“Το ανάλογο αξίωμα της κοινωνικής μηχανικής είναι: Αν κάτι δεν έχει αναφερθεί, δεν συνέβη ποτέ”
"Σε Έναν Κόσμο Προπαγάνδας, Η Αλήθεια Είναι Πάντα Μια Συνωμοσία"
"Το Ποιο Επικίνδυνο Από Όλα Τα Ηθικά Διλήμματα Είναι Όταν, Είμαστε Υποχρεωμένοι Να Κρύβουμε Την Αλήθεια Για Να Βοηθήσουμε Την Αλήθεια Να Νικήσει"

CIA, Twitter, Facebook και FBI δίνουν τα ρέστα τους!... Διότι μόλις αποκαλυφθεί πλήρως η Νοθεία βγαίνει εκτός το Δημοκρατικό κόμμα...για απάτη και έγκλημα


 ΗΠΑ – Εκλογικοί φορείς: Ουδεμιά απόδειξη πως διαγράφτηκαν ή αλλοιώθηκαν ψηφοδέλτια

Πολλοί φορείς αρμόδιοι για τη διεξαγωγή των εκλογικών διαδικασιών στις ΗΠΑ τόνισαν σε κοινή ανακοίνωσή τους που δημοσιοποίησαν χθες Πέμπτη, μία εβδομάδα και πλέον μετά την ψηφοφορία της 3ης Νοεμβρίου, πως δεν υπάρχει «ουδεμία απόδειξη» ότι χάθηκαν ή ότι αλλοιώθηκαν ψηφοδέλτια, ή ότι υπήρξε πειρατεία συστημάτων πληροφορικής που χρησιμοποιήθηκαν στην καταμέτρηση.

«Οι εκλογές της 3ης Νοεμβρίου ήταν οι πιο ασφαλείς στην ιστορία των ΗΠΑ», διατρανώνουν οι πολιτειακοί και εθνικοί φορείς αυτοί, αρμόδιοι για την ορθή διεξαγωγή της διαδικασίας, ανάμεσα στους οποίους ξεχωρίζει η Υπηρεσία Κυβερνοασφάλειας και Ασφάλειας των Υποδομών (CISA), η οποία διοικητικά υπάγεται στο υπουργείο Εσωτερικής Ασφαλείας.

Ο απερχόμενος πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ αναπαρήγαγε μερικές ώρες νωρίτερα μέσω Twitter ανυπόστατο δημοσίευμα κατά το οποίο ένα από τα συστήματα πληροφορικής που χρησιμοποιήθηκε στην καταμέτρηση, γνωστό με την ονομασία Dominion, «έσβησε» 2,7 εκατομμύρια ψήφους υπέρ του σε όλη τη χώρα κι έδωσε εκατοντάδες χιλιάδες από αυτές στον Δημοκρατικό αντίπαλό του Τζο Μπάιντεν στην Πενσιλβάνια και σε άλλες πολιτείες-κλειδιά.

Την πληροφορία αυτή διέψευσαν οι εκλογικές αρχές στην Πενσιλβάνια και η εταιρεία που έχει δημιουργήσει το σύστημα αυτό, η Dominion Voting Systems.

CNN

Comments