@!«Εστίν ουν η ουσία των πραγμάτων αρμονία και αριθμός σφαιρών στρεφομένων»!@

*Διά-Κόσμος Ἑλλάς «Το ποιο επικίνδυνο από όλα τα ηθικά διλήμματα είναι όταν, είμαστε υποχρεωμένοι να κρύβουμε την αλήθεια για να βοηθήσουμε την αλήθεια να νικήσει»

Η ιστορία δεν είναι χρήσιμη επειδή διαβάζει κανείς εκεί το παρελθόν, αλλά επειδή διαβάζει το μέλλον

!@~~~@~~~@!

2.11.20

Διαβάζουμε από κάποια, Κέλλυ Ιωάννου, "Το προφίλ των συνωμοσιολογών".Σχόλιον: Μήπως γνωρίζει αν, ο δολοφονημένος Σωκράτης Γκιόλιας, ήταν συνωμοσιολόγος; Και γιατί τον δολοφόνησαν; Επίσης ποιοι έκαναν την απόπειρα δολοφονίας του Στέφανου Χίου; Και αν είναι "συνωμοσιολόγος";... Επίσης, ποιο είναι το λειτούργημα των Δημοσιογράφων επί πληρωμή

ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Το προφίλ των συνωμοσιολόγων.

Υπάρχει όμως συγκεκριμένο προφίλ συνωμοσιολόγων; Όπως εξηγεί στο Sputnik η Κέλλυ Ιωάννου, υπάρχουν ακαδημαϊκά ευρήματα που καταδεικνύουν πως, οι άνθρωποι οι οποίοι τείνουν να πιστεύουν τις θεωρίες συνωμοσίας έχουν συγκεκριμένο προφίλ.

«Xαρακτηριστικά της προσωπικότητας όπως η δυσπιστία, η χαμηλή προσαρμοστικότητα, (εξ: δεν είσαι ο αμνός προς σφαγή, ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΣΑΡΜΟΖΕΣΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ που σου επιβάλλουν οι πολιτικοί και το συνάφη της κυρίας; ) η υψηλή ανάγκη για μοναδικότητα, ο ναρκισσισμός, η “ανομία” συνδέονται με την πίστη σε θεωρίες συνωμοσίας» εξηγεί.

«Επιπλέον, οι θεωρίες συνωμοσίας κάνουν ένα άτομο να νιώθει ξεχωριστό με τη λογική ότι κατέχει μη συμβατικές και δυνητικά σπάνιες πληροφορίες. Οι συνωμοσιολόγοι ενδέχεται, επίσης, να είναι κοινωνικά απομονωμένοι.

Για να καλύψουν την ανάγκη του “ανήκειν” στρέφονται σε ομάδες συνωμοσίας.

***Όσοι αισθάνονται αδύναμοι είναι επίσης επιρρεπείς. 

Σχόλιον: Εννοείται πως η ίδια βρέθηκε εκεί, σε αυτήν την "ΔΥΝΑΤΗ" θέση, με το Σπαθί της; Δεν υπάρχει αμφιβολία!.... 

Οι θεωρίες συνωμοσίας δίνουν μια αίσθηση σημασίας, ασφάλειας και ελέγχου πάνω σε έναν απρόβλεπτο και επικίνδυνο κόσμο» προσθέτει.

Ολόκληρο το άρθρο ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΙ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΘΥΣΙΕΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΟΙ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΘΥΣΙΕΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ-ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ

ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ-ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ
Ο μισελληνισμός προσπαθεί να αφανίσει τον Έλληνα άνθρωπο πολιτιστικώς και βιολογικώς, εξαφανίζοντας κάθε διακριτικό στοιχείο που τον διαφοροποιεί από αλλοφύλους και αλλόθρησκους.

ΕΒΡΑΪΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ

ΕΒΡΑΪΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ
Το κατοχικό ΕΒΡΑΪΚΟ καθεστώς αδιαφορεί για τους Έλληνες του εσωτερικού, όπως και για τους Έλληνες της Διασποράς. Παραποιεί τα κρατικά αρχεία, δίδοντας ταυτότητα Έλληνος σε αλλοφύλους και αλλόθρησκους, αποκρύπτοντας συγχρόνως την εθνική τους καταγωγή.