@!«Εστίν ουν η ουσία των πραγμάτων αρμονία και αριθμός σφαιρών στρεφομένων»!@

*Διά-Κόσμος Ἑλλάς «Το ποιο επικίνδυνο από όλα τα ηθικά διλήμματα είναι όταν, είμαστε υποχρεωμένοι να κρύβουμε την αλήθεια για να βοηθήσουμε την αλήθεια να νικήσει»

Η ιστορία δεν είναι χρήσιμη επειδή διαβάζει κανείς εκεί το παρελθόν, αλλά επειδή διαβάζει το μέλλον

!@~~~@~~~@!

21.3.21

ΟΥΚΡΑΝΙΑ: Το Κίεβο ετοίμασε το διάταγμα έναρξης επίθεσης στο Ντονμπάς. Άνοιξαν τα καταφύγια. (4) πλοία του ΝΑΤΟ κατευθύνονται στα νοτιοδυτικά σύνορα της Κριμαίας


Οι Ρώσοι ισχυρίζονται ότι το ουκρανικό διάταγμα επιτρέπει στον Ουκρανό ΑΓΕΕΘΑ την έναρξη επιχειρήσεων εναντίον του Ντονμπάς με την προϋπόθεση βέβαια ότι έχουν αποτύχει οι συνομιλίες στο επίπεδο του μηχανισμού συντονισμού.

Συνεχίζει το ρωσικό ΜΜΕ τονίζοντας ότι “Σύμφωνα με το σχήμα των 4 της Νορμανδίας, τα στρατεύματα του Ντονέτσκ και Λουχάνσκ είναι υποχρεωμένα να υπακούσουν στους κανόνες της εκεχειρίας. Ταυτόχρονα όμως αυτό δίνει το πλεονέκτημα στους Ουκρανούς να επιχειρήσουν επίθεση εναντίον του Ντονμπάς”.

4 πλοία του ΝΑΤΟ κατευθύνονται στα νοτιοδυτικά σύνορα της Κριμαίας

Δύο ακόμη αμερικανικά πλοία προστέθηκαν σε δύο ισπανικές φρεγάτες στην Μαύρη Θάλασσα. Με το USS Monterey ενώθηκαν τα USNS Watson και το USS Thomas Hudner.

Τα πλοία κατευθύνονται προς την νοτιοδυτική ακτή της Κριμαίας καθώς έχουν σχεδιαστεί “ειδικές στρατιωτικές ασκήσεις” σημειώνουν οι Ρώσοι.

Στην περιοχή υπάρχουν οι ισπανικές φρεγάτες Méndez Núñez (F104) και Cristobal Colon (F-105), το αντιτορπιλικό USS Thomas Hudner (DDG-116), το μεταγωγικό USNS Watson, και το αντιτορπιλικό USS Monterey (CG-61).

Η Ρωσία μεταφέρει δυνάμεις στα σύνορα με Ουκρανία

Οι ρωσικές ΕΔ έχουν μεταφέρει άρματα μάχης και ειδικές δυνάμεις των αλεξιπτωτιστών VDV στα σύνορα με την Ουκρανία σε Κριμαία και Nizhny Novgorod.

“Η Ρωσία ανακοίνωσε την πλήρη υποστήριξη της προς το Ντονμπάς” αναφέρουν ρωσικά ΜΜΕ.

Στην Κριμαία λαμβάνουν χώρα ασκήσεις μεγάλης κλίμακας των αερομεταφερόμενων δυνάμεων και των πεζοναυτών. Το ίδιο συμβαίνει και στην περιοχή του Nizhny Novgorod.

“Με τον τρόπο αυτό η Ρωσία ξεκαθάρισε ότι θα εμπλακεί ενεργά στρατιωτικά” τονίζουν ρωσικά ΜΜΕ.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Πρώην Ουκρανός πρωθυπουργός: Ποιες δυνάμεις μετέφερε η Ουκρανία

Ο πρώην πρωθυπουργός της Ουκρανίας, Mykola Azarov, ο οποίες ηγούταν επί εποχής Γιανουκόβιτς, δημοσίευσε έναν χάρτη του Ντονμπάς.

Στο χάρτη που μπορείτε να δείτε παρακάτω, αναφέρει τις δυνάμεις που έχουν μεταφερθεί καθ’ υπόδειξη των Αμερικανών όπως λέει.

Το έγγραφο έχει ημερομηνία Σεπτέμβριος 2020. Αυτό σημαίνει πως οι δυνάμεις των Ουκρανών είναι ακόμη μεγαλύτερες.

Σύμφωνα λοιπόν με τον χάρτη, οι Ουκρανοί έχουν μεταφέρει 90.000 στρατιώτες, 450 άρματα μάχης, 230 ΠΕΠ MLRS, 800 συστήματα αντιαεροπορικού πολέμου διαφόρων ειδών, 300 αμφίβια ΤΟΜΑ.

Το Ντονέτσκ και το Ντονμπάς έχουν μαζί 34.000 στρατιώτες, 3 φορές λιγότερο από τις ουκρανικές δυνάμεις. Έχουν επίσης 650 άρματα μάχης, 500 στοιχεία πυροβολικού, 260 ΠΕΠ MLRS και 100 αντιαεροπορικά συστήματα.

Ο χάρτης δείχνει επίσης και τις ρωσικές δυνάμεις στα σύνορα με την Ουκρανία

Έτσι στο Bogucharov, περιοχή Voronezh, υπάρχουν 5.000 στρατιώτες με 136 ΤΟΜΑ, 130 τεθωρακισμένα, 26 εκτοξευτές τακτικών πυραύλων, 33 κινητά αντιαρματικά συστήματα, δεκάδες όλμους και στοιχεία πυροβολικού.

Επιπλέον, ρωσικές δυνάμεις υπάρχουν και στην περιοχή Valuyki, δίπλα στο Λουχάνσκ. Αριθμούν περίπου 3500 στρατιώτες.

Ρωσικές δυνάμεις υπάρχουν και στο Ροστόφ. Στο χωριό Kadamovskaya, υπάρχουν 215 άρματα μάχης, 157 ΤΟΜΑ, δεκάδες στοιχεία πυροβολικού, όλμους και αντιαεροπορικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

@!ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ 100 ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ!@