@!«Εστίν ουν η ουσία των πραγμάτων αρμονία και αριθμός σφαιρών στρεφομένων»!@

*Διά-Κόσμος Ἑλλάς «Το ποιο επικίνδυνο από όλα τα ηθικά διλήμματα είναι όταν, είμαστε υποχρεωμένοι να κρύβουμε την αλήθεια για να βοηθήσουμε την αλήθεια να νικήσει»

Η ιστορία δεν είναι χρήσιμη επειδή διαβάζει κανείς εκεί το παρελθόν, αλλά επειδή διαβάζει το μέλλον

!@~~~@~~~@!

14.11.20

Επιδρομή του Αμερικανικού Στρατού σε Γερμανική Εταιρεία που σχετίζεται με τη νοθεία των εκλογών στη Φρανκφούρτη

Του Jim Hoft

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Gateway Pundit, ο Ρεπουμπλικανός Βουλευτής από το Τέξας, Louie Gohmert είπε στον Chris Salcedo στο Newsmax ότι άνθρωποι στη Γερμανία αναφέρουν ότι η εταιρεία Scytl, η οποία φιλοξένησε τα εκλογικά δεδομένα καταχρηστικά μέσω της Ισπανίας, δέχθηκε έφοδο από μία μεγάλη αμερικανική στρατιωτική δύναμη και οι διακομιστές της κατασχέθηκαν στη Φρανκφούρτη.

Το βίντεο αυτό, έγινε viral.


Ο Andrea Widburg στο American Thinker ανέφερε η Scytl είναι μία εταιρεία με έδρα τη Βαρκελώνη, που παρέχει παγκοσμίως ηλεκτρονικά συστήματα ψηφοφορίας, πολλά από τα οποία έχουν αποδειχθεί ευάλωτα στην ηλεκτρονική χειραγώγηση. Η Scytl έχει (ή είχε) διασυνδέσεις με τον Σόρος και Δημοκρατικό κόμμα. Η Vulcan Capital του συνιδρυτή της Microsoft, Paul Allen, έχει επενδύσει 40 εκατομμύρια δολάρια στην Scytl.

Από πηγή μας μάθαμε, ότι ο Μπιλ Γκέιτς έχει επίσης μετοχές στη Scytl.

Αυτό είναι το βίντεο με τα όσα κατήγγειλε ο Louie Gohmert.


Ας δούμε τι άλλο μας είπε η πηγή μας, για την επιδρομή στη Γερμανία.

«Η κυβέρνηση των ΗΠΑ, μόλις έγινε γνωστό, ότι αυτός ο server της Dominion, είχε εμπλακεί στην αλλαγή των ψήφων, τότε η κοινότητα των μυστικών υπηρεσιών, άρχισε έρευνα για το διακομιστή και ανακάλυψε ότι ήταν στη Γερμανία. Για να έχουν πρόσβαση σε αυτόν τον διακομιστή και να τον έχουν διαθέσιμο για χρήση με νόμιμο τρόπο, έπρεπε να ζητήσουν από το Υπουργείο Εξωτερικών να συνεργαστεί με το Υπουργείο Δικαιοσύνης. Έπρεπε να ζητήσουν από την κυβέρνηση της Γερμανίας να συνεργαστεί για να επιτρέψει την κατάσχεση αυτού του server.

Τα κατάλληλα έγγραφα που απαιτούνται για να προχωρήσει η συγκεκριμένη κατάσχεση, συγκεντρώθηκαν, μπήκαν οι απαραίτητες υπογραφές και φαίνεται ότι υπήρξε επίσης στρατιωτική υποστήριξη των ΗΠΑ σε αυτή την επιχείρηση. Ο στρατός των ΗΠΑ δεν ήταν επικεφαλής, Αλλά αυτό εξηγεί, γιατί ο Esper απολύθηκε και τοποθετήθηκε ο Miller και ο Kash Patel, ώστε ο στρατός να μην παρέμβει στην επιχείρηση με κανένα τρόπο.

Παίρνοντας λοιπόν πλέον, τον διακομιστή, θα έχουν τώρα τις άμεσες αποδείξεις για το πότε δόθηκε η εντολή να σταματήσουν την καταμέτρηση των ψήφων. Θα ανακαλύψουν επίσης, ποιος έδωσε την εντολή να σταματήσει η καταμέτρηση και ποιος ξεκίνησε τον αλγόριθμο που άρχισε να αλλάζει τις ψήφους. Η CIA αποκλείστηκε εντελώς από αυτή την επιχείρηση».

Ο δικηγόρος του Προέδρου Τραμπ, αναφέρθηκε σε αυτό το θέμα σε Twitter του:

Ο Μπάιντεν και οι εγκληματίες του, δε θα κοιμηθούν καλά απόψε. Ο Μπάιντεν μπορεί, επειδή μάλλον ξέχασε το όνομα Scytl.

Οι συνεργοί του ξέρουν καλά το όνομα. Γνωρίζουν επίσης το όνομα Paragon, εταιρεία που αγόρασε την Scytl.

Το δικό μας σχόλιο για τη συγκεκριμένη αποκάλυψη, είναι ότι εάν επιβεβαιωθεί το προσεχές διάστημα και από άλλες πηγές, αυτό σημαίνει, ότι πολύ μεγάλες δυνάμεις μέσα στο πολιτικο-οικονομικό σύστημα των ΗΠΑ και τον Στρατό, δεν έχουν την πρόθεση να αφήσουν την Αμερική να κυβερνηθεί από μαριονέτες της Μέρκελ και του Πεκίνου.

Πηγή: The Gateway Pundit

The Flag Report

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΙ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΘΥΣΙΕΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΟΙ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΘΥΣΙΕΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ-ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ

ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ-ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ
Ο μισελληνισμός προσπαθεί να αφανίσει τον Έλληνα άνθρωπο πολιτιστικώς και βιολογικώς, εξαφανίζοντας κάθε διακριτικό στοιχείο που τον διαφοροποιεί από αλλοφύλους και αλλόθρησκους.

ΕΒΡΑΪΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ

ΕΒΡΑΪΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ
Το κατοχικό ΕΒΡΑΪΚΟ καθεστώς αδιαφορεί για τους Έλληνες του εσωτερικού, όπως και για τους Έλληνες της Διασποράς. Παραποιεί τα κρατικά αρχεία, δίδοντας ταυτότητα Έλληνος σε αλλοφύλους και αλλόθρησκους, αποκρύπτοντας συγχρόνως την εθνική τους καταγωγή.