“Το ανάλογο αξίωμα της κοινωνικής μηχανικής είναι: Αν κάτι δεν έχει αναφερθεί, δεν συνέβη ποτέ”
"Σε Έναν Κόσμο Προπαγάνδας, Η Αλήθεια Είναι Πάντα Μια Συνωμοσία"
"Το Ποιο Επικίνδυνο Από Όλα Τα Ηθικά Διλήμματα Είναι Όταν, Είμαστε Υποχρεωμένοι Να Κρύβουμε Την Αλήθεια Για Να Βοηθήσουμε Την Αλήθεια Να Νικήσει"

Η απάντηση του The Flag Report στους κλόουν των Ελληνικών Hoaxes

Ενημερωθήκαμε, ότι το άρθρο μας: Σεισμός στις ΗΠΑ! Το RCP αφαίρεσε την Πενσυλβάνια από τον Μπάιντεν! Στους 259 εκλέκτορες ο Τζο, σιωπή από τα κανάλια, χαρακτηρίστηκε από τους κλόουν των Ελληνικών Hoaxes, ως fake news.

Το ότι οι έμμισθοι υπάλληλοι του Facebook, είναι επικίνδυνοι για τη Δημοκρατία και την ελευθερία του λόγου, δεν περιμένετε εμάς για να το μάθετε, το γνωρίζουν όλοι! Αρκεί, κάποιος να μπει στη σελίδα του Προέδρου Τραμπ, για να δει το πρωτοφανές. Μία ιδιωτική εταιρεία, με αντισυνταγματικό τρόπο, κριτικάρει και μαρκάρει τα Tweets του Προέδρου, με σκοπό να αποδομήσει τα λεγόμενά του, γράφοντας ολόκληρα κατεβατά αμσφισβήτησης, κάτω από κάθε του ανάρτηση.

Ας δούμε λοιπόν, τι έγινε με το RCP (Real Clear Politics) και την Πενσυλβάνια και ας κρίνουν οι αναγνώστες μας, εάν το The Flag Report έχει δίκιο ή οι άσχετοι έμμισθοι των Ελληνικών Hoaxes.

Η είδηση, για την αφαίρεση της Πενσυλβάνια από τον Μπάιντεν, εμφανίστηκε στα Αμερικανικά δημοσιογραφικά sites, αργά το βράδυ της 9ης Νοεμβρίου, που σημαίνει, ότι με τις 7 ώρες διαφορά που έχει η Ελλάδα με την Ανατολική Ακτή των ΗΠΑ, ήταν ξημερώματα 10ης Νοεμβρίου στην Ελλάδα.

Το ίδιο πρωί, που το The Flag Report προσπαθεί να επιβεβαιώσει τα γεγονότα, βλέπει, ότι θεσμικά πρόσωπα της Προεδρίας Τραμπ, όπως ο Ρούντι Τζουλιάνι και το προεκλογικό επιτελείο του Προέδρου, μαζί με τηλεοπτικά δίκτυα, μεταδίδουν την είδηση για την αφαίρεση της Πενσυλβάνια από τον Μπάιντεν από το Real Clear Politics.


Μέχρι τις 11:10 το πρωί (ώρα Ελλάδος) της 10ης Νοεμβρίου, δεν υπάρχει επίσημη διάψευση στη σελίδα του Real Clear Politics, οπότε το The Flag Report, όπως όφειλε,μεταδίδει την είδηση, εφόσον Αμερικανοί δημοσιογράφοι και θεσμικοί παράγοντες των ΗΠΑ, παίζουν την σημαντική αυτή εξέλιξη!

Δεν κάναμε τίποτα άλλο, από το να αναμεταδώσουμε βραδινή είδηση, που κάνει το γύρω του κόσμου και το Real Clear Politics, δεν έχει πάρει πίσω και δεν έχει διαψεύσει τίποτα απολύτως, μέχρι την ώρα που δημοσιεύονταν η είδηση από το The Flag Report.

Κατά τη διάρκεια της ημέρας και αφού η είδηση, έχει προκαλέσει πανικό στο σύστημα, όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά σε όλες τις Ευρωπαϊκές χώρες, γίνεται γνωστή η πληροφορία, ότι ο συνιδιοκτήτης του RCP, Tom Bevan, σε ένα Tweet του στις 03:30 τα ξημερώματα της 10ης Νοεμβρίου, με λιτό και μη πειστικό τρόπο, αναφέρει: Αυτό είναι λάθος, ποτέ δε δώσαμε την Πενσυλβάνια και τίποτα δεν άλλαξε.

Εάν ο Tom Bevan έγραψε το Tweet σε ώρα Ανατολικής Ακτής, σημαίνει, ότι στην Ελλάδα, ήταν 10:30 το πρωί, την ώρα που η είδηση προετοιμάζονταν για να δημοσιευθεί στο The Flag Report. Εάν, όμως, που είναι και το πιο πιθανό, ο Tom Bevan έγραψε το Τweet από το Σικάγο, που είναι η έδρα του RCP και με διαφορά η Ελλάδα 8 ώρες από το Σικάγο, εδώ πλέον είναι 11:30 και η είδηση είναι ήδη δημοσιευμένη επί 15 λεπτά.

Το τουιτάρισμα του Tom Bevan χωρίς επίσημη διάψευση στη σελίδα του RCP, όπου θα μπορούσε να βάλει έναν συντάκτη να γράψει 100 λέξεις για το θέμα, γνωρίζοντας ότι ξημερώνει στην Ευρώπη και η είδηση θα παίξει, σημαίνει 2 πράγματα. Το πρώτο είναι αυτό που λέμε δημοσιογραφικά και πολιτικά, διαψεύδω για να μη διαψεύσω κάτι. Δηλαδή, αφήνει συνειδητά εκατομμύρια αναγνώστες να μπουν στη σελίδα του RCP, κερδίζοντας το site εκατοντάδες χιλιάδες δολάρια από την αυξημένη επισκεψιμότητα. Ξεγελάει τους πάντες, διότι η πλειοψηφία του κόσμου δεν κάθεται να παρακολουθήσει το Twitter το δικό του, όπως και πολλών άλλων ιδιοκτητών ειδησεογραφικών site. Ο δεύτερος λόγος που αφήνει να συμβαίνει αυτό και δε διαψεύδει από την πρώτη στιγμή το RCP ξημερώματα (ώρα Αμερικής) 10ης Νοεμβρίου την είδηση είναι, διότι θέλει να στρέψει την προσοχή του κόσμου στο εκλογικό Hoaxe του CNN, του FOX, της Καθημερινής, του ΣΚΑΙ, των Ελληνικών Hoaxes, ότι δεν υπάρχει εκλεγμένος Πρόεδρος στις ΗΠΑ, διότι υπάρχουν νομικές ενστάσεις και δεν έχει τελειώσει η καταμέτρηση των ψήφων. Οι δημοσιογράφοι στην Ελλάδα και σε ολόκληρο τον κόσμο, δε διαθέτουν κληρονομικό χάρισμα ούτε πηγαίνουν σε χαρτορίχτρες, πριν δημοσιεύσουν μία είδηση, την οποία ο δημοσιογραφικός οργανισμός που την ανέδειξε, θα θελήσει, για δικούς του λόγους, να αποσύρει ή να διαψεύσει μετά από 15 ώρες!

Ο Tom Bevan και το RCP, αυτό τον πανέξυπνο τρόπο, επέλεξαν για τους δικούς τους πολιτικούς και δημοσιογραφικούς λόγους, για να ενημερώσουν το παγκόσμιο κοινό, ότι δεν υπάρχει νέος εκλεγμένος Πρόεδρος στις ΗΠΑ.

Το RCP και ο συνιδιοκτήτης του, το απόγευμα προς βράδυ της 10ης Νοεμβρίου, δηλαδή ξημερώματα 11ης Νοεμβρίου στην Ελλάδα, αποφάσισαν να ανεβάσουν βίντεο για να διαψεύσουν, ότι είχαν δώσει την Πενσυλβάνια στον Μπάιντεν και μετά ανακάλεσαν. Όπως θα δείτε στο βίντεο, όχι συνέντευξη Τύπου, όπου θα δέχονταν και ερωτήσεις από τους δημοσιογράφους, αλλά μέσω Skype, ο συνιδιοκτήτης με ένα δημοσιογράφο του RCP, προσπαθούν να δικαιολογηθούν και να μαζέψουν τα ασυμμάζευτα.

Δεν τρελάθηκαν οι δημοσιογράφοι στην Αμερική, ούτε το επιτελείο του Τραμπ, ούτε το The Flag Report, που ανέδειξαν την είδηση. Είτε γιατί στο live streaming του RCP είχε δοθεί η Πενσυλβάνια στον Μπάιντεν και μετά το ανακάλεσαν, είτε γιατί, όπως λένε οι φήμες, το RCP, δέχονταν αφόρητες πιέσεις από τους Δημοκρατικούς να ανακηρύξει τον Μπάιντεν Πρόεδρο, η αλήθεια είναι, ότι κάτι μεγάλο προετοιμάζονταν να συμβεί μέσω ενός δημοσιογραφικού οργανισμού, που ακόμα, σε πείσμα του συστήματος, δεν έχει ανακηρύξει τον Μπάιντεν, νόμιμα εκλεγμένο Πρόεδρο των ΗΠΑ.

Τα ελληνικά Hoaxes, ως υπαλληλάκια του Facebook – άσχετα με τη δημοσιογραφία – είναι γελοιωδώς πολιτικοποιημένα (άλλωστε, καμία δουλειά δεν είναι ντροπή) υπέρ του Κυριάκου Μητσοτάκη και των Δημοκρατικών. Υπάρχει μεγαλύτερο Hoaxe στη σύγχρονη Πολιτική Ιστορία του πλανήτη, 5 κανάλια να χειροτονούν Πρόεδρο στην Αμερική, όταν σε 6-7 Πολιτείες δεν έχει τελειώσει η καταμέτρηση των ψήφων και δεν έχει αποφανθεί το Ανώτατο Δικαστήριο των Πολιτειών για το αποτέλεσμα των εκλογών; Με ποιο δικαίωμα και κάτω από ποια πολιτική και συνταγματική επιταγή, τα ελληνικά Hoaxes, δεν έχουν χαρακτηρίσει ως fake news την αναμετάδοση από κανάλια και εφημερίδες, της εκλογικής νίκης Μπάιντεν;

Από τα υπαλληλάκια του Ζούκερμπεργκ, δεν περιμένουμε να κάνουν την ποιοτική διαφορά και να αποτελέσουν ένα πραγματικά ανεξάρτηρο οργανισμό. Ποτέ, αυτά τα υπαλληλάκια, δε βρήκαν fake news στους New York Times και στην Washington Post, όταν διά ανώνυμων πηγών, έχουν ισχυριστεί και δημοσιεύσει τα πιο εξωφρενικά πράγματα για τον Πρόεδρο Τραμπ. Ποτέ, για παράδειγμα, δε χαρακτήρισαν ως ψευδή την είδηση, ότι ο Πρόεδρος είπε στους πολίτες να κάνουν ένεση με χλωρίνη, για να αντιμετωπίσουν τον Covid.

Δεν είναι της ποιότητάς μας και του μεγέθους μας, να ανταποδίδουμε τα πυρά σε έμμισθους λογοκριτές του Ζούκερμπεργκ. Θα ανταποδώσουμε τα πυρά στον πολιτικό τους προϊστάμενο, Κυριάκο Μητσοτάκη. Τα ελληνικά Hoaxes, έπιασαν στα χέρια και στο στόμα τους, το λάθος καλώδιο…

The Flag Report

Comments