@!«Εστίν ουν η ουσία των πραγμάτων αρμονία και αριθμός σφαιρών στρεφομένων»!@

*Διά-Κόσμος Ἑλλάς «Το ποιο επικίνδυνο από όλα τα ηθικά διλήμματα είναι όταν, είμαστε υποχρεωμένοι να κρύβουμε την αλήθεια για να βοηθήσουμε την αλήθεια να νικήσει»

Η ιστορία δεν είναι χρήσιμη επειδή διαβάζει κανείς εκεί το παρελθόν, αλλά επειδή διαβάζει το μέλλον

!@~~~@~~~@!

5.11.20

Ο δικαστής Τζέιμς Μπας στην Τζόρτζια απέρριψε την προσφυγή του Ντόναλντ Τραμπ -Archon Otis Johnson και Archon James F. Bass, Jr.Οι Archons της Alpha Lambda Boule της Sigma Pi Phi Fraternity, Inc. χαιρέτισαν τον συνάδελφο Archon James F. Bass, Jr. για να γίνει μέλος του Menton Fellow του Boule Foundation. Ο Bass έλαβε την αναγνώριση για την υποστήριξή του στο εθνικό έργο κοινωνικής δράσης του Ιδρύματος και του Grand Boule. Το Ίδρυμα Boule ιδρύθηκε από την Sigma Pi Phi Fraternity πριν από περισσότερα από 30 χρόνια, και χρησιμεύει ως φορέας χρηματοδότησης για τα προγράμματα κοινωνικής δράσης που προτείνει η Επιτροπή Κοινωνικής Δράσης της Αδελφότητας.

Ο Bass διορίστηκε στο ανώτερο δικαστήριο της επαρχίας Chatham στις 18 Μαΐου 1995. Πριν από τον δικαστικό του διορισμό, ο Bass ήταν ο εποπτικός εισαγγελέας του περιφερειακού γραφείου Savannah του προγράμματος νομικών υπηρεσιών της Γεωργίας.

Σήμερα υπηρετεί ως Πρόεδρος της Πρόσβασης στη Δικαιοσύνη και τη Δικαιοσύνη στην Επιτροπή Δικαστηρίων του Συμβουλίου Ανώτερων Δικαστών και στην Επιτροπή της Γεωργίας για την Οικογενειακή Βία. Επίσης, υπηρετεί στην Υποχρεωτική Επιτροπή Συνεχιζόμενης Δικαστικής Εκπαίδευσης και στην Ειδική Επιτροπή για τα Δικαστήρια Ναρκωτικών και είναι στην Επιτροπή Ανώτατου Δικαστηρίου της Γεωργίας για την Ισότητα και στην Επιτροπή Ανώτατου Δικαστηρίου της Γεωργίας για τα Δικαστήρια Ναρκωτικών. Ο Bass ξεκίνησε το πρώτο Δικαστήριο Ναρκωτικών στην κομητεία Chatham στις 2 Οκτωβρίου 2001.

Η συνέχεια εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΙ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΘΥΣΙΕΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΟΙ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΘΥΣΙΕΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ-ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ

ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ-ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ
Ο μισελληνισμός προσπαθεί να αφανίσει τον Έλληνα άνθρωπο πολιτιστικώς και βιολογικώς, εξαφανίζοντας κάθε διακριτικό στοιχείο που τον διαφοροποιεί από αλλοφύλους και αλλόθρησκους.

ΕΒΡΑΪΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ

ΕΒΡΑΪΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ
Το κατοχικό ΕΒΡΑΪΚΟ καθεστώς αδιαφορεί για τους Έλληνες του εσωτερικού, όπως και για τους Έλληνες της Διασποράς. Παραποιεί τα κρατικά αρχεία, δίδοντας ταυτότητα Έλληνος σε αλλοφύλους και αλλόθρησκους, αποκρύπτοντας συγχρόνως την εθνική τους καταγωγή.