“Το ανάλογο αξίωμα της κοινωνικής μηχανικής είναι: Αν κάτι δεν έχει αναφερθεί, δεν συνέβη ποτέ”
"Σε Έναν Κόσμο Προπαγάνδας, Η Αλήθεια Είναι Πάντα Μια Συνωμοσία"
"Το Ποιο Επικίνδυνο Από Όλα Τα Ηθικά Διλήμματα Είναι Όταν, Είμαστε Υποχρεωμένοι Να Κρύβουμε Την Αλήθεια Για Να Βοηθήσουμε Την Αλήθεια Να Νικήσει"

Μυστική πράκτορας ψυχολογικών επιχειρήσεων με την ιδιότητα «δημοσιογράφου» μέσα στο Λευκό Οίκο..

Πως μία μυστική πράκτορας ψυχολογικών επιχειρήσεων με την ιδιότητα «δημοσιογράφου» μέσα στο Λευκό Οίκο, επιτίθεται στον Πρόεδρο Τραμπ!... 

Επίσης ψάχνουμε τέτοιου είδους άρθρα που έχει ή έχουν γράψει "δημοσιογράφοι" για τον Μπαράκ Ομπάμα; 



ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ

-Ήμουν με τον Τραμπ όταν κατάλαβε ότι έχασε


-Καθώς έμπαινε από την πλαϊνή πόρτα του Λευκού Οίκου η «μαγκιά» του είχε χαθεί 

Παρασκήνιο από την ήττα του Τραμπ και πώς την αντιμετώπισε τις πρώτες στιγμές ο απερχόμενος πρόεδρος των ΗΠΑ, αποκαλύπτει δημοσιογράφος του ΒΒC που ήταν κοντά στο περιβάλλον του Ρεπουμπλικανού. «Τα τελευταία τέσσερα χρόνια, έχω δει τον Πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ σε καλές και κακές μέρες. Αλλά στις 7 Νοεμβρίου, την ημέρα που έχασε τις εκλογές, η μέρα δεν ήταν σαν καμιά άλλη», γράφει στο άρθρο της η ανταποκρίτρια του Λευκού Οίκου, Tara McKelvey.

Ντυμένος με μαύρο αδιάβροχο, σκούρο παντελόνι και λευκό καπέλο MAGA, ή «Make America Great Again», ο πρόεδρος έφυγε από τον Λευκό Οίκο λίγα λεπτά πριν από τις 10:00. Είχε περάσει το πρώτο μέρος της ημέρας του γράφοντας tweet για «απάτη» στις εκλογές. Μπήκε σε ένα όχημα και κατευθύνθηκε προς το γκολφ κλαμπ του, Trump National της Βιρτζίνια, περίπου 40 χλμ. από τον Λευκό Οίκο. Εκείνη τη στιγμή, είχε έναν αέρα αυτοπεποίθησης. Ήταν μια υπέροχη μέρα, ιδανική για γκολφ και επρόκειτο να την περάσει στο κλαμπ. Όμως οι άνθρωποι που δούλεψαν γι’ αυτόν φαινόταν να είναι στα όρια τους.

«Πώς είσαi;» Ρώτησα έναν από τους υπαλλήλους. «Ωραία», είπε. Χαμογέλασε, αλλά το βλέμμα της χαμήλωσε. Ο Λευκός Οίκος υπέστη κάποιο τραύμα το διάστημα μέχρι τις εκλογές. Ήταν μόνο την Τρίτη, αλλά έμοιαζε σαν μια ολόκληρη ζωή πριν. Πολλά από τα γραφεία στη Δυτική Πτέρυγα ήταν άδεια όταν περπατούσα στο κτίριο το Σάββατο το πρωί. Αρκετοί υπάλληλοι έχουν μολυνθεί από κορωνοϊό και ήταν εκτός γραφείου. Άλλοι βρίσκονταν σε καραντίνα. Στη συνέχεια, περίπου στις 11:30, ενώ ο πρόεδρος βρισκόταν στο γκολφ κλαμπ του, το BBC και τα δίκτυα των ΗΠΑ άρχισαν να μιλούν για τη νίκη του Τζο Μπάιντεν.

Καθόμουν σε ένα ιταλικό εστιατόριο περίπου ένα μίλι από το κλαμπ όταν άκουσα τα νέα. Είμαι μέλος της ομάδας Τύπου του Λευκού Οίκου, μια μικρή ομάδα δημοσιογράφων που ταξιδεύουν πάντα με τον πρόεδρο. Όλοι τον περιμέναμε να βγει από το κλαμπ.

Μετά από αρκετές ώρες αναμονής στο γκολφ κλαμπ, ο Τραμπ μπήκε σε ένα σκούρο τζιπ για να επιστρέψει στον Λευκό Οίκο Μετά από αρκετές ώρες αναμονής στο γκολφ κλαμπ, ο Τραμπ μπήκε σε ένα σκούρο τζιπ για να επιστρέψει στον Λευκό Οίκο «Είναι τοξικός», φώναξε μια γυναίκα έξω από το εστιατόριο, η οποία, όπως οι περισσότεροι γείτονές της σε αυτήν την δημοκρατική περιοχή, ψήφισε τον αντίπαλό του.

Άλλοι αναρωτήθηκαν πότε θα φύγει από το κλαμπ και θα επιστρέψει στον Λευκό Οίκο. Τα λεπτά περνούσαν και έγιναν ώρες. «Παίρνει το χρόνο του», είπε ένας αξιωματικός σε έναν συνάδελφο. Ο πρόεδρος δεν βιάστηκε να φύγει. Στο κλαμπ, περιβαλλόταν από φίλους. Έξω από τις πύλες, οι υποστηρικτές φώναζαν σε μένα και τους άλλους δημοσιογράφους: «Διακόψτε τη χρηματοδότηση στα μέσα ενημέρωσης!». Μια γυναίκα κρατούσε ένα πλακάτ που έγραφε «Σταματήστε την κλοπή».

Τελικά, ο Τραμπ βγήκε από το κλαμπ και ξεκίνησε το ταξίδι του. Χιλιάδες υποστηρικτές του αντιπάλου του -που μόλις είχε κερδίσει- τον περίμεναν. Η αυτοκινητοπομπή του προέδρου κινήθηκε μέσα από τη Βιρτζίνια, και εγώ ήμουν σε ένα φορτηγό που απέφυγε παρά λίγο ένα ατύχημα στο Fairfax County Parkway. Οι σειρήνες έκλεισαν. Όσο πλησιάζαμε στον Λευκό Οίκο, τόσο μεγαλύτερο ήταν το πλήθος: οι άνθρωποι βγήκαν έξω για να γιορτάσουν το τέλος του. Κάποιος ύψωσε ένα πλακάτ «Εσείς χάνετε και όλοι εμείς κερδίζουμε».

Στη συνέχεια φτάσαμε στον Λευκό Οίκο και ο Τραμπ μπήκε από μια πλαϊνή πόρτα, μια είσοδο που σπάνια χρησιμοποιούν οι πρόεδροι. Οι ώμοι του και το κεφάλι του χαμήλωσαν. Μας κοίταξε και ύψωσε τον αντίχειρά του. Το έκανε με μισή καρδιά. Δεν σήκωσε το χέρι του ψηλά ούτε ύψωσε την γροθιά του, όπως συχνά έκανε. Είτε στο Λευκό Οίκο είτε στο γκολφ κλαμπ, ο πρόεδρος δεν υποχώρησε από τη θέση του να διατυπώνει αβάσιμους ισχυρισμούς σχετικά με την εκλογική νοθεία και να επιμένει ότι θα δικαιωθεί. Έκανε tweet το πρωί σχετικά με τις παράνομες ψήφους και μέχρι αργά το απόγευμα δήλωνε προκλητικά «ΕΓΏ ΚΕΡΔΙΣΑ». Αλλά, αυτός ήταν ο Τραμπ του Twitter. Ο άντρας που έβλεπα άφηνε μια διαφορετική εντύπωση. Καθώς έμπαινε από την πλαϊνή πόρτα του Λευκού Οίκου αργά το απόγευμα, η «μαγκιά» του είχε χαθεί, καταλήγει η Tara McKelvey.

https://kourdistoportocali.com/




Comments