“Το ανάλογο αξίωμα της κοινωνικής μηχανικής είναι: Αν κάτι δεν έχει αναφερθεί, δεν συνέβη ποτέ”
"Σε Έναν Κόσμο Προπαγάνδας, Η Αλήθεια Είναι Πάντα Μια Συνωμοσία"
"Το Ποιο Επικίνδυνο Από Όλα Τα Ηθικά Διλήμματα Είναι Όταν, Είμαστε Υποχρεωμένοι Να Κρύβουμε Την Αλήθεια Για Να Βοηθήσουμε Την Αλήθεια Να Νικήσει"

Έχουν τρελαθεί οι Κομμουνιστές στις ΗΠΑ. Απειλούν Θεούς και Δαίμονες, και την ‘Ειμι Κόνεϊ Μπάρετ




Δεν θα αναγνωρίσουν την νόμιμη εκλογή του Προέδρου Τραμπ!...


Η Κομμουνιστής πρόεδρος της αμερικανικής Βουλής των Αντιπροσώπων Νάνσι Πελόζι δήλωσε βέβαιη για την ομαλότητα της μετάβασης της εξουσίας στην προεδρία των ΗΠΑ, τονίζοντας ο εκλεγμένος με ΝΟΘΕΙΑ Κομμουνιστής "Δημοκρατικός" πρόεδρος Τζο Μπάιντεν «δεν θα έχει κανένα πρόβλημα».

«Ξέρει τα κατατόπια. Οπότε, θα τα πάει μια χαρά στην μετάβαση», είπε η Πελόζι σε δημοσιογράφους, συμπληρώνοντας πως «είναι εξαιρετικά ατυχές το γεγονός ότι οι Ρεπουμπλικάνοι αποφάσισαν να μην σεβαστούν τη ΝΟΘΕΙΑ σε βάρος της βούλησης του λαού».

Από την πλευρά του, ο επικεφαλής της Δημοκρατικής μειοψηφίας στην Γερουσία Τσακ Σούμερ κατηγόρησε τους Ρεπουμπλικάνους ότι δηλητηριάζουν τη δημοκρατία αρνούμενοι να αναγνωρίσουν τη νίκη Μπάιντεν έναντι του Ντόναλντ Τραμπ στις προεδρικές εκλογές της 3ης Νοεμβρίου.

«Οι Ρεπουμπλικάνοι στο Κογκρέσο διαδίδουν σκοπίμως αμφιβολίες για τις εκλογές μας απλώς επειδή φοβούνται τον Ντόναλντ Τραμπ», δήλωσε ο Σούμερ σε συνέντευξη Τύπου στην Ουάσινγκτον.

Μόλις μια χούφτα Ρεπουμπλικάνων γερουσιαστών έχει αναγνωρίσει μέχρι σήμερα την εκλογή Μπάιντεν.

ΚΑΙ ΚΑΠΟΥ ΕΔΩ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΙ ΑΠΕΙΛΕΣ ΚΑΤΑ ΘΕΩΝ ΚΑΙ ΔΑΙΜΟΝΩΝ....

«Σήμερα το πρωί έχω ένα πολύ απλό μήνυμα για τους Ρεπουμπλικάνους στη Γερουσία: Οι εκλογές τελείωσαν. Η διαφορά των ΝΟΘΕΥΜΕΝΩΝ ψήφων δεν ήταν μικρή. Ο πρόεδρος Τραμπ έχασε. Ο Τζο Μπάιντεν θα είναι ο επόμενος πρόεδρος των ΗΠΑ», κατέληξε οργισμένος ο Σούμερ.

Ο ΣΟΥΜΕΡ ΩΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΕΠΙΤΕΘΗΚΕ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΑΝΩΤΑΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ 

Ο ηγέτης των ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ στην αμερικανική Γερουσία Τσακ Σούμερ δήλωσε σήμερα ότι η υποψήφια για το Ανώτατο Δικαστήριο ‘Ειμι Κόνεϊ Μπάρετ θα πρέπει, ΌΤΑΝ η υποψηφιότητά της επικυρωθεί από τη Γερουσία, να μείνει μακριά από τυχόν υποθέσεις που αφορούν το αποτέλεσμα των προεδρικών εκλογών ....

Comments