@!«Εστίν ουν η ουσία των πραγμάτων αρμονία και αριθμός σφαιρών στρεφομένων»!@

*Διά-Κόσμος Ἑλλάς «Το ποιο επικίνδυνο από όλα τα ηθικά διλήμματα είναι όταν, είμαστε υποχρεωμένοι να κρύβουμε την αλήθεια για να βοηθήσουμε την αλήθεια να νικήσει»

Η ιστορία δεν είναι χρήσιμη επειδή διαβάζει κανείς εκεί το παρελθόν, αλλά επειδή διαβάζει το μέλλον

!@~~~@~~~@!

Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΠΑΠΑΔΕΣ

Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΠΑΠΑΔΕΣ
ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ - ΕΒΡΑΪΣΜΟΣ

6.4.21

ΜΑΚΑΡΙΟΣ - ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ - ΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ, ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ


 Τον Ιούλιο του 1974 περισσότεροι από ένα εκατομμύριο αλλόφρονες πολίτες ξεχυθήκαμε στους δρόμους και στο αεροδρόμιο , για να υποδεχθούμε τον «απελευθερωτή» μας Κ. Καραμανλή , που επαναπατρίζετο από το Παρίσι συνοδευόμενος από τον μετέπειτα αρχηγό της 17Ν Αλέξανδρο Γιωτόπουλο !


Στο ίδιο σπίτι του Κόκα έγινε μυστική συνάντηση Καραμανλή- Μακαρίου. 

ΚΑΙ ΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΗΣ CIA ΠΟΥ ΕΔΙΝΑΝ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ..

Αυτή την είδηση την έμαθε ως δημοσιογράφος ο Νικόλαος Σαμψών από τον οδηγό του Μακαρίου και υπάρχει ηχητικό ντοκουμέντο στο διαδίκτυο.


ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΗΤΑΝ Η ΟΜΑΔΑ ΚΡΟΥΣΗΣ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ- ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ (ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ), ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΤΡΟΜΟ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΚΑΘΑΡΙΖΟΝΤΑΣ ΟΠΟΙΟΝ ΤΟΛΜΟΥΣΕ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙ !.... 


Την φράση « ήπιον κλίμα» τη επανέλαβε ο Καραμανλής προκειμένου να μην προφυλακιστούν οι αδελφές Τσαγκαράκη και ο συνεργάτης τους Βαγγέλης Λάμπρου, όταν συνελήφθησαν επ’ αυτοφόρω να βάζουν φωτιά στα πολυκαταστήματα.

Τους ανέκρινε ο δικαστής Μιχάλης Μαργαρίτης, ο οποίος βρέθηκε ως πρόεδρος του δικαστηρίου που δίκασε την 17Ν. 


Ο Βαγγέλης Λάμπρου ήταν στενά συνδεδεμένος με τον τρομοκράτη Τσουτσουβή καθώς και με τον Κουφοντίνα.. Παντρεύτηκε την Ευαγγελία Τσαγκαράκη . Ουδέποτε πλήρωσαν για τα ολοκαυτώματα των Ελληνικών πολυκαταστημάτων, , γιατί αυτό ήθελε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής που τους είχε στρατευμένους στο έργο του.Δεν υπάρχουν σχόλια:

@!ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ 100 ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ!@