@!«Εστίν ουν η ουσία των πραγμάτων αρμονία και αριθμός σφαιρών στρεφομένων»!@

*Διά-Κόσμος Ἑλλάς «Το ποιο επικίνδυνο από όλα τα ηθικά διλήμματα είναι όταν, είμαστε υποχρεωμένοι να κρύβουμε την αλήθεια για να βοηθήσουμε την αλήθεια να νικήσει»

Η ιστορία δεν είναι χρήσιμη επειδή διαβάζει κανείς εκεί το παρελθόν, αλλά επειδή διαβάζει το μέλλον

!@~~~@~~~@!

10.11.20

ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΚΑΙ ΤΖΟΡΤΖ ΣΟΡΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΟΣ ΣΤΙΣ ΗΠΑ


Ιδιαίτερη ανησυχία προκαλεί ο τρόπος με τον οποίο θα αντιδράσει ο στρατός στο πλαίσιο των ΝΟΘΕΥΜΕΝΩΝ εκλογικών αποτελεσμάτων. 

Εδώ τα πρόσφατα στοιχεία προσφέρουν κάποια διαβεβαίωση, αλλά είναι ασαφή.Στην πραγματικότητα, ένα από τα σενάρια άσκησης που διευθύνεται από την ομάδα, ήταν μια σαφής νίκη του Προέδρου Trump. 

Έτσι, σε ποια βάση οι πολίτες των ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΩΝ ΤΑΓΜΑΤΩΝ ΘΑΝΑΤΟΥ ΣΤΙΣ ΗΠΑ θα πρέπει να δείξουν την περιφρόνησή τους και να οργανώσουν ταραχές;

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΙ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΘΥΣΙΕΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΟΙ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΘΥΣΙΕΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ-ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ

ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ-ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ
Ο μισελληνισμός προσπαθεί να αφανίσει τον Έλληνα άνθρωπο πολιτιστικώς και βιολογικώς, εξαφανίζοντας κάθε διακριτικό στοιχείο που τον διαφοροποιεί από αλλοφύλους και αλλόθρησκους.

ΕΒΡΑΪΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ

ΕΒΡΑΪΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ
Το κατοχικό ΕΒΡΑΪΚΟ καθεστώς αδιαφορεί για τους Έλληνες του εσωτερικού, όπως και για τους Έλληνες της Διασποράς. Παραποιεί τα κρατικά αρχεία, δίδοντας ταυτότητα Έλληνος σε αλλοφύλους και αλλόθρησκους, αποκρύπτοντας συγχρόνως την εθνική τους καταγωγή.