@!«Εστίν ουν η ουσία των πραγμάτων αρμονία και αριθμός σφαιρών στρεφομένων»!@

*Διά-Κόσμος Ἑλλάς «Το ποιο επικίνδυνο από όλα τα ηθικά διλήμματα είναι όταν, είμαστε υποχρεωμένοι να κρύβουμε την αλήθεια για να βοηθήσουμε την αλήθεια να νικήσει»

Η ιστορία δεν είναι χρήσιμη επειδή διαβάζει κανείς εκεί το παρελθόν, αλλά επειδή διαβάζει το μέλλον

!@~~~@~~~@!

2.11.20

Το φιλαράκι του Ερντογάν, της Κομμουνιστικής εγκληματικής οργάνωσης Κύπρου Άντρο Κυπριανού, συνάντησε η Κομμουνίστρια Κατερίνα!.....

ΤΙ ΜΗΝΥΜΑ ΜΕΤΕΦΕΡΕ Ο ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ; 


Τον Γενικό Γραμματέα του ΑΚΕΛ Άντρο Κυπριανού δέχτηκε σήμερα σε ακρόαση η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου ο οποίος και της εξέθεσε τις εκτιμήσεις του κόμματός του σχετικά με τις εξελίξεις στη Νοτιοανατολική Μεσόγειο και στο Κυπριακό, ενώ εξέφρασε την ανησυχία του για την αδιάλλακτη στάση της γείτονος.

Η κυρία Σακελλαροπούλου επεσήμανε ότι η Τουρκία εμμένει στην παραβατική συμπεριφορά της αγνοώντας όχι μόνο τους κανόνες καλής γειτονίας, αλλά και το διεθνές δίκαιο. Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας βεβαίωσε ότι η χώρα μας παραμένει σταθερά στο πλευρό της Κύπρου και τόνισε ότι η Ελλάδα θα συνεχίσει να υπερασπίζεται αταλάντευτα τη διεθνή νομιμότητα.Συνήγορος της Τουρκίας το ΑΚΕΛ…Το Κομμουνιστικό τάγμα θανάτου της Κύπρου!....

Το ΑΚΕΛ στην Κύπρο δυστυχώς συνεχίζει να παίζει όχι και τόσο καθαρό παιγνίδι και αυτό αφορά όχι μόνο την προεκλογική περίοδο αλλά και το Κυπριακό, καθώς το αντιπολιτευτικό μένος του ενα­ντίον του ΔΗΣΥ και του Νίκου Αναστασιάδη το έχει μετατρέψει σε συνήγορο της Τουρκίας. 

Δυστυχώς, καθημερινά αυτό που εκπέμπει το ΑΚΕΛ είναι ότι ο Νίκος Αναστασιάδης ευθύνεται για το ότι δεν λύθηκε το Κυπριακό στο Κραν Μοντανά και ότι και σήμερα δεν προσπαθεί αρκετά… Είναι θλιβερό, τυφλωμένο το ΑΚΕΛ από ιδεολογήματα και συμφέροντα, να μη διατρανώνει αυτό που όλος ο Ελληνισμός αλλά όλο και περισσότεροι διεθνείς παράγοντες διακηρύσσουν: Ότι η Τουρκία ευθύνεται για το αδιέξοδο και τη συνέχιση της κατοχής στο νησί. Γιατί δεν πρέπει να ξεχνάει το ΑΚΕΛ ότι το πρόβλημα δεν είναι ψυχολογικό ή ιδεολογικό, αλλά πρόβλημα κατοχής. 

Και αποτελεί σοβαρό «φάλτσο» να ακούς το ΑΚΕΛ να επιτίθεται εμμονικά και μονόπλευρα στον Πρόεδρο της Κύπρου τη στιγμή που η Τουρκία, με τις πλάτες των Τουρκοκυπρίων, ξεδιπλώνει όλη την προκλητικότητά της εναντίον της Κύπρου… 

Και σαν να μην έφθανε όλο αυτό, το ΑΚΕΛ, για να πρωτοτυπήσει, ενέταξε και έναν Τουρκοκύπριο, αριστερών καταβολών, στο ευρωψηφοδέλτιό του. Κίνηση που θα μπορούσε να είναι εξαιρετικά συμβολική και θετική, εφόσον έδινε το μήνυμα ότι μέσω της Κυπριακής Δημοκρατίας μπορούν να εκπροσωπηθούν και οι Ελληνοκύπριοι και οι Τουρκοκύπριοι, σε πείσμα της Άγκυρας και του ψευδοκράτους. Και όμως ο συγκεκριμένος υποψήφιος, με την ανοχή και του ΑΚΕΛ, όταν ρωτήθηκε ποιον θα εκπροσωπεί, απάντησε ότι θα εκπροσωπεί τους… Τουρκοκυπρίους. 

Πρόκειται περί σοβαρού ολισθήματος, καθώς οι κύπριοι ευρωβουλευτές εκπροσωπούν την Κυπριακή Δημοκρατία και με τέτοιες δηλώσεις απλώς δίνεται η εντύπωση ότι κατοχυρώνεται το… δισυπόστατο και εγκρίνεται ντε φάκτο η συγκυριαρχία και συνομοσπονδία… 

exofrenikos@hotmail.com

Πηγή: https://www.paron.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΙ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΘΥΣΙΕΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΟΙ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΘΥΣΙΕΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ-ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ

ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ-ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ
Ο μισελληνισμός προσπαθεί να αφανίσει τον Έλληνα άνθρωπο πολιτιστικώς και βιολογικώς, εξαφανίζοντας κάθε διακριτικό στοιχείο που τον διαφοροποιεί από αλλοφύλους και αλλόθρησκους.

ΕΒΡΑΪΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ

ΕΒΡΑΪΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ
Το κατοχικό ΕΒΡΑΪΚΟ καθεστώς αδιαφορεί για τους Έλληνες του εσωτερικού, όπως και για τους Έλληνες της Διασποράς. Παραποιεί τα κρατικά αρχεία, δίδοντας ταυτότητα Έλληνος σε αλλοφύλους και αλλόθρησκους, αποκρύπτοντας συγχρόνως την εθνική τους καταγωγή.