αλλά επειδή, το έχουν προκαλέσει οι Κομμουνιστές, δεν μιλάει κανένας, ούτε στην Ελλάδα, ούτε στον υπόλοιπο Δυτικό κόσμο, πλην του Αμερικανού Προέδρου!

Δε γίνεται, αυτοί οι τύποι, κυβερνώντες και καναλάρχες, να προσπαθούν να μας πείσουν για τα εκατομμύρια των νεκρών που προκάλεσε ο Covid και από την άλλη, να αποκρύπτουν συστηματικά από τον κόσμο, τους υπεύθυνους και τους πολιτικούς και ιδεολογικούς συνεργούς των θανάτων αυτών. Στο πάνθεον των εγκληματιών κατά της ανθρωπότητας, εκτός από το Χίτλερ και τον Στάλιν, θα μπει και ο Κινέζος Πρόεδρος, Σι. Η σύγκρουση λοιπόν, όπως μπορούμε να σταχυολογήσουμε μέσα από τις επίσημες δηλώσεις, θα είναι σφοδρότατη και πολυεπίπεδη, μέσα και έξω από τη Δύση, τα επόμενα 4 χρόνια της Προεδρίας Τραμπ.

Παράλληλα, με αυτές τις πολιτικές εκδιπλώσεις λόγου και προθέσεων, έρχεται και η δήλωση του Αμερικανού Διευθυντή της Homeland Security, που αποκάλεσε το Twitter και τον Πρόεδρό του, κίνδυνο για την Εθνική ασφάλεια των ΗΠΑ. Αυτό σημαίνει, ότι το Twitter, το Facebook και λοιποί λογοκριτές, κατατάσσονται στην λίστα με αυτή των τρομοκρατών και των απειλών για την Εθνική ασφάλεια. Το μαχαίρι λοιπόν, θα μπει πολύ βαθιά, μέχρι το κόκκαλο.

Την 4η Νοεμβριου, θα ξημερώσει μία καινούργια μέρα για τις ΗΠΑ, αλλά και ολόκληρο τον κόσμο!

Comments