@!«Εστίν ουν η ουσία των πραγμάτων αρμονία και αριθμός σφαιρών στρεφομένων»!@

*Διά-Κόσμος Ἑλλάς «Το ποιο επικίνδυνο από όλα τα ηθικά διλήμματα είναι όταν, είμαστε υποχρεωμένοι να κρύβουμε την αλήθεια για να βοηθήσουμε την αλήθεια να νικήσει»

Η ιστορία δεν είναι χρήσιμη επειδή διαβάζει κανείς εκεί το παρελθόν, αλλά επειδή διαβάζει το μέλλον

!@~~~@~~~@!

3.4.21

Αμερικανός Στρατηγός ζήτησε ναυτικό αποκλεισμό της… Ρωσίας! (Κατάργηση της συνθήκης του Μοντρέ)


Στρατηγός των ΗΠΑ απαίτησε να ξεκινήσει μια μεγάλη επιχείρηση ναυτικού αποκλεισμού της Ρωσίας στην Μαύρη Θάλασσα.

Συγκεκριμένα ο Στρατηγός Ben Hodges, ο οποίος προηγουμένως ήταν Διοικητής των αμερικανικών δυνάμεων στην Ευρώπη απαίτησε να ξεκινήσει μια μεγάλη επιχείρηση ναυτικού αποκλεισμού εναντίον της Ρωσίας.

“Οι ΗΠΑ πρέπει να είναι μέρος αυτής της επιχείρησης, πρέπει να εφαρμόσουμε μέτρα που θα αναγκάσουν τον Διοικητή του Στόλου της Μαύρης Θάλασσας να νοιώσει πολύ άβολα. Για παράδειγμα εναντίον της παράνομης βάσης του στην Σεβαστούπολη” ανέφερε

“Οι ΗΠΑ δεν έχουν τέτοια ικανότητα να μπλοκάρουν τα ρωσικά πλοία στην Μαύρη Θάλασσα. Σε αντίθεση με τις ΗΠΑ, η Ρωσία είναι έτοιμη να δώσει σκληρή απάντηση ακόμη και στην πιο μικρή πρόκληση και αυτό θα πρέπει να το περιμένουν οι Αμερικανοί” ανέφερε Ρώσος αναλυτής.


https://warnews247.gr/ntonetsk-omovronties-rosikou-pyrovolikou-kata-oukranikon-theseon-stratigos-ton-ipa-zitise-naftiko-apokleismo-tis-rosias-vinteo/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

@!ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ 100 ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ!@