@!«Εστίν ουν η ουσία των πραγμάτων αρμονία και αριθμός σφαιρών στρεφομένων»!@

*Διά-Κόσμος Ἑλλάς «Το ποιο επικίνδυνο από όλα τα ηθικά διλήμματα είναι όταν, είμαστε υποχρεωμένοι να κρύβουμε την αλήθεια για να βοηθήσουμε την αλήθεια να νικήσει»

Η ιστορία δεν είναι χρήσιμη επειδή διαβάζει κανείς εκεί το παρελθόν, αλλά επειδή διαβάζει το μέλλον

!@~~~@~~~@!

18.4.21

ΟΙ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ (ΒΛΕΠΕ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΕΘΝΑΡΧΗΣ ΠΡΟΔΟΣΕ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ)

 Ντενίζ Μπουλούκμπασι


Σύμφωνα επίσης με την εφημερίδα, «στις αρχές του 2004, ενώ είχε ξεκινήσει η διαδικασία διαδοχής στο ΠΑΣΟΚ, στη Ρώμη (σύμφωνα με μια άλλη πληροφορία στο Παρίσι) πραγματοποιήθηκε μυστική συνάντηση ελληνικής και τουρκικής αντιπροσωπείας, για το προχώρημα της σχετικής διαβούλευσης, που είχε ως βασικό της στοιχείο και την επιλεκτική επέκταση των ελληνικών χωρικών υδάτων, δηλαδή στην ουσία την απεμπόληση του ελληνικού δικαιώματος για επέκτασή τους στα 12 μίλια.


Από ελληνικής πλευράς συμμετείχαν και οι Χ. Παμπούκης και Χρ. Ροζάκης».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΙ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΘΥΣΙΕΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΟΙ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΘΥΣΙΕΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ-ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ

ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ-ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ
Ο μισελληνισμός προσπαθεί να αφανίσει τον Έλληνα άνθρωπο πολιτιστικώς και βιολογικώς, εξαφανίζοντας κάθε διακριτικό στοιχείο που τον διαφοροποιεί από αλλοφύλους και αλλόθρησκους.

ΕΒΡΑΪΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ

ΕΒΡΑΪΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ
Το κατοχικό ΕΒΡΑΪΚΟ καθεστώς αδιαφορεί για τους Έλληνες του εσωτερικού, όπως και για τους Έλληνες της Διασποράς. Παραποιεί τα κρατικά αρχεία, δίδοντας ταυτότητα Έλληνος σε αλλοφύλους και αλλόθρησκους, αποκρύπτοντας συγχρόνως την εθνική τους καταγωγή.