@!«Εστίν ουν η ουσία των πραγμάτων αρμονία και αριθμός σφαιρών στρεφομένων»!@

*Διά-Κόσμος Ἑλλάς «Το ποιο επικίνδυνο από όλα τα ηθικά διλήμματα είναι όταν, είμαστε υποχρεωμένοι να κρύβουμε την αλήθεια για να βοηθήσουμε την αλήθεια να νικήσει»

Η ιστορία δεν είναι χρήσιμη επειδή διαβάζει κανείς εκεί το παρελθόν, αλλά επειδή διαβάζει το μέλλον

!@~~~@~~~@!

8.11.20

Ο Donald Trump κερδίζει τις εκλογές, με τέτοια νοθεία; Εγγεγραμμένοι 100, ψήφισαν 200 ;


Όλες αυτές τις ημέρες, πριν και μετά τις αμερικανικές προεδρικές εκλογές της 3/11/2020, απέφυγα να πάρω θέση, όχι επειδή δεν είχα άποψη, για το ζήτημα αυτό, αλλά επειδή, παρά τον προπαγανδιστικό καταιγισμό των αμερικανικών και των διεθνών ΜΜΕ, που προέβλεπαν μια άνετη επικράτηση του Jo Biden, η αλήθεια ήταν ότι η εκλογική μάχη θα ήταν, εξαιρετικά, αμφίρροπη και ως εκ τούτου, το αποτέλεσμά τους, επρόκειτο να είναι, επίσης, εξαιρετικά, αμφίβολο και αμφισβητήσιμο, ως προϊόν νοθείας.


Τελικά, το, ακόμη, μη ολοκληρωμένο και, έντονα, αμφισβητούμενο αποτέλεσμα προεδρικών εκλογών, στις ΗΠΑ, απέδειξε ότι η στάση αυτή υπήρξε ορθή. Ο Jo Biden δεν έκανε κανένα εκλογικό περίπατο, ενώ, όπως δείχνουν τα πράγματα, ο ουσιαστικός νικητής αυτής της εκλογικής μάχης - ακόμη και αν χάσει την προεδρία - είναι ο Donald Trump.

Αλλά, εδώ δεν ήλθαμε, για να ευλογήσουμε τα γένια μας. Ήλθαμε, για να μιλήσουμε, για τις αμερικανικές προεδρικές εκλογές, οι οποίες είναι, έντονα, προβληματικές.

Ο Donald Trump κτυπιέται και οδύρεται ότι προσπαθούν να του κλέψουν την νίκη, μέσα από μια εκτεταμένη εκλογική νοθεία. Και τα παραπάνω στοιχεία, με δεδομένη και την αποχή που υπήρξε, στις εκλογές της 3/11/2020, δείχνουν ότι οι καταγγελίες του, εν ενεργεία, Αμερικανού προέδρου δεν είναι, στον αέρα. Έχουν βάση.

Είναι, εξαιρετικά, δύσκολο, φθάνοντας κοντά, στα όρια του απίθανου, οι ψηφίσαντες πολίτες να ξεπέρασαν, τόσο πολύ, τους εγγεγραμμένους ψηφοφόρους, στις κρίσιμες αυτές πολιτείες, όσο και αν οι νέοι ψηφοφόροι μπορούν να εγγράφονται και στην ημέρα των εκλογών.

Ως εκ τούτου, φαίνεται ότι, στις συγκεκριμένες περιπτώσεις, έχουμε να κάνουμε, με σημαντικές εκλογικές ανωμαλίες - από ό,τι φαίνεται, ψήφισαν και οι πεθαμένοι - , οι οποίες, προφανώς, έχουν επηρεάσει και τα όποια εκλογικά αποτελέσματα. Και φυσικά, αυτές οι εκλογικές ανωμαλίες λειτούργησαν, εις βάρος του Donald Trump, αφού, προφανώς, ο εκλογικός μηχανισμός του "sleepy Jo", που δεν ήταν τόσο sleepy, κατάφερε να παραφουσκώσει το εκλογικό σώμα, στις κρίσιμες Πολιτείες, στις οποίες ο Donald Trump είχε το πάνω χέρι και να παρακάμψει το προβάδισμα του Αμερικανού προέδρου.

Αλλά όλα αυτά έχουν, σε άμεσο πρακτικό επίπεδο, μικρή σημασία, αφού το ποιός θα είναι ο πρόεδρος των ΗΠΑ θα κριθεί από τα δικαστήρια.

Πρέπει, εδώ, να σημειωθεί ότι το Ανώτατο Δικαστήριο, σε μια πρώτη απόφασή του, σχετικά, με το αλαλούμ των επιστολικών ψήφων, έκρινε ότι οι επιστολικές ψήφοι, που εστάλησαν, μετά το κλείσιμο των καλπών, πρέπει να ξεχωριστούν, από τις άλλες, χωρίς να πει το τί θα γίνει, με αυτές.

Με δεδομένες τις συνεχείς καταγγελίες του Αμερικανού προέδρου, για μεγάλη εκλογική νοθεία, εις βάρος του, η υπόθεση θα οδηγηθεί, στα δικαστήρια. Και πιθανότατα, θα κριθεί, από το Ανώτατο Δικαστήριο.

Βέβαια, ο Donald Trump βρίσκεται, σε δυσχερή θέση, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι έχει χάσει κάθε ελπίδα.

Ως εκ τούτου, το μέλλον των αμερικανικών εκλογών και της ανάδειξης του προέδρου των ΗΠΑ, πρόκειται να είναι πολύ συναρπαστικό.

Εδώ θα είμαστε να το παρακολουθήσουμε..

https://tassosanastassopoulos.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

@!ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ 100 ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ!@