@!«Εστίν ουν η ουσία των πραγμάτων αρμονία και αριθμός σφαιρών στρεφομένων»!@

*Διά-Κόσμος Ἑλλάς «Το ποιο επικίνδυνο από όλα τα ηθικά διλήμματα είναι όταν, είμαστε υποχρεωμένοι να κρύβουμε την αλήθεια για να βοηθήσουμε την αλήθεια να νικήσει»

Η ιστορία δεν είναι χρήσιμη επειδή διαβάζει κανείς εκεί το παρελθόν, αλλά επειδή διαβάζει το μέλλον

!@~~~@~~~@!

13.4.21

ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΛΟΜΒΙΑ; ΤΙ ΟΧΙ; ΑΠΑΓΩΓΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ;


Την ώρα της εξόδου του Αντώνη Πίκουλα και του Πάρι Κουρτζίδη συνοδεία των ανδρών ασφαλείας του Βαγγέλη Μαρινάκη και υπό την απειλή όπλου, ένας εκ των ανδρών αυτών χαιρετά δια χειραψίας το γνωστό επιχειρηματικό στέλεχος του ομίλου Σωκράτη Κόκκαλη, τον κ. Δημητριάδη. Είναι προφανές πως αυτό το παλιό στέλεχος του Σωκράτη Κόκκαλη γνωρίζει τον άνδρα ασφαλείας του Βαγγέλη Μαρινάκη για να τον χαιρετά με αυτόν τον τρόπο. Αφού τον γνώριζε, προφανώς ξέρει και το όνομά του. Η δουλειά της αστυνομίας λοιπόν γίνεται πολύ ευκολότερη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΙ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΘΥΣΙΕΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΟΙ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΘΥΣΙΕΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ-ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ

ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ-ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ
Ο μισελληνισμός προσπαθεί να αφανίσει τον Έλληνα άνθρωπο πολιτιστικώς και βιολογικώς, εξαφανίζοντας κάθε διακριτικό στοιχείο που τον διαφοροποιεί από αλλοφύλους και αλλόθρησκους.

ΕΒΡΑΪΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ

ΕΒΡΑΪΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ
Το κατοχικό ΕΒΡΑΪΚΟ καθεστώς αδιαφορεί για τους Έλληνες του εσωτερικού, όπως και για τους Έλληνες της Διασποράς. Παραποιεί τα κρατικά αρχεία, δίδοντας ταυτότητα Έλληνος σε αλλοφύλους και αλλόθρησκους, αποκρύπτοντας συγχρόνως την εθνική τους καταγωγή.