“Το ανάλογο αξίωμα της κοινωνικής μηχανικής είναι: Αν κάτι δεν έχει αναφερθεί, δεν συνέβη ποτέ”
"Σε Έναν Κόσμο Προπαγάνδας, Η Αλήθεια Είναι Πάντα Μια Συνωμοσία"
"Το Ποιο Επικίνδυνο Από Όλα Τα Ηθικά Διλήμματα Είναι Όταν, Είμαστε Υποχρεωμένοι Να Κρύβουμε Την Αλήθεια Για Να Βοηθήσουμε Την Αλήθεια Να Νικήσει"

Stop The Steal Caravan

Κῦμα διαμαρτυρίας γιά τήν ἐκλογική ἀπάτη,στίς ΗΠΑ !

Στίς ΗΠΑ ἔχει ξεκινήση ἕνα κῦμα διαμαρτυρίας κατά τῆς ἐκλογικῆς ἀπάτης καί ταυτοχρόνως ὑποστηρίξεως τοῦ Προέδρου Τράμπ,μέσῳ τοῦ κινήματος : Stop The Steal Caravan. 




Μία μηχανοκίνητη πορεία,πού θά ξεκινήση ἀπό τό Ὄστιν καί θά καταλήξῃ στήν πρωτεύουσα τῶν ΗΠΑ,τήν Οὐάσιγκτον. Οἱ ἀμερικανοί πολίτες ζητοῦν τά αὐτονόητα,νά γίνῃ σεβαστή ἡ ψῆφος τους,νά γίνῃ σεβαστή ἡ ἐντολή τους γιά τό ποιόν ἐπιλέγουν νά τούς κυβερνήσῃ.Καί κυρίως ἀπαιτοῦν ἀπό τό Σύστημα νά τούς σεβαστῇ ὡς ἀνθρώπους μέ δικαιώματα καί ὄχι νά τούς λογίζῃ ὡς παθητικά ὄντα,ὅπως αὐτό ἐπιδιώκει.


Διαβάζουμε ἀπό τήν σελίδα τοῦ Ἄλεξ Τζόουνς :

« Τώρα είναι η ώρα να σταματήσετε να είστε απλός θεατής. Τώρα είναι η ώρα να συμμετέχετε ενεργά στην αποκατάσταση της δημοκρατίας, ειρηνικά και νόμιμα.

Ο Πρόεδρος Τραμπ χρειάζεται τη βοήθειά σας.

Πρέπει να δει τη δύναμή σας αυτοπροσώπως που θα του δώσει δύναμη να πολεμήσει αυτή την απόπειρα πραξικοπήματος εναντίον των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής από πολυεθνικές δυνάμεις που προσπαθούν να τον ανατρέψουν

Μην κάνετε λάθος και αδρανήσετε, η ώρα να σηκωθείτε είναι τώρα.

Διαφορετικά, ετοιμαστείτε για κλειδώματα σε εθνικό επίπεδο, την καταστροφή της οικονομίας, την απώλεια θέσεων εργασίας - συμπεριλαμβανομένης ίσως της δικής σας - και το αυξανόμενο κόστος ανατροφής μιας οικογένειας λόγω του εκρηκτικού κόστους της υγειονομικής περίθαλψης και της στέγασης.

Εάν δεν σηκωθείτε τώρα, ετοιμαστείτε για τη διάβρωση των δικαιωμάτων σας για να καθησυχάσετε τις πολυεθνικές που δεν μπορούσαν να ενδιαφέρονται λιγότερο για τις αξίες και τις ελευθερίες των Ηνωμένων Πολιτειών και του Συντάγματός τους. Δεν μπορούσαν να νοιάζονται λιγότερο για τους καθημερινούς σας αγώνες. Στην πραγματικότητα, πανηγυρίζουν εναντίον σας.

Για χρόνια, άνθρωποι σαν εσένα οδηγήθηκαν ψευδώς στο να πιστεύουν ότι δεν θα έπαιζαν ρόλο στα ιστορικά γεγονότα του κόσμου, ότι ήταν απλώς θεατές στη ζωή και τίποτα περισσότερο. Άτομα σαν εσένα ήταν πεπεισμένα ότι το μόνο που θα κάνουν ήταν να δουλέψουν για έναν μισθό, να πάνε σπίτι και να καθίσουν μπροστά σε μια τηλεόραση ή υπολογιστή για το υπόλοιπο της νύχτας μέχρι να το επαναλάβετε την επόμενη μέρα.

Αυτό απέχει πολύ από την αλήθεια: είσαι σημαντικός και τώρα είσαι ηγεσία.

Εάν ψηφίσατε υπέρ του Προέδρου Τραμπ, η ψήφος σας ακυρώνεται από πολυεθνικές που λένε «όχι, η ψήφος σας δεν είναι σωστή, θα αποφασίσουμε ποιος θα διευθύνει τις Ηνωμένες Πολιτείες, όχι εσείς».

Θέλουν να πιστεύετε ότι η ψήφος σας δεν μετράει και ότι θα είστε καταπιεσμένοι και δεν μπορείτε να κάνετε τίποτα για αυτό.

Αλλά οι τύραννοι μπορούν να ωθούν μόνο μέχρι να αρχίσουν οι άνθρωποι να τους απωθούν. Τώρα είναι η ώρα της απώθησης - ειρηνικά και νόμιμα - και να υπερασπιστούμε την ψήφο σας και να αποφασίσετε ποια κατεύθυνση θα ακολουθήσουν οι Ηνωμένες Πολιτείες.

Ο Πρόεδρος Τραμπ έχει θυσιάσει πολλά για να στέκεται ανάμεσα σ᾿ εσάς και αυτούς. Τώρα ήρθε η ώρα να σταθείτε πίσω του για να δείξει πόσο εκτιμάτε τις προσπάθειές του, πόσο νοιάζεστε για την χώρα και πόσο εκτιμάτε τον εαυτό σας, τη ζωή και την ελευθερία σας.

Αυτή είναι μια ιστορική στιγμή για το έθνος που δεν έχει ξαναδεί εδώ και δεκαετίες - και μάλλον δεν θα ξαναδεί για δεκαετίες. Μην χάνετε αυτή τη στιγμή.



Ἀπό τήν σελίδα τοῦ Alex Jones: INFOWARS


ΑΝΑΡΤΉΘΗΚΕ ΑΠΌ Ἡ ΠΕΛΑΣΓΙΚΉ

Comments