@!«Εστίν ουν η ουσία των πραγμάτων αρμονία και αριθμός σφαιρών στρεφομένων»!@

*Διά-Κόσμος Ἑλλάς «Το ποιο επικίνδυνο από όλα τα ηθικά διλήμματα είναι όταν, είμαστε υποχρεωμένοι να κρύβουμε την αλήθεια για να βοηθήσουμε την αλήθεια να νικήσει»

Η ιστορία δεν είναι χρήσιμη επειδή διαβάζει κανείς εκεί το παρελθόν, αλλά επειδή διαβάζει το μέλλον

!@~~~@~~~@!

6.11.20

Facebook και Twitter: ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΕΣ Σκοτεινές στιγμές για την ελευθερία της ανθρωπότηταςΤο Facebook διαγράφει όσους καταγγέλλουν τη νοθεία κατά του Ντ.Τραμπ - «Σκοτεινές» στιγμές για τη δημοκρατία

Η κινητοποίηση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και ΜΜΕ εναντίον του προέδρου Τραμπ και της πρωτοφανούς νοθείας που έχει συμβεί στις ΗΠΑ συνεχίζεται, καθώς το Facebook διέγραψε ομάδα Ρεπουμπλικανών που διαμαρτύρονταν για τη νοθεία!

H ομάδα συγκέντρωσε πάνω από 365.000 μέλη σε μια μόλις μέρα, και σε αυτή υποστηρικτές του Ντόναλντ Τραμπ αλλά και απλοί πολίτες που έχουν πάθει σοκ με αυτά που συμβαίνουν καλούν σε κινητοποιήσεις ενάντια στην κλοπή των εκλογών.

Την ομάδα "Stop the Steal" (Σταματήστε την Κλοπή), η οποία καλούσε για «στρατιώτες στο πεδίο για την προστασία της ακεραιότητας των εκλογών», διαχειριζόταν η ομάδα δράσης "Trump for Women for America First".

Μέχρι να αφαιρεθεί αργά σήμερα, η σελίδα στο Facebook προσέθετε 1.000 νέα μέλη κάθε 10 δευτερόλεπτα. Την ίδια στιγμή το hashtag #StopTheSteal κερδίζει δυναμική με Ρεπουμπλικανούς να έχουν μαζευτεί έξω από εκλογικά κέντρα σε Νεβάδα και Αριζόνα.

«Σε ευθυγράμμιση με τα έκτακτα μέτρα που λαμβάνουμε κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου αυξημένης έντασης, αφαιρέσαμε την Ομάδα 'Σταματήστε την Κλοπή'», ανέφερε σε ανακοίνωση μια εκπρόσωπος του Facebook Inc. «Η ομάδα δημιουργήθηκε για την απονομιμοποίηση της εκλογικής διαδικασίας και είδαμε ανησυχητικές παρακινήσεις για βία από ορισμένα μέλη της ομάδας», συμπλήρωσε η εκπρόσωπος.

Το Twitter συνεχίζει να επισημαίνει ως «αμφισβητούμενες και πιθανώς παραπλανητικές» αναρτήσεις του προέδρου Ντόναλντ Τραμπ όπου καταγγέλλει την εξόφθαλμη νοθεία, για την οποία υπάρχουν αμέτρητα στοιχεία, με βανάκια να αδειάζουν ψηφοδέλτια μέσα στην νύχτα!

Νωρίτερα σήμερα η εταιρεία έπραξε το ίδιο σε tweet του Ρεπουμπλικάνου προέδρου που έλεγε: «Όποια ψήφος έφτασε μετά την ημέρα των εκλογών δεν θα μετρηθεί».

Πρoτού το Facebook διαγράψει την ομάδα "Stop the Steal", η οποία αναφέρει πως «οι Δημοκρατικοί συνωμοτούν για να στερήσουν το δικαίωμα ψήφου και να ακυρώσουν τις ψήφους υπέρ των Ρεπουμπλικάνων» οι διαχειριστές της σελίδας έστειλαν mail στα νέα μέλη αυτής παραπέμποντας τους σε μια άλλη σελίδα να εγγραφούν «σε περίπτωση που τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης λογοκρίνουν αυτήν την ομάδα».

Μια ανάρτηση που έλαβε πάνω από 1.700 likes στην ομάδα "Stop the Steal" ανέφερε: «Όταν η τυραννία γίνεται νόμος, η εξέγερση γίνεται καθήκον».

Διαδηλώσεις συνεχίστηκαν σήμερα αφού χθες 200 υποστηρικτές του Τραμπ, μερικοί οπλισμένοι με τουφέκια και περίστροφα, συγκεντρώθηκαν έξω από ένα εκλογικό τμήμα στο Φοίνιξ της Αριζόνα, για να επιβεβαιώσουν ότι τουλάχιστον η νοθεία δεν συνεχίζεται.

Στο Ντιτρόιτ, αξιωματούχοι εμπόδισαν περίπου 30 άτομα, κυρίως Ρεπουμπλικάνους, να εισέλθουν σε ένα κέντρο καταμέτρησης ψήφων μετά τις αποδείξεις για την άνευ προηγουμένου νοθεία στην καταμέτρηση στο Μίσιγκαν.

Οι διαχειριστές και οι συντονιστές της ομάδας "Stop the Steal" περιλαμβάνουν την βετεράνο του Κόμματος του Τσαγιού (Tea Party), την Έιμυ Κρέμερ και την κόρη της Κέιλι.

Σε tweet της η Έιμυ Κρέμερ είπε: «Η αριστερά προσπαθεί να κλέψει εκλογές και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι συνεργοί». «Αυτό είναι εξοργιστικό!»

https://www.pronews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΙ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΘΥΣΙΕΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΟΙ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΘΥΣΙΕΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ-ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ

ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ-ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ
Ο μισελληνισμός προσπαθεί να αφανίσει τον Έλληνα άνθρωπο πολιτιστικώς και βιολογικώς, εξαφανίζοντας κάθε διακριτικό στοιχείο που τον διαφοροποιεί από αλλοφύλους και αλλόθρησκους.

ΕΒΡΑΪΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ

ΕΒΡΑΪΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ
Το κατοχικό ΕΒΡΑΪΚΟ καθεστώς αδιαφορεί για τους Έλληνες του εσωτερικού, όπως και για τους Έλληνες της Διασποράς. Παραποιεί τα κρατικά αρχεία, δίδοντας ταυτότητα Έλληνος σε αλλοφύλους και αλλόθρησκους, αποκρύπτοντας συγχρόνως την εθνική τους καταγωγή.