“Το ανάλογο αξίωμα της κοινωνικής μηχανικής είναι: Αν κάτι δεν έχει αναφερθεί, δεν συνέβη ποτέ”
"Σε Έναν Κόσμο Προπαγάνδας, Η Αλήθεια Είναι Πάντα Μια Συνωμοσία"
"Το Ποιο Επικίνδυνο Από Όλα Τα Ηθικά Διλήμματα Είναι Όταν, Είμαστε Υποχρεωμένοι Να Κρύβουμε Την Αλήθεια Για Να Βοηθήσουμε Την Αλήθεια Να Νικήσει"

Κάντε το εμβόλιο, μην ακούτε τους... ψεκασμένους συνωμοσιολόγους

ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2014 Toν πρώην σύμβουλο του Λευκού Οίκου Ρον Κλάιν διόρισε ο Αμερικανός πρόεδρος στη θέση «τσάρου», ο οποίος θα επωμισθεί όλο το βάρος συντονισμού των προσπαθειών αντιμετώπισης της επιδημίας Εμπολα στις ΗΠΑ.


ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ!

Αγαπούλες μου, γειά σας!


Ψυχούλες μου, τι μου κάνετε; Είμαι εδώ ξανά για να σας θυμίσω αρχικά να μην ακούτε τους ψεκασμένους συνωμοσιολόγους. Περσινά ξινά σταφύλια, τα ίδια έλεγαν κι ακόμα τα ίδια λένε για όσα ήρθαν και για όσα ακόμα πρόκειται να έρθουν. Λες και είναι τίποτα μάντεις, δηλαδή.

Όλοι εσείς, το ποίμνιον όπως σας λένε οι ποιμένες της Ορθοδοξίας μας, να πληροφορείστε μόνο από «επίσημα» και «επιστημονικά» χείλη, δηλαδή την τηλεόραση, τους δημοσιογράφους, τους πολιτικούς, την πολιτική μας προστασία και κυρίως απ΄ τους λοιμωξιολόγους μας!

Ας αρχίσω λοιπόν απ΄ το εμβόλιό μας. Τι; Φοβάστε να το κάνετε; Τι πάθατε ξαφνικά; Ποιος σας φούσκωσε τα μυαλά με συνωμοσιολογίες;

Καλά, τι έγινε; Εσείς που καταπίνατε όσα σας λέγαμε τόσα χρόνια αμάσητα για γρίπες των χοίρων και των πτηνών, για τρελές αγελάδες, AIDS και EBOLA, τώρα σηκώσατε κεφάλι;






Λοιπόν, ακούστε με προσεκτικά, για να εξηγήσω πώς έχει η κατάσταση:

Αρχικά, θα υπογράψετε μία συναίνεση για το εμβολιάκι μας, αυτό της Pfizer, να μην ζητάτε αποζημιώσεις μετά από τις βλάβες που θα πάθετε από την Big Pharma μας.

Στη συνέχεια, θα αποβάλετε κάθε φόβο, για να έρθει ο Άγιος Βασίλης φορτωμένος με σύριγγες και χάπια, να σας τα μοιράσει. Μην σπρώχνεστε, όλοι θα πάρετε.

Τώρα, για τις χαζομάρες που λένε κάποιοι συνωμοσιολόγοι γιατροί, ο Τράγκας και κάποιοι ακόμα περί μεταλλάξεων, μην τους πολυπιστεύετε. Γονίδια ερπετών και άλλων σαυροειδών έχει μέσα το εμβόλιο, γι΄ αυτό θέλει -70 βαθμούς συντήρηση....

Ε, σιγά τώρα μωρέ και τι έγινε να μεταλλαχθείτε και λίγο, τόσα χρόνια μεταλλαγμένα τρώγατε, δηλαδή τι πάθατε;

Όσο τώρα για τα ένζυμα της πυγολαμπίδας, τη λουσιφεράση. Λοιπόν, σας λέω ανόητοι το κάνουμε για να φωτίζετε σαν τους φωτεινούς παντογνώστες παλιά. Αυτό είναι επίσης για να ανιχνεύουμε τους κοπανατζήδες, που δεν θα κάνουν το σωτήριο εμβόλιό μας. Να μη σώσετε, παλιοψεκασμένοι!

Έχουμε βάλει μέσα και νανοτσιπάκια, για να σας βρίσκουμε όπου κι αν πάτε, ακόμα και στα βουνά να φύγετε. Μ΄ αυτό βρε κουτά, θα αναγνωρίζεστε όταν θα σας σημαδεύουν στην επίφυση με τα πιστόλια barcode και τα γνωστά πια 666.

Έτσι θα απολαμβάνετε όλα τα προνόμια που θα κερδίσετε από τους συνεχείς εμβολιασμούς σας, ταξίδια θέατρα, σινεμά και άλλα πολλά.

Πού είναι το κακό σε αυτά δηλαδή, όχι πέστε μου...














Α ναι, ξέχασα, είναι και τα βαριά μέταλλα στα εμβόλια. Ε, και τι να κάνουμε δηλαδή, για συντήρηση τα βάζουν βρε αδελφέ μου, μη διαμαρτύρεστε πια, επιτέλους! Με τόσα μέταλλα που έχετε πλέον μέσα σας θα αποκτήσετε αγωγιμότητα στις νέες κεραίες 5G που έρχονται. Θα είστε οι νέοι ζωντανοί κινούμενοι πομποί και δέκτες.

Τα sms και τα mail θα τα λαμβάνετε κατευθείαν στο μεταλλαγμένο σας εγκέφαλο, όπως ο X-man στην ταινία.

Όσο γι΄ αυτούς που λένε ότι η εμβολιάρα μας περιέχει και κορωνοιούς, AIDS και EBOLA, μην τους πιστεύετε, οι γνωστοί συνωμοσιολόγοι ψεκασμένοι τα λένε.

Έλα μωρέ, τι φοβάστε προβατάκια μου, ένα τσίμπημα είναι, μην κάνετε έτσι. Άλλωστε, τόσα χρόνια τα εμπιστευόσασταν τα εμβόλια, για το καλό σας γίνονταν.

Και μην ακούσω άλλο τις συνωμοσίες σας ότι δήθεν τα εμβόλια προκαλούσαν αυτισμούς, εγκεφαλοπάθειες, καρκίνους σε παιδιά και τα τοιαύτα, άιντε μπράβο.

Δεν θυμάστε, ότι τα βαριά μέταλλα (υδράργυρος, αλουμίνιο) και τα λοιπά δηλητήρια (φορμόλη, νιτρικά) που περιέχουν, δεν κάνουν κακό; Είναι μικρές οι δόσεις, μας είπαν οι ειδικοί μας και να μην τα φοβάστε. Κάντε όλα τα εμβόλιά μας άνετα χωρίς φόβο και πάθος.

Άλλωστε, όσα έλεγαν όλοι αυτοί οι ψεκασμένοι συνωμοσιολόγοι τόσα χρόνια ήταν αντιεπιστημονικά, μην το ξεχνάτε.

Αυτοί με το αντιεμβολιαστικό κίνημα, ακόμα συνομωτούν κατά της κυβέρνησής μας. Γι΄ αυτό η τόσο λογική και ακριβοδίκαιη κυβέρνησή μας, τους κατεβάζει τα post και τα video με αυτές τις συνωμοσιολογίες, δικαίως!

Τώρα, γι΄ αυτούς τους ψεκασμένους γιατρούς, που μιλάνε για εμβόλιο Φρανκεστάιν.... Ε, τώρα τι να κάνει μία μικρούλα RNA μετάλλαξη, τι κι αν βγάλετε ουρά ή τίποτα φολίδες ή ακόμα και διχαλωτή φιδίσια γλώσσα; Μπορεί να σας πηγαίνει, άλλωστε.

Για τον εγκλεισμό τώρα, σας λέω λοιπόν, να μη διαμαρτύρεστε, είναι για το καλό σας, για την προστασία σας από το φονικό ιό.

Τι σας πειράζει κι αν ο Σύψας και ο Πέτσας ήταν στο Γεντί Κουλέ πριν κάποια χρόνια. Εσείς αυτούς να ακούτε, τους φυλακόβιους, έχουν φάει τη ζωή με το κουτάλι, ξέρουν... Τι σας πειράζει κι αν ο Τσιόδρας και ο Μόσιαλος ήταν πρωταγωνιστές στην υπόθεση απάτης της γρίπης των πτηνών; Αυτό δεν μειώνει την επιστημονικότητά τους.

Και μην ξανακούσω κουβέντα για τον Κούλη μας, αυτόν τον τόσο δίκαιο και αψέκαστο πρωθυπουργό μας, τον αθληταρά μας, τον «ανέμελο» αυτό δημοκράτη μας...










Λοιπόν, καλά Χριστούγεννα σας εύχομαι, εννιά να είναι οι ώρες σας... ε... λάθος ,οι καλεσμένοι σας ήθελα να πω.

Μέχρι το επόμενο έτος... αν έρθει... να ακούτε καθημερινά την ενημέρωσή μας απ΄ τα τόσο αξιόπιστα κανάλια μας, τους τόσο σπουδαίους λοιμωξιολόγους μας, τα παγώνια μας κι ότι άλλο θα συνεχίσει να σας κρατά σε βαθιά αποχαύνωση, νάρκη και αφασία.

Άιντε και του χρόνου μπορεί να έρθουν οι εξωγήινοι και ο Γκοτζίλα...

Καλή φυλακή!

Και καλό click away!

ΥΓ. Τι κι αν ο Μπουρλά δεν έκανε το εμβόλιο, αυτός θα χάσει!

Comments