“Το ανάλογο αξίωμα της κοινωνικής μηχανικής είναι: Αν κάτι δεν έχει αναφερθεί, δεν συνέβη ποτέ”
"Σε Έναν Κόσμο Προπαγάνδας, Η Αλήθεια Είναι Πάντα Μια Συνωμοσία"
"Το Ποιο Επικίνδυνο Από Όλα Τα Ηθικά Διλήμματα Είναι Όταν, Είμαστε Υποχρεωμένοι Να Κρύβουμε Την Αλήθεια Για Να Βοηθήσουμε Την Αλήθεια Να Νικήσει"

700 χιλιάδες ψήφοι, από πλαστά κινέζικα διαβατήρια και κινέζικες άδειες οδήγησης από πράκτορα του FBI στο Μπαιντεν



Patrick Howley: FBI interrogated Dallas Jones & others in biggest election fraud bust in US history. Fake driver licenses from China, nursing home patients denied food until vote as told ΒΙΝΤΕΟ


Named: Dallas Jones, Boris Miles, Gerald Womack, Rodney Ellis, AB Canvassing

FBI INTERROGATED DALLAS JONES & OTHERS IN BIGGEST ELECTION FRAUD BUST IN US HISTORY




ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΦΑΚΕΛΟΥ 13 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΤΟ 2018

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Το Texas Poll Watcher μαρτυρεί για το 2020 την απάτη των ψηφοφόρων στο Χιούστον, έχει ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

«Σοβαρές ενέργειες και εγκλήματα»
από τον PATRICK HOWLEY



Ο παρατηρητής δημοσκοπήσεων του Τέξας, Ρέιμοντ Τ. Στιούαρτ, συνταξιούχος αστυνομικός, υπέβαλε ορκωτή ένορκη δήλωση την Πέμπτη, η οποία παρασχέθηκε στο Επαρχιακό Εισαγγελέα του Νομού Χάρις. Αυτή η δήλωση, που αποκτήθηκε αποκλειστικά από το NATIONAL FILE, ισχυρίζεται ότι ένας δικαστής και προσωπικό του Χιούστον χρησιμοποίησαν παράνομα μια στοίβα αδειών οδήγησης για να επιτρέψουν στους ανθρώπους να ψηφίσουν παράνομα στις εκλογές του 2020 σε ένα παράθυρο ψηφοφορίας που δημιουργήθηκε από την πανδημία Coronavirus. Η ένορκη δήλωση του Stewart και οι φωτογραφίες του προγράμματος παρουσιάζονται παρακάτω. Η ταυτότητα του αστυνομικού δικαστή επιβεβαιώθηκε από το γραφείο του γραμματέα της κομητείας του Χάρις και οι εμπιστευτικοί της την αναγνωρίζουν ως δημοκράτη.

Η κομητεία Harris, όπου βρίσκεται το Χιούστον, είναι επίσης ο ιστότοπος όπου ο πολιτικός διευθυντής της εκστρατείας του Τζέι Μπάιντεν Ντάλας Τζόουνς κατηγορείται ότι διεξήγαγε παράνομη επιχείρηση συλλογής ψηφοφορίας, σύμφωνα με δύο ξεχωριστές δηλώσεις που υποβλήθηκαν στο Ανώτατο Δικαστήριο του Τέξας από πρώην αξιωματούχους επιβολής του νόμου. Εδώ είναι η σελίδα GoFundMe για ιδιωτικούς ανακριτές που αποβάλλουν αυτό που λένε οι εμπιστευτικοί ως ένας από τους μεγαλύτερους δακτυλίους απάτης ψηφοφόρων στις Ηνωμένες Πολιτείες. Εδώ είναι μια φωτογραφία από τη σκηνή της στοίβας των αδειών οδήγησης.



Εδώ είναι η ένορκη δήλωση, κάτω από τον όρκο, του Raymond T. Stewart:

«Το όνομά μου είναι Raymond T. Stewart. Είμαι άνω των δεκαοκτώ ετών και είμαι απόλυτα ικανός να κάνω αυτήν τη δήλωση. Τα γεγονότα που αναφέρονται σε αυτήν τη δήλωση εμπίπτουν στην προσωπική μου γνώση και είναι αληθή και σωστά.

«Είμαι ένας βετεράνος αξιωματικός ειρήνης του Τέξας 30+ ετών Είμαι εθελοντής παρατηρητής δημοσκόπησης για τον υποψήφιο Andre Hines. Στις 10/13/2020, στις 8:40 π.μ., έφτασα στην τοποθεσία ψηφοφορίας Northeast Multi-Services Center, PRCT ID SRD141C, 9720 Spaulding Street, Houston, Texas 77016. "

«Ενημέρωσα το προσωπικό ότι ήμουν παρατηρητής δημοσκόπησης για έναν υποψήφιο και είχα τα χαρτιά μου. Ζήτησα από τον δικαστή να υπογράψει τα απαιτούμενα χαρτιά μου, ώστε να μπορώ να αρχίσω να δουλεύω. Ο δικαστής της περιφέρειας αναγνωρίζεται ως Απρίλιος Έλμορ (Γκίμπσον) και ήταν εκεί αλλά αρνήθηκε να υπογράψει τα χαρτιά μου και αντ 'αυτού με κατευθύνθηκε σε κάποιον μέσα που ονομάζεται Μαντόνα. Η Μαντόνα υπέγραψε τα έγγραφα αλλά όχι στην καθορισμένη γραμμή υπογραφής. Ξεκίνησα τότε τη δουλειά μου ως παρατηρητής δημοσκόπησης. "

«Παρατήρησα αρκετές παραδοχές, αλλά το πιο ανησυχητικό ήταν ένα τραπέζι ανάμεσα στα τραπέζια εισόδου One και Three. Σε αυτό το τραπέζι ήταν μια μεγάλη στοίβα αδειών οδήγησης Texas. Το προσωπικό θα έβγαινε μέσα από το θάλαμο ψηφοφορίας και θα σαρώσει την άδεια οδήγησης από κάποιον έξω και θα πάρει ένα εισιτήριο και θα επιστρέψει έξω. Αλλά μερικές φορές ένα μέλος του προσωπικού έψαχνε μέσα από τη στοίβα της άδειας οδήγησης στο τραπέζι, έπειτα τη σάρωσε, έλαβε ένα εισιτήριο και επίσης πήγαινε έξω στο θάλαμο μετάβασης. Ως αστυνομικός, γρήγορα υποψιάστηκα ότι διέπραξαν ένα έγκλημα κάνοντας τους απρόβλεπτους DL να κάθονται στο τραπέζι και ότι διαπράχθηκαν πιθανά εγκλήματα ψήφου χρησιμοποιώντας αυτές τις μορφές ταυτότητας. Επίσης, κατά τη διάρκεια αυτού του χρονικού διαστήματος, ένας υπάλληλος του Εισαγγελέα της κομητείας Harris πλησίασε και μίλησε με τον Απρίλιο, αλλά τίποτα δεν άλλαξε και αναχώρησε. Εφόσον ήμουν εκεί ως παρατηρητής της ψηφοφορίας και όχι εκεί ως Αστυνομικός, απλώς συνέχισα να παρατηρώ και να σκέφτομαι πώς να αντιμετωπίσω αυτήν την κατάσταση. Περίπου εκείνη την ώρα, ένας αστυνομικός του τμήματος 1 (αναπληρωτής W. Schultz) έφτασε στο χώρο των εκλογών και έτυχε να είναι κάποιος που ήξερα επαγγελματικά. Μίλησα με τον Αναπληρωτή έξω και τον ενημέρωσα για το τι

Είχα παρατηρήσει. Ήταν έκπληκτος και ζήτησε αποδείξεις που του έδωσα. "

«Δυστυχώς, η συνομιλία μας ακούστηκε από ένα μέλος του προσωπικού στο χώρο στάθμευσης. Ο αναπληρωτής μπήκε μέσα στην τοποθεσία ψηφοφορίας, αλλά αυτή τη στιγμή οι άδειες οδήγησης αφαιρέθηκαν και κρυφτούν από το τραπέζι. Ο αναπληρωτής αναχώρησε από την περιοχή προφανώς για να συμβουλευτεί την εκλογική ομάδα και τους επόπτες. Μίλησε μαζί του αρκετές φορές εκείνη την ημέρα μέσω τηλεφώνου και προσωπικά σχετικά με τις παρατηρήσεις μου. Στις 1:00 μ.μ. ο Απρίλιος με διέταξε να φύγω από την εκλογική τοποθεσία, επειδή είχα παρατηρήσει και συλλέξει στοιχεία και με πληροφόρησε ότι «δεν μπορούσα».

«Δεν έχω λάβει καμία κλήση από κανένα ομοσπονδιακό, κομητειακό ή κρατικό αξιωματούχο που διερευνά αυτές τις σοβαρές ενέργειες και εγκλήματα.

Ολοκληρώθηκε η δήλωση του Raymond T. Stewart



Ο πολιτικός διευθυντής της εκστρατείας Joe Biden στο Τέξας κατηγορήθηκε επίσημα ότι βοήθησε να διεξαγάγει μια παράνομη επιχείρηση συλλογής ψηφοφοριών, σύμφωνα με δύο ξεχωριστές δηλώσεις που κατατέθηκαν τη Δευτέρα στο Ανώτατο Δικαστήριο του Τέξας.

Δύο ιδιωτικοί ανακριτές, συμπεριλαμβανομένου ενός πρώην πράκτορα του FBI και πρώην αστυνομικού, μαρτυρούν ορκισμένα ότι έχουν αποδεικτικά βίντεο, τεκμηρίωση και μάρτυρες για να αποδείξουν ότι ο πολιτικός διευθυντής του Μπάιντεν Ντάλας Τζόουνς και οι κοόρτες του συσσωρεύουν επί του παρόντος αλληλογραφίες και απόντες και παραγγέλνουν πράκτορες. να συμπληρώσουν τα ψηφοδέλτια για παράνομα άτομα, συμπεριλαμβανομένων των νεκρών, των αστέγων και των κατοίκων, στις προεδρικές εκλογές του 2020.

Οι βεβαιώσεις κατατέθηκαν ως μέρος της αγωγικής αγωγής κατά της κομητείας Harris και της πολιτείας του Τέξας, που κατατέθηκαν από πολίτες, με την ονομασία Steven Hotze, MD et al. Ο δημοσιογράφος Patrick Howley του NATIONAL FILE έχει αποκτήσει αποκλειστικά αυτήν την μαρτυρία και πολύ περισσότερα στοιχεία θα προκύψουν στην υπόθεση. Ο Ντάλας Τζόουνς ανακηρύχθηκε Πολιτικός Διευθυντής της καμπάνιας του Μπάιντεν στις αρχές Σεπτεμβρίου.

ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΕΡΕΥΝΗΤΗ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ Α. AGUIRRE, ΥΠΟΒΛΗΘΗΚΕ ΣΤΟ ΒΑΘ. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΤΟΥ ΣΗΜΑΤΟΣ A. AGUIRRE «Το όνομά μου είναι Mark A. Aguirre. Είμαι άνω των δεκαοκτώ ετών και είμαι απόλυτα ικανός να κάνω αυτήν τη δήλωση. Τα γεγονότα που αναφέρονται σε αυτήν τη δήλωση εμπίπτουν στην προσωπική μου γνώση και είναι αληθή και σωστά.

«Είμαι συνταξιούχος καπετάνιος στο αστυνομικό τμήμα του Χιούστον και τώρα είμαι ιδιωτικός ανακριτής.

«Συμμετέχω σήμερα σε μια έρευνα που σχετίζεται με ένα ευρείας κλίμακας και δόλιο πρόγραμμα συλλογής ψηφοφοριών στην κομητεία Harris με σκοπό να διώξουν τις εκλογές στην περιοχή Χιούστον / Χάρις. Αυτό το σχέδιο περιλαμβάνει απάτη ψηφοφόρων σε μαζική κλίμακα.

«Με βάση συνεντεύξεις, έλεγχο εγγράφων και άλλες πληροφορίες, έχω εντοπίσει τα άτομα που είναι υπεύθυνα για το πρόγραμμα συλλογής ψηφοφοριών. Σε αυτά τα άτομα περιλαμβάνεται ο πολιτικός σύμβουλος Ντάλας Τζόουνς, ο οποίος προσλήφθηκε πρόσφατα από τον Joe Biden για εκστρατεία προέδρου για την εποπτεία της πρωτοβουλίας Harris County. Ο Γερουσιαστής της Περιφέρειας του Τέξας 13, Μπόρις Μίλης, ο οποίος είναι ο χειριστής του κ. Τζόουνς, του πολιτικού συμβούλου Gerald Womack, και του Επιτρόπου της περιφέρειας Harris 1, Rodney Ellis. Μία από τις εταιρείες που χρησιμοποιούν αυτά τα άτομα ως μέτωπο για αυτήν την επιχείρηση είναι η AB Canvassing, αν και υπάρχουν άλλες που έχουν εντοπιστεί ότι ερευνούμε. "

«Έχω στη διάθεσή μου βιντεοκασέτες συνεντεύξεις μαρτύρων που μαρτυρούν στους προαναφερθέντες ανθρώπους που έχουν ομάδες ατόμων που συμπληρώνουν χιλιάδες απόντες και ψηφοδέλτια, συμπεριλαμβανομένης της συμπλήρωσης ψηφοφοριών για αποθανόντα άτομα. παράνομη μετάβαση σε γηροκομεία, με τη συνενοχή του προσωπικού γηροκομείων, και τη συμπλήρωση και τη σφυρηλάτηση των υπογραφών των κατοίκων γηροκομείων · να εγγραφείτε άστεγοι για να ψηφίσετε χρησιμοποιώντας τη διεύθυνση του θεριστή της ψηφοφορίας και μετά να συμπληρώσετε την ψηφοφορία και να σφυρηλατήσετε την υπογραφή του άστεγου.

«Όλη αυτή η επιχείρηση διευθύνεται από τους ελίτ πολιτικούς του Δημοκρατικού Κόμματος στο Χιούστον / Χάρις. ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΜΕΓΑΛΗ ΣΑΪΤ ΟΧΙ.

ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΕΡΕΥΝΗΤΗ ΚΑΙ ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ FBI CHARLES MARLER, ΠΟΥ ΥΠΟΒΛΗΘΕΤΑΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟ. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: 2020-09-27_Charles F. Marler Affidavit :

«Το όνομά μου είναι Charles F. Marler. Είμαι άνω των δεκαοκτώ ετών και είμαι απόλυτα ικανός να κάνω αυτήν τη δήλωση. Τα γεγονότα που αναφέρονται σε αυτήν τη δήλωση εμπίπτουν στην προσωπική μου γνώση και είναι αληθή και σωστά. "

«Δούλευα στο παρελθόν για το Ομοσπονδιακό Γραφείο Ερευνών όπου ήμουν Ερευνητικός Ειδικός που διεξήγαγε μυστικές επιχειρήσεις για κατασκοπεία και τρομοκρατικούς στόχους. Είμαι τώρα ιδιωτικός ερευνητής. "

«Τον Δεκέμβριο του 2019, με πλησίασαν δύο άτομα που είδαν δραστηριότητα από μια παράνομη επιχείρηση συλλογής ψηφοφόρων στην κομητεία Harris. Από εκείνη την ημερομηνία, ερευνούμαι την παράνομη διαδικασία συλλογής ψηφοφοριών. "

«Κατά τη διάρκεια της έρευνάς μου, μια βασική ομάδα ονομάτων συνέχισε να εμφανίζεται σχετικά με την οργάνωση και τη λειτουργία του συστήματος απάτης ψηφοφόρων. Μάρτυρες μου έχουν δηλώσει ότι ο Επίτροπος της περιφέρειας Harris County Rodney Ellis και ο γερουσιαστής της Περιφέρειας 13 του Τέξας, Μπόρις Μίλης, ηγούνται της παράνομης επιχείρησης συλλογής ψηφοφοριών στην κομητεία Harris του Τέξας. Οι επικεφαλής υπολοχαγοί τους είναι ο επιχειρηματίας του Χιούστον Gerald Womack και ο πολιτικός σύμβουλος Ντάλας Τζόουνς που εργάζονται άμεσα κάτω από αυτούς στην εκτέλεση της διαδικασίας συλλογής ψηφοφοριών στην κομητεία Harris του Τέξας. "

«Οι μάρτυρες με έδειξαν και μου περιέγραψαν πώς οι θεριστές ψήφου λαμβάνουν απόντες από τους ηλικιωμένους στα γηροκομεία, από τους άστεγους και από τα ανυποψίαστα γραμματοκιβώτια κατοικιών. Στη συνέχεια, οι θεριστές ψήφου συμπληρώνουν τα ψηφοδέλτια για τον υποψήφιο που προτιμούν και σφυρηλατούν την υπογραφή του «ψηφοφόρου». Δύο μάρτυρες μου δήλωσαν ότι υπάρχουν δύο άτομα που απασχολούνται στο Γραφείο του Harris County Clerk's, τα οποία γνωρίζουν τις παράνομες ψηφοφορίες και βοηθούν στη διευκόλυνση και την κάλυψη της επεξεργασίας των ψηφοφόρων στη νόμιμη ροή των ψηφοφόρων.

«Έχω ενημερωθεί για μια έρευνα επιβολής του νόμου την άνοιξη του 2020 σχετικά με την παράνομη συλλογή ψηφοφόρων. Διεξήχθησαν αρκετές συνεντεύξεις ατόμων. Μετά τη δημοσίευση των συνεντεύξεων, ο πρώην υπάλληλος της κομητείας Harris Diane Troutman παραιτήθηκε ισχυριζόμενος ότι ανησυχούσε για την υγεία λόγω του COVID-19. Ωστόσο, μάρτυρες μου έχουν πει ότι η κυρία Troutman διαφωνούσε με την Επιτροπή Rodney Ellis για τη νομιμότητα της μαζικής αγοράς και αποστολής ψηφοφοριών μέσω ταχυδρομείου και ότι η Troutman ανησυχούσε ότι θα συμπεριληφθεί στην ενδεχόμενη σύλληψη που σχετίζεται με την παράνομη συλλογή ψηφοφοριών. Αντί να εμφανιστεί και να εκθέσει το σχέδιο, η κα Troutman παραιτήθηκε απότομα. Οι μάρτυρες δήλωσαν ότι ο Επίτροπος Ellis δεν αποθαρρύνθηκε και συνέχισε να προχωρά με το σχέδιο μαζικής αποστολής ψηφοφοριών και επέκτασης της παράνομης απάτης για τη συλλογή ψήφων.

«Φαίνεται ότι οι υπηρεσίες επιβολής του νόμου ερευνούν επί του παρόντος αυτά τα φερόμενα εγκλήματα και θα τους παράσχω τα στοιχεία που έχω ήδη συλλέξει και συνεχίζω να συλλέγω. Δυστυχώς, αυτές οι υπηρεσίες επιβολής του νόμου θα εργαστούν για να διώξουν αυτά τα εγκλήματα πολύ μετά τις εκλογές της 3ης Νοεμβρίου 2020 ».

Εδώ είναι η σελίδα GoFundMe για την τρέχουσα ιδιωτική έρευνα που συνεργάζεται με την επιβολή του νόμου. Ο Γενικός Εισαγγελέας του Τέξας Ken Paxton ανακοίνωσε πρόσφατα 134 κατηγορίες κακουργίας εναντίον τεσσάρων κατηγορουμένων που προέρχονται από ένα φερόμενο δημοτικό δημοκρατικό σχέδιο του 2018 για τη χρήση ψεύτικων αναπηριών, παρέχουν ψηφοφορίες μέσω ταχυδρομείου σε άτομα που δεν είχαν αναπηρία. Ο δημοκράτης ισχυρίζεται ότι ο φόβος του Coronavirus αποτελεί αναπηρία υπήρξε μερικώς επιτυχής στο Τέξας. Η κομητεία Harris στέλνει αιτήσεις ψηφοφορίας αλληλογραφίας στους ψηφοφόρους της κομητείας 65 ετών και άνω, οπότε τα γηροκομεία παραμένουν σημείο πρόσβασης για πιθανή απάτη. Το Τέξας άρχισε να στέλνει ψηφοδέλτιο απόντες σε ψηφοφόρους για τις προεδρικές εκλογές στις 19 Σεπτεμβρίου.

ΕΚΘΕΣΗ ΕΘΝΙΚΟΥ ΑΡΧΕΙΟΥ ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Η δημοσιογράφος του πολίτη Κολέν Βέρα ανακάλυψε στοιχεία σχετικά με το τι φαίνεται να είναι ένας τεράστιος δακτύλιος απάτης ψηφοφόρων που λειτουργεί στην πολιτεία του Τέξας που περιλαμβάνει ψηφοφορία μέσω ταχυδρομείου και πολιτικές εκστρατείες των Δημοκρατών. Τα στοιχεία που παρουσιάζονται παρακάτω περιλαμβάνουν ένα βίντεο ενός εκπροσώπου της Δημοκρατικής εκστρατείας που συλλέγει ψηφοδέλτια αλληλογραφίας από ένα γηροκομείο, ήχο ενός εργαζομένου της εκστρατείας των Δημοκρατών που παραδέχεται ότι συλλέγει ψηφοδέλτια από ένα γηροκομείο και ψήφους μέσω ταχυδρομείου από την κομητεία Harris που όλοι έχουν το ίδιο χειρόγραφο και φάκελο. επεξεργάζομαι, διαδικασία.

Η Βέρα ισχυρίζεται ότι η εκστρατεία της Δημοκρατίας του Κογκρέσου, Sheila Jackson Lee, πλήρωσε πρόσφατα δύο καταδικασμένους πλαστογράφους και ότι άλλες εκστρατείες των Δημοκρατών έχουν επίσης καταβάλει καταδικασμένους πλαστογράφους για προσπάθειες συλλογής. Μίλησα με την Collen Vera σχετικά με τα ευρήματά της, καθώς και τον μακροχρόνιο λειτουργό του Δημοκρατικού Κόμματος Gerry Monroe, ο οποίος γνωρίζει καλά τι συμβαίνει στην κομητεία Harris:

Αναφορές Colleen Vera του Texas Trash Talk …

Μετά το δημοκρατικό πρωτάθλημα του 2016, ένας υποψήφιος για τον αστυφύλακα της κομητείας Harris (Pct 3), η Jasen Rabalais, υπέβαλε αγωγή ισχυριζόμενος ότι ένας εργαζόμενος της εκστρατείας για έναν άλλο υποψήφιο, Michel Pappillion, « σκόπιμα ψεύτικη , παράνομα συμπληρωμένη ή παράνομα επηρέασε τις ψηφοφορίες και τις αιτήσεις πρόωρης ψηφοφορίας ηλικιωμένων κατοίκων στην κομητεία Harris . "

Η αγωγή απορρίφθηκε . Αλλά οι ακόλουθες κασέτες ήχου είχαν γίνει από την εκστρατεία Rabalais αφού ανακάλυψε ότι ένας «φερόμενος θεριστής» δούλευε για την εκστρατεία ενός αντιπάλου.

Σύνδεσμος για τον ήχο # 1: Δίνει το όνομα της «υποτιθέμενης θεριστικής μηχανής»

Σύνδεσμος για τον ήχο # 2: Η «φερόμενη θεριστική μηχανή» εξηγεί τις παρεχόμενες υπηρεσίες (τηλέφωνο # redacted)

Στη συνέχεια, κατά τη διάρκεια του Πρωτοβάθμιου 2018, το ακόλουθο βίντεο δημοσιεύτηκε από το Direct Action Texas . Φάνηκε να δείχνει έναν εργαζόμενο της εκστρατείας για τον πολιτικό εκπρόσωπο του Τέξας, Χάρολντ Ντότον Τζούνιορ, να συλλέγει ψηφοφορίες 400 ηλικιωμένων ψηφοφόρων.

Αφού είδα το βίντεο, αποφάσισα να κάνω κάποια έρευνα. Κατάλαβα, εάν υπήρχαν αποδείξεις απάτης ψηφοφορίας ταχυδρομημένων στην κομητεία Harris, η πιο πρόσφατη - η κούρσα του Dutton - ήταν το καλύτερο μέρος για να ξεκινήσετε.

Έχω υποβάλει αίτημα για δημόσια πληροφόρηση που καλύπτει τους 1359 ψηφοφόρους που ψήφισαν ταχυδρομικά στον αγώνα του Χάρολντ Ντότον. 

Ζήτησα ηλεκτρονικά αντίγραφα των ψηφοφόρων: αιτήσεις ψηφοφορίας μέσω ταχυδρομείου και επέστρεψε φακέλους μεταφορέων.

Η πρώτη μου σκέψη ήταν να ταιριάξω την ταχυδρομημένη αίτηση ψηφοφορίας κάθε ψηφοφόρου με το φάκελο ψηφοφορίας του ψηφοφόρου και να συγκρίνω τις υπογραφές για να βρω εκείνες που μπορεί να μην ταιριάζουν. Αλλά καθώς εξέτασα τα έγγραφα, κάτι άλλο πήδηξε από τη σελίδα …



32 χειρόγραφες αιτήσεις για ταχυδρομημένες ψηφοφορίες - όλες από διαφορετικούς ψηφοφόρους - αλλά όλες γραμμένες με την ίδια ακριβώς γραφή

Κοιτάζοντας πιο κοντά, κάτι άλλο πήδηξε από τη σελίδα.

Και οι 32 επέστρεψαν την αίτησή τους για ψηφοφορία μέσω ταχυδρομείου στον ίδιο εκτυπωμένο φάκελο με την ίδια γραμματόσημο.


… Αλλά μετά εκτύπωσα τους φακέλους που έφεραν τα ψηφοδέλτια τους που επιστράφηκαν και η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΟΛΩΝ πήδηξε από τη σελίδα… ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΥΣ ΖΩΝΤΑΝ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΡΧΗ! Περίληψη # 259… Πρόσθετη έρευνα έδειξε το ίδιο χειρόγραφο σε πολλαπλές ψηφοφορίες μέσω ταχυδρομείου από τον περίβολο # 259 κάθε χρόνο από το 2008… Εάν αυτό δεν ήταν αρκετό για να προκαλέσει ανησυχία, έπρεπε να δώσω τίτλο σε αυτό το σύνολο εφαρμογών «Alleged Harvester A» γιατί βρήκα δύο ακόμη σύνολα πολλαπλών εφαρμογών με παρόμοια χειρόγραφα, φακέλους και γραμματόσημα από διαφορετικούς χώρους. Ο τίτλος τους ήταν «Alleged Harvester B» και «Alleged Harvester C.»…

30 ψήφοι από το Precinct # 259 - στο οποίο οι ψηφοφόροι ψήφισαν ΟΛΟΥΣ τους ίδιους υποψηφίους - και όλοι χρησιμοποίησαν το ίδιο στυλ "X" για να σηματοδοτήσουν τα ψηφοδέλτια τους.



… Έχω υποβάλει άλλο δημόσιο αίτημα πληροφοριών και έλαβα ένα χειρόγραφο φύλλο αποσύνδεσης για άτομα που είχαν πάρει πακέτα 50 ή περισσότερων αιτήσεων για ταχυδρομημένα ψηφοδέλτια το 2018. Δύο σχετικά με ζητήματα από αυτήν τη λίστα.

Ο ΠΡΩΤΟΣ ΠΡΟΣΩΠΟΣ που λαμβάνει πολλές αιτήσεις για ψηφοδέλτια μέσω ταχυδρομείου το 2018 είναι η ΙΔΙΑΝΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ από την κασέτα ήχου του 2016 που εξήγησε πώς έχει πρόσβαση σε γηροκομεία για να αποκτήσει ταχυδρομικά ψηφοδέλτια για υποψηφίους.

ΔΥΟ από τα πρώτα τρία άτομα που έλαβαν πολλαπλές αιτήσεις για ψηφοφορία μέσω ταχυδρομείου το 2018 έχουν πεποιθήσεις FORGERY

Τα αρχεία της Ομοσπονδιακής Εκλογικής Επιτροπής δείχνουν ότι η αμερικανική Δημοκρατία Sheila Jackson Lee πραγματοποίησε πολλαπλές πληρωμές στην καταδικασμένη πλαστογράφη Gloria Palmer το 2016:



Το απόσπασμα του Texas Trash Talk τελειώνει

(Ο Collen Vera ισχυρίζεται ότι η εκστρατεία της Sheila Jackson Lee πλήρωσε δύο καταδικασμένους πλαστογράφους, τη Gloria Palmer και τη Sheree Harris Fisher, μόλις τον Φεβρουάριο του 2020. Τα αρχεία δείχνουν ότι ο πωλητής της Sheila Jackson Lee, Gloria B. Palmer, είναι η ίδια ηλικία με τον καταδικασμένο στο Τέξας, πλαστό Gloria B. Πάλμερ. 

Η Βέρα ισχυρίζεται ότι ο Φίσερ είναι επίσης καταδικασμένος πλαστογράφος)




Comments