“Το ανάλογο αξίωμα της κοινωνικής μηχανικής είναι: Αν κάτι δεν έχει αναφερθεί, δεν συνέβη ποτέ”
"Σε Έναν Κόσμο Προπαγάνδας, Η Αλήθεια Είναι Πάντα Μια Συνωμοσία"
"Το Ποιο Επικίνδυνο Από Όλα Τα Ηθικά Διλήμματα Είναι Όταν, Είμαστε Υποχρεωμένοι Να Κρύβουμε Την Αλήθεια Για Να Βοηθήσουμε Την Αλήθεια Να Νικήσει"

Τα Κομμουνιστικά- Ισλαμιστικά Τάγματα Θανάτου είναι πια Τρομοκρατικές Οργανώσεις!.... Για να δούμε τι θα κάνει η κυβέρνηση;



Ήδη, ο Πρόεδρος, είναι αποφασισμένος να χαρακτηρίσει την Αντίφα, και άλλες Κομμουνιστικές οργανώσεις ως τρομοκρατικές ομάδες θανάτου!!! 

Αυτό δηλαδή, που πραγματικά είναι! 

Όταν οι ΗΠΑ, χαρακτηρίζουν μία οργάνωση, ως τρομοκρατική, δεν εγκλωβίζουν το χαρακτηρισμό αυτό, μόνο στα όρια της επικράτειάς τους, αλλά τον επεκτείνουν και εντός του ΝΑΤΟ, άρα και της Ευρωπαϊκής Ένωσης. 

Τι θα κάνει λοιπόν η Ελληνική κυβέρνηση; 

Θα πει όχι στο χαρακτηρισμό της Αντίφα και του ΑΝΤΑΡΣΥΑ, που είναι ακριβώς το ίδιο;

Δε θα τολμήσει, όποια κυβέρνηση κι αν είναι στην εξουσία, διότι τα Αμερικανικά αντίποινα, θα είναι τόσο σκληρά, που θα προκαλέσουν την συνολική κατάρρευση του μεταπολιτευτικού καθεστώτος. Δεν είμαστε στις εποχές, όπου υπήρχε το σιδηρούν παραπέτασμα και το σύστημα, είχε την πολυτέλεια να κανακεύει και να προφυλάσσει τους τρομοκράτες στην Ελληνική επικράτεια.

Όλες αυτές οι εξελίξεις που έρχονται σύντομα, σε πολιτικό επίπεδο, στο Δυτικό κόσμο, έχουν πανικοβάλλει το σάπιο, Ελληνόφωνο καθεστώς μας. 

Δείτε, με τι λύσσα, οι κωλοφυλλάδες του Μαρινάκη, του Αλαφούζου και των λοιπών διαπλεκόμενων, επιτίθενται καθημερινά στον Πρόεδρο Τραμπ. 

Είναι τέτοιος ο φόβος τους, για το ότι θα πάνε φυλακή για διάφορα εγκλήματα που έχουν διαπράξει, που έχουν χάσει τον ύπνο τους.

Ξέρουν, ότι πλησιάζει το τέλος τους.

Πέρα από τις πολιτικές μεταβολές, συντελούνται και κοινωνικές ανακατατάξεις, σε ολόκληρο το Δυτικό ημισφαίριο. 

Οι πολίτες, αρχίζουν να αντιδρούν βίαια στα lockdown και την ακροαριστερή ρητορία και ατζέντα, που έχει επιβληθεί σε όλη τη Δύση. Στην Αγγλία και τη Γερμανία, οι πολίτες ξεσηκώνονται. Στην Ελλάδα, όπως είχαμε προειδοποιήσει την κυβέρνηση από τον Μάρτιο ότι θα συμβεί, η νέα γενιά, στρέφεται με βία κατά των ηλικιωμένων που θέλουν να τους φορέσουν μάσκες και να τους εγκλωβίσουν σε μερικά τετραγωνικά μέτρα, κοινωνικής αλληλεπίδρασης.

Οι γυναίκες και μάλιστα οι μορφωμένες στις ΗΠΑ, ειδικά εκείνες που ζουν στα προάστια των πόλεων, αρχίζουν να παίρνουν το πολιτικό παιχνίδι πάνω τους και στρέφονται μαζικά κατά της ακροαριστεράς και του μιντιακού συστήματος.

Στην Ελλάδα, συμβαίνει το ίδιο

Δημοσιεύθηκε μία δημοσκόπηση, που καταγράφει, ότι μορφωμένες Ελληνίδες, είναι αυτές που συνωμοσιολογούν στο διαδίκτυο και κινούν τα κοινωνικά νήματα. 


Δηλαδή, αυτοί οι αλήτες, θέλουν αποκλειστικά την σύγχρονη Ελληνίδα, να βλέπει όλη μέρα Τούρκικα σήριαλ και να ετοιμάζει την κόρη και το γιο της, για τα reality, ως προνύμφες πορνίας στη Μύκονο και το κότερα των πλουσίων.

Comments