“Το ανάλογο αξίωμα της κοινωνικής μηχανικής είναι: Αν κάτι δεν έχει αναφερθεί, δεν συνέβη ποτέ”
"Σε Έναν Κόσμο Προπαγάνδας, Η Αλήθεια Είναι Πάντα Μια Συνωμοσία"
"Το Ποιο Επικίνδυνο Από Όλα Τα Ηθικά Διλήμματα Είναι Όταν, Είμαστε Υποχρεωμένοι Να Κρύβουμε Την Αλήθεια Για Να Βοηθήσουμε Την Αλήθεια Να Νικήσει"

Την Ζαχαρούλα Τσιριγώτη, τη θυμάται κανένας; Συνεργαζόταν με την Τουρκάλα της ΜΙΤ, FEYZA BARUTCU στην Τουρκική πρεσβεία και ήταν κολλητές φίλες.....





ΠΑΜΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ: 

Το αποτέλεσμα ήταν ότι την εθνική μας πολιτική, τουλάχιστον στο ζήτημα της τήρησης του διεθνούς δικαίου, του σεβασμού του ευρωπαϊκού πολιτισμού, και της ανθρωπιάς, σε θέματα ασύλου, τη διαχειρίζονταν ΜΥΣΤΙΚΑ  ανθρωπάρια. 

Πρίμο-σεκόντο, το Μαξίμου από τη μία, και από την άλλη η Τσιριγώτη στην Αστυνομία και ο Καραβίας στην Υπηρεσία Ασύλου

ΤΣΙΡΙΓΩΤΗ ΚΑΙ ΚΑΡΑΒΙΑΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΔΙΟΡΙΣΕ ΚΑΙ Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ...


Η αντιστράτηγος Ζαχαρούλα Τσιριγώτη, όχι μόνο άνθρωπος με ισχυρή κομματική σχέση με τον ΣΥΡΙΖΑ –σήμερα άλλωστε είναι επίσημα σύμβουλος του Τσίπρα– αλλά στενή φίλη της Barutcu, και τακτική συνδαιτυμόνας του ζεύγους, διορίσθηκε Γενική Επιθεωρητής Αλλοδαπών και Φύλαξης Συνόρων, θέση που δημιουργήθηκε ειδικά για εκείνη, τότε. Όλοι μας φυσικά έχουμε εικόνα για το πόσο «καλά» φυλάγονταν τα σύνορά μας επί της θητείας της. 

Σε έναν όμως ειδικά τομέα, αρίστευε: οι τούρκοι φυγάδες από τον Ερντογάν που έφταναν με χίλιους κόπους και κινδύνους, για να ζητήσουν άσυλο στη δική μας πλευρά του Έβρου, μόλις έδιναν τα στοιχεία τους και αν ήταν καταζητούμενοι από τον Ερντογάν, επαναπροωθούνταν, βίαια και, φυσικά, παράνομα. Όσο για το ότι τους είχε στον στόχο ο Ερντογάν, οι δικοί μας δεν το μάθαιναν από λίστες της Ιντερπόλ, που αποτελούν τις μόνες νόμιμες πηγές βάσει των οποίων μπορεί μια χώρα να συλλάβει –όχι όμως να επαναπροωθήσει– κάποιον που περνά τα σύνορά της και καταζητείται από άλλη χώρα, απλούστατα γιατί σε αυτές τις λίστες δεν υπήρχαν. 

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ


Ο Γάλλος πρέσβης, Christophe Chantepy, απένειμε (01/03) το Χρυσό Μετάλλιο Εσωτερικής Ασφάλειας της Γαλλίας, στην Αντιστράτηγο της ΕΛ.ΑΣ., Ζαχαρούλα Τσιριγώτη, και στην Πύραρχο του Πυροσβεστικού Σώματος, Κάλλι Σαΐνη, σε τελετή που διοργανώθηκε στην Πρεσβεία της Γαλλίας στην Αθήνα.

Comments