“Το ανάλογο αξίωμα της κοινωνικής μηχανικής είναι: Αν κάτι δεν έχει αναφερθεί, δεν συνέβη ποτέ”
"Σε Έναν Κόσμο Προπαγάνδας, Η Αλήθεια Είναι Πάντα Μια Συνωμοσία"
"Το Ποιο Επικίνδυνο Από Όλα Τα Ηθικά Διλήμματα Είναι Όταν, Είμαστε Υποχρεωμένοι Να Κρύβουμε Την Αλήθεια Για Να Βοηθήσουμε Την Αλήθεια Να Νικήσει"

Το μίσος των Κομμουνιστών που προωθούν το χάος και τις λεηλασίες παραμένει ξεκάθαρο


Και είναι αυτονόητο ότι τίποτε από αυτές τις λεηλασίες δεν έχει καμία σχέση με τον George Floyd. Ντροπή για εκείνους που προσποιήθηκαν ότι είναι – εκείνοι που υπηρετούν το ψέμα και εκείνοι που το γνώριζαν, αλλά έπαιξαν το βρώμικο παιχνίδι επειδή είναι δειλοί. Υπάρχουν πολλοί από αυτούς. Ξέρουμε ποιοι είναι, και τους κοιτάμε με περιφρόνηση.


Εν τω μεταξύ, αυτοί που προωθούν το χάος και τις λεηλασίες παραμένουν ξεκάθαροι. Δεν λένε ψέματα στον εαυτό τους. Δεν το κάνουν ποτέ. Ξέρουν ακριβώς τι συμβαίνει και ξέρουν τι ελπίζουν να επιτύχουν. Με κάθε νύχτα ταραχών, γίνονται πιο τολμηροί. 

Τώρα, υπερασπίζονται ανοιχτά την βία και την παρανομία στα κομμουνιστικά ΜΜΕ.

Bakari Sellers, πολιτικός σχολιαστής του CNN: Οι άνθρωποι ανησυχούν για τους διαδηλωτές και τους λεηλατητές, μα είναι απλώς απογοητευμένοι άνθρωποι.

Don Lemon, CNN: Είναι απογοητευμένοι, είναι θυμωμένοι, είναι εκεί έξω και είναι αναστατωμένοι. Δεν πρέπει να κλέβουν τις τηλεοράσεις και να λεηλατούν τα μαγαζιά, αλλά δεν μπορώ να πω στους ανθρώπους πώς να αντιδράσουν.

Γερουσιαστής Chuck Schumer, D-NY: Είμαι περήφανος για τις διαμαρτυρίες και νομίζω ότι είναι μέρος της παράδοσης της Νέας Υόρκης. Η βία είναι κακή, κατακριτέα και πρέπει να καταδικαστεί, αλλά είναι και σωστά, η συντριπτική εικόνα στην Νέα Υόρκη.

Nikole Hannah-Jones, The New York Times: Η καταστροφή ιδιοκτησίας που μπορεί να αντικατασταθεί δεν είναι βία.

Chris Cuomo, CNN: Πάρα πολλοί βλέπουν τις διαμαρτυρίες ως πρόβλημα. Παρακαλώ, δείξτε μου πού λέει ότι οι διαδηλώσεις πρέπει να είναι ευγενικές και ειρηνικές.

https://terrapapers.com/to-misos-ton-kommoyniston-gia-ton-tramp/

Comments