@!«Εστίν ουν η ουσία των πραγμάτων αρμονία και αριθμός σφαιρών στρεφομένων»!@

*Διά-Κόσμος Ἑλλάς «Το ποιο επικίνδυνο από όλα τα ηθικά διλήμματα είναι όταν, είμαστε υποχρεωμένοι να κρύβουμε την αλήθεια για να βοηθήσουμε την αλήθεια να νικήσει»

Η ιστορία δεν είναι χρήσιμη επειδή διαβάζει κανείς εκεί το παρελθόν, αλλά επειδή διαβάζει το μέλλον

!@~~~@~~~@!

7.11.20

Και βέβαια μετά την έγκυρη ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ της New York Times, και από τα εδώ φερέφωνα, άνοιξαν ξανά τα σύνορα στον Έβρο!.......


Σχόλιον:
Και βέβαια πιθανόν, υπό την εντολή του Μητσοτάκη που παρεμπιπτόντως του αρέσει το μπόλιασμα!..... 

Βίντεο: Αλλοδαποί επιχειρούν να εισβάλλουν στον Έβρο υπό την καθοδήγηση του τουρκικού Στρατού

Συνεχίζονται κανονικά οι εισβολές λαθραίων μεταναστών από τον Έβρο, σύμφωνα και με όσα δείχνουν βίντεο που βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Τα βίντεο που δείχνει το Evros-news.gr και προέρχονται από τις θερμικές κάμερες τις οποίες χρησιμοποιούν η Ελληνική Αστυνομία και οι ένοπλες δυνάμεις στον Έβρο, δείχνουν πως οι Τούρκοι στρατιώτες και αστυνομικοί διευκολύνουν τους λαθραίους μετανάστες να περάσουν στην Ελλάδα μέσω του ποταμού Έβρου.

Τα βίντεο είναι από τις πρώτες πρωινές ώρες της 29ης Οκτωβρίου, στην ευρύτερη περιοχή του Σουφλίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΙ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΘΥΣΙΕΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΟΙ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΘΥΣΙΕΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ-ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ

ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ-ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ
Ο μισελληνισμός προσπαθεί να αφανίσει τον Έλληνα άνθρωπο πολιτιστικώς και βιολογικώς, εξαφανίζοντας κάθε διακριτικό στοιχείο που τον διαφοροποιεί από αλλοφύλους και αλλόθρησκους.

ΕΒΡΑΪΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ

ΕΒΡΑΪΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ
Το κατοχικό ΕΒΡΑΪΚΟ καθεστώς αδιαφορεί για τους Έλληνες του εσωτερικού, όπως και για τους Έλληνες της Διασποράς. Παραποιεί τα κρατικά αρχεία, δίδοντας ταυτότητα Έλληνος σε αλλοφύλους και αλλόθρησκους, αποκρύπτοντας συγχρόνως την εθνική τους καταγωγή.