“Το ανάλογο αξίωμα της κοινωνικής μηχανικής είναι: Αν κάτι δεν έχει αναφερθεί, δεν συνέβη ποτέ”
"Σε Έναν Κόσμο Προπαγάνδας, Η Αλήθεια Είναι Πάντα Μια Συνωμοσία"
"Το Ποιο Επικίνδυνο Από Όλα Τα Ηθικά Διλήμματα Είναι Όταν, Είμαστε Υποχρεωμένοι Να Κρύβουμε Την Αλήθεια Για Να Βοηθήσουμε Την Αλήθεια Να Νικήσει"

Ελένη Αρβελέρ: «Καιρός να μάθουμε στα παιδιά μας πάνω από όλα την ανθρωπιά» -Σφάζουμε ένα εξάχρονο παιδί; Όπως κάνατε εσείς;


Εκεί κακοποίησαν την ανυπεράσπιστη Ναουσσαία και μπροστά στα μάτια της, έκοψαν κομμάτια το κορμί του παιδιού της, και ενώ η ίδια σφάδαζε και θρηνολογούσε, έριξαν τα διάφορα μέλη του σώματός του στο ποτάμι.

Μια από τις πολλές πολύ-διαφημιζόμενες που ακόμα και αν κλάσουν παίζει σε όλες τις έγκυρες πήγες τους,92 ετών μάλιστα η ελληνόφωνη κλασικά όπως όλοι της ρατσας της! τι γράφουν:


«Το 4ο Φόρουμ, παρά την πολυφωνία του, έχει ένα θέμα: το μέλλον.

Να θυμηθούμε ότι δεν υπάρχουν εμπειρογνώμονες του μέλλοντος. Οπότε, το σύνθημα της Σίλικον Βάλεϊ, ότι αν θέλεις να δαμάσεις το μέλλον, πρέπει να το δημιουργήσεις εσύ ο ίδιος, είναι η ευθύνη όλων μας σήμερα, να δημιουργήσουμε δηλαδή το μέλλον» είπε χαρακτηριστικά η 92 ετών σήμερα κυρία Αρβελέρ και πρόσθεσε ότι το μέλλον αυτό χαρακτηρίζεται από πολυπλοκότητα, συνεχή αλλαγή και επιτάχυνση του χρόνου.

«Κανένας νέος από αυτούς που θα ζήσουν μετά από εμένα, κανένας δεν θα κάνει την ίδια δουλειά σε όλη του τη ζωή και πρέπει να πω ότι και η ίδια δουλειά …δεν θα είναι πια ίδια. Και θα υπάρχουν ασφαλώς και καινούργια επαγγέλματα. Οπότε, τα παιδιά που έρχονται, θα ζήσουν σε μια εποχή που το άγνωστο πρέπει να γίνει γνωστό» είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε ότι τα παιδιά πρέπει να μάθουν επίσης το μέτρο, την τάξη και την αρμονία.

Κατά την κ. Αρβελέρ «πρέπει να μάθουμε όλοι και να θυμόμαστε ότι δεν υπάρχουν πια μονήρεις ευφυΐες, μόνο η ομαδική έρευνα και δουλειά μπορούν να μας κάνουν να προχωρήσουμε περισσότερο από το στάδιο που βρισκόμαστε κάθε φορά. Ομαδική δουλειά, συνεχής επιμόρφωση, ευελιξία και προσαρμογή στα καινούργια πράγματα».

«Να μάθουμε στα παιδιά μας την ανθρωπιά, την αρετή χωρίς θεατές και ακροατές».   ***ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΤΑΓΜΑΤΑ ΘΑΝΑΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ-«Το κατηγορώ των νεκρών (ΣΦΑΓΗΣ) της Ναούσσης »

«Καιρός να μάθουμε στα παιδιά μας» κατέληξε «πάνω από όλα την ανθρωπιά, γιατί είναι το μόνο δημιούργημα του ανθρώπου που δεν σκοτώνει, οδηγεί επίσης προς την αρετή, που είναι ακριβώς μια δεύτερη φύση που μπορούν να μάθουν τα παιδιά, να ασκούν την αρετή χωρίς θεατές και ακροατές.

Συνήθως ότι λένε αυτοί ισχύει το αντίθετο, άρα : "Καιρός να μάθουμε στα παιδιά μας" κλασική μαρξιστική υποκρισία, ο άλλος ο μασόνος έγραφε "συν-Έλληνες" και "συν-πολίτες μας" υποκριτικά, με καθωσπρεπισμούς ελέγχουν τον όχλο,και "πάνω από όλα την ανθρωπιά" προπαγάνδα υπέρ λαθρο και οχι μονο: υποτίθεται γεννήθηκαν άνθρωποι αν γεννήθηκαν αγρίμια έτσι θα παραμείνουν όσα πτυχία και να τους δώστε! γιαυτό επικρατεί ένα χάος στην κοινωνία, εκτός απο εγκληματικότητα έχουν ισοπεδώσει τα πάντα.

Ελένη Γλύκατζη - Αρβελέρ Κατά τα Δεκεμβριανά ακολούθησε τον ΕΛΑΣ Αθηνών στην υποχώρηση του από την Αττική, και επέστρεψε στον Βύρωνα μετά την Συμφωνία της Βάρκιζας.Την περίοδο του 1950, ενώ ήταν φοιτήτρια του πανεπιστημίου εργάστηκε στο κύκλο της βασίλισσας Φρειδερίκης (στο παιδομάζωμα??). Πιο κομμουνίστρια δεν γίνεται!! θα μάθουν ανθρωπιά αυτοί που δεν σκότωναν άπλα αλλα πρώτα έσφαζαν και βασάνιζαν τα θύματα τους πριν αφήσουν την τελευταία πνοή? έτσι σκότωναν οι λεγόμενοι κομμουνιστές! αν και η συγκεκριμένη δεν ειναι απλή κομμουνίστρια ειναι συγκεκριμενης ράτσας που φαίνεται κιόλας ! εκεί έχει φτάσει ο Νεοέλληνας να προσκυνάει τους δυνάστες του!

Εδώ μια ιστοσελίδα που δεν έχει ούτε ένα δικό της post όλα copy paste άλλα για να αναπαράγει προπαγάνδες ειναι σε καλή θέση oποιος πουλάει παραμυθία πέφτουν τα share και like βροχή: Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ 

Comments